Dove Purely Pampering Pistache en Meiklokjes voedende douchecreme

Vorig jaar werd door Dove een wedstrijd gehouden, waarbij je je eigen douchegel kon creëren. Uit meer dan 4700 inzendingen werd de creatie van Wendy, ook wel bekend als één van de Passievrouwen, de grote winnaar. Een paar weken geleden was het dan eindelijk zover en stond Dove Purely Pampering Pistache en Meiklokjes voedende douchecreme in het schap. Ik was erg nieuwsgierig naar de geur, en heb uiteraard een flacon gekocht. En daar kreeg ik geen spijt van…

Dove Purely Pampering Pistache en Meiklokjes voedende douchecrème

Dove Purely Pampering Pistache en Meiklokjes voedende douchecreme – een nieuwe geur in een vertrouwd jasje

De geur is helemaal zelf door Wendy bedacht, de flacon is uiteraard in de welbekende Dove vorm. Wel met een mooi bijpassend etiket, je ruikt de geur al bijna als je de fles ziet.

Dove Purely Pampering Pistache en Meiklokjes voedende douchecreme

Dove Purely Pampering Pistache en Meiklokjes voedende douchecreme

Op de achterkant vertelt Wendy in het kort waarom ze voor deze geurencombinatie heeft gekozen. Leuk om te lezen dat haar geurencombinatie niet zomaar willekeurig gekozen is, maar dat pistache en meiklokjes echt een rol in haar leven spelen/hebben gespeeld.

Dove Purely Pampering Pistache en Meiklokjes voedende douchecreme

Dove Purely Pampering Pistache en Meiklokjes voedende douchecreme: ingrediënten

Het overgrote deel van de ingrediënten is niet anders dan andere douchegels van Dove. Qua verzorgende ingrediënten zie je zonnebloemolie en uiteraard extract van de pistachenoot en het meiklokje.

Dove Purely Pampering Pistache en Meiklokjes voedende douchecreme

Dove Purely Pampering Pistache en Meiklokjes voedende douchecreme: textuur, geur en werking

Dove Purely Pampering Pistache en Meiklokjes voedende douchecreme heeft een heel volle, crèmige textuur. Ook het schuim wat ontstaat als ik het aanbreng op mijn natte huid, is ontzettend crèmig en zacht. Het gebruik voelt lekker luxe, doordat het zo zacht aanvoelt op mijn huid.

De warme, zoete geur van pistache en de bloemige geur van meiklokjes vormen samen een heel lieve, zachte geur. Een geur die ik ook graag terug zou vinden in een bijpassende bodylotion of -olie, hij is gewoon té lekker om alleen onder de douche te gebruiken. Eenmaal onder de douche vandaan en afgedroogd, blijft de geur niet lang hangen op mijn huid, en dat is zonde!

Dove Purely Pampering Pistache en Meiklokjes voedende douchecreme heeft inderdaad een voedende, verzorgende werking op mijn huid, ze voelt na het douchen zacht, en niet trekkerig of droog. Het is gewoon een heerlijke douchecrème…

Dove Purely Pampering Pistache en Meiklokjes voedende douchecreme is verkrijgbaar in twee formaten: 250 ml voor € 3,55 en 500 ml voor € 5,99. Ik kocht de 250 ml, maar achteraf had ik beter voor de grote verpakking kunnen gaan. Je vindt deze bijzondere variant van Dove Purely Pampering bij de bekende drogisterijen.

Als jij een douchecreme mocht bedenken, welke geur zou die dan hebben?

3 Comments on Dove Purely Pampering Pistache en Meiklokjes voedende douchecreme

 1. Jori
  1 december 2013 at 16:58 (9 jaren ago)

  Ik heb er vandaag even aan geroken….. die geur is hemels….. maar eerst mn voorraadkast maar eens leegmaken 🙂

  Beantwoorden
 2. Leneke
  26 oktober 2013 at 13:22 (9 jaren ago)

  Wat een leuk idee van Dove. Als ik een geur mocht bedenken zou het definitief iets zijn met Oranjebloesem.

  Beantwoorden
  • Natasja
   26 oktober 2013 at 20:07 (9 jaren ago)

   Oh, dan zou ik jouw versie zeker kopen, ik ben gek op de geur van Oranjebloesem!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.