Disclaimer

Onafhankelijk

Alle artikelen en reviews op Beautyspots.nl zijn volledig onafhankelijk, en puur gebaseerd op mijn persoonlijke mening en ervaring. Aan deze artikelen kunnen geen rechten worden ontleend.

Geen ongepaste reacties

Beautyspots is niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade, ontstaan ten gevolge van artikelen op deze website. Ook is Beautyspots niet verantwoordelijk voor door anderen geplaatste reacties op artikelen. Ongepaste of misplaatste reacties zullen echter wel verwijderd worden, zonder opgaaf van reden. Bij herhaaldelijk plaatsen van ongepaste reacties behoudt Beautyspots zich het recht voor om betreffende gebruiker van de website te blokkeren, ook weer zonder opgaaf van reden.

Eigen beeldmateriaal

Omdat alle gebruikte fotoโ€™s en teksten door mij zelf zijn gemaakt (met uitzondering van afbeeldingen bij persberichten en in de rubriek โ€˜Beautynieuws voor jou gespotโ€™ of indien uitdrukkelijk anders vermeld), mogen deze niet worden verveelvoudigd, verspreid of op wat voor manier dan ook gebruikt of gedeeld worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Beautyspots.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.