Designer Skin Faux Natural Sunless Collection: het hele jaar door een gebruinde huid

Nieuw: DESIGNER SKIN Faux Natural Sunless Collection
Het unieke vijfstappenplan voor een lang houdende,
natuurlijk gebruinde huid zónder zon!

Ben jij het beu om in de wintermaanden met een bleek snoetje rond te lopen, en eruit te zien alsof je dag in, dag uit moe, ziek, zwak of misselijk bent? Met de nieuwe Faux Natural™ Sunless Collection van DESIGNER SKIN® zie je er 365 dagen per jaar stralend en gezond getint uit, en wordt ‘faken’ vanaf nu het beste wat je ooit hebt kunnen doen!

Voorbereiding is het halve werk als het gaat om zelfbruining met een mooi egaal en natuurlijk uitziend resultaat. Ook achteraf is het belangrijk om je huid goed te verzorgen, zodat het bruine resultaat lang mooi blijft. DESIGNER SKIN® heeft met haar nieuwe Faux Natural™ Sunless Collection een uniek vijf-stappenplan gecreëerd voor een perfecte bruining van de huid, zonder dat er zon aan te pas komt. Alle producten uit deze nieuwe lijn hebben een heerlijke exotische kokosbloesemgeur en zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste technologieën op het gebied van selftanners.

DESIGNER SKIN Faux Natural Sunless Collection

Stap 1: Reinigen met de Faux Natural™ Sunless Exfoliating Sulfate Free Body Wash

Een zelfbruiner breng je uiteraard aan op een schone huid, daar begint het mee. Deze sulfaatvrije bodywash is speciaal ontwikkeld om de huid op een milde maar effectieve wijze te reinigen. Het toegevoegde ingrediënt triclosan is een krachtige bacterie-dodende en schimmelwerende werkstof. De frisse douchegel bevat tevens hydraterende glycerine en abrikozenolie, alsmede rijke, verzorgende ingrediënten als haver- en wortelextract. De Opti-Glow™-technologie zorgt voor een mooie stralende huid. Deze bodywash is bovendien ontwikkeld om de eenmaal verkregen bruine teint langdurig te behouden.

Stap 2: Scrubben met de Faux Natural™ Sunless Exfoliating Body Polish

Voor een mooi en egaal zelfbruin-resultaat is het belangrijk om de huid vooraf zorgvuldig te scrubben. Deze bodyscrub bevat kleine jojoba-bolletjes en vulkanische scrubdeeltjes voor een effectieve exfoliatie van de huid. De huid wordt glad en zacht, en is perfect voorbereid voor het zelfbruinen. De samenstelling bevat diverse verzorgende ingrediënten waaronder mineralen, haver- en wortelextracten.

Stap 3: ‘Primen’ met de Faux Natural™ Sunless Color Perfecting Primer

Om de huid voor het aanbrengen van de zelfbruiner intensief te hydrateren en te voeden, werd deze primer ontwikkeld. Hierdoor wordt de DESIGNER SKIN® Flawless 360O Sunless Mist uit de volgende stap veel beter en egaler door de huid opgenomen. De ‘Advanced Color Maximizing’-technologie op basis van Solar Peptiden™ in deze romige body moisturizer zorgt er voor dat de huid dieper en sneller bruint, zodra de zelfbruinende mist wordt aangebracht. Deze technologie heeft bovendien krachtige anti-aging eigenschappen. Daarnaast bevat de rijke formule intensief verzorgende werkstoffen zoals sheabutter, avocado olie, haver- en wortelextracten.

Stap 4: ‘Spray Tanning’ met de Faux Natural™ Sunless Flawless 360O Sunless Mist

Na deze goede voorbereiding is de volgende stap het daadwerkelijk aanbrengen van de zelfbruiner. De DESIGNER SKIN® Faux Natural™ Sunless Flawless 360O Sunless Mist maakt dit heel eenvoudig, dankzij de handige sprayflacon die in alle denkbare standen (360O) perfect sprayt! De ‘DS ProBronze Extend™ Sunless’-technologie combineert de zelfbruinende werkstoffen DHA (Dihydroxyaceton) and Erythrulose. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een snelle en diepe bruine kleur, ook houdt het natuurlijke resultaat lang aan, zo’n 2 weken.

Stap 5: “Bruinverlengen” met de Faux Natural™ Sunless  Daily Sunless Extender

Nu je eenmaal een mooie bruine teint hebt, wil je die natuurlijk zo lang mogelijk vasthouden. Hiervoor werd de DESIGNER SKIN® Faux Natural™ Sunless Daily Sunless Extender ontwikkeld. Deze rijke, volle bodycrème bevat o.a. glycerine, DHA, abrikozenpitolie, haver- en wortelextracten. Het toegevoegde ‘Botanical O2 Complex™ op basis van ginsengwortel, jiaogulan (= een extract van de  klimplant uit de komkommerfamilie) en lipiden voedt en hydrateert de huid intensief en bevordert de zuurstofcirculatie. Ook de Extender bevat de Opti-Glow™-technologie, die voor een stralende huid zorgt, die haar bruine teint extra lang vasthoudt.

De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland én België.

Meer informatie vind je op de website: http://www.australiangoldshop.nl

Verkoopprijzen:

  • DESIGNER SKIN® Faux Natural™ Sunless Exfoliating Sulfate Free Body Wash:  € 29,95/tube 237 ml
  • DESIGNER SKIN® Faux Natural™ Sunless Exfoliating Body Polish: € 32,50/tube 237 ml
  • DESIGNER SKIN® Faux Natural™ Sunless Color Perfecting Primer: € 37,50/tube 237 ml
  • DESIGNER SKIN® Faux Natural™ Sunless Flawless 360O Sunless Mist : € 49,95/spray 237 ml
  • DESIGNER SKIN® Faux Natural™ Sunless  Daily Sunless Extender: € 37,50/tube 237 ml

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.