Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition

Dat we (met een grote plof) in het najaar beland lijken, betekent natuurlijk niet dat we ons daar qua make-up direct naar moeten gaan gedragen. Qua kleding hebben we op dit moment niet zoveel meer keus dan wat warmers aan te trekken en de zomerse sandaaltjes even tijdelijk in de kast te zetten, maar met make-up kun je het zomerse gevoel echt nog wel even vasthouden. De Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition is daar een uitstekend hulpmiddel bij, lees snel verder voor meer informatie over dit prachtige juweeltje!

Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition

Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition

Warmte, licht en zachtheid
brengen mijn teint tot leven.
Zonlicht danst op het puntje van mijn neus
en laat mijn hele gezicht stralen.
Goud prikkelt mijn zintuigen en zorgt
voor een glimlach om mijn mond.
In de zon is alles mooier – ook ik.

Dr Hauschka Bronzing Powder limited editionDr Hauschka Bronzing Powder limited edition

Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition by Tina Berning

De Dr Hauschka Bronzing Powder is speciaal voor dit najaar in een prachtige poederdoos gestoken, voorzien van een aquarel van de Berlijnse kunstenares Tina Berning. Bij de Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition denkt Tina aan natuurlijkheid, duurzaamheid, sensualiteit en de unieke geurwereld van Dr. Hauschka, al deze gevoelens en gedachten heeft ze in deze mooie aquarel weten te vatten.

Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition

Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition: ingrediënten

Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition bevat veel hoogwaardige ingrediënten, zoals zijde en diverse heilzame planten als extracten van wondklaver, toverhazelaar en salie. De poeder is zijdezacht en verzorgt de huid, terwijl het kleine onzuiverheden matteert. De Bronzing Powder heeft een frisse en aangename, licht kruidige geur.

Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition

Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition

Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition heeft een ontzettend zachte textuur, die heel mooi en fijn samensmelt met de huid. Omdat ik vrij veel fijne donshaartjes op mijn gezicht heb, hebben poeders nogal eens de neiging om in de haartjes te blijven ‘hangen’. Met deze Bronzing Powder heb ik daar nauwelijks last van.

Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition

In het tasje bij de Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition zit een kleine brush, deze is voorzien van natuurlijke haren, die ontzettend zacht en lekker fluffy aanvoelen. Hoewel ik de Bronzing Powder meestal aanbreng met mijn grote poederkwast (de Zoeva 101 Luxe Face Definer), is het fijn dat er een brush bij zit, voor het geval ik onderweg wat wil bijwerken.

Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition

Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition: subtiele bronzer

De Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition heeft zo’n mooie subtiele kleur, dat het me bijna niet lukte om een goede swatchfoto te maken, aangezien mijn handen op dit moment vrij bruin zijn. Uiteindelijk is het in de avondzon dan toch gelukt. Vanwege de subtiele bronzingtint is de poeder voor vele doeleinden te gebruiken: aangebracht op voorhoofd, neus, kin en wangen geeft hij een mooie zongebruinde gloed aan je gezicht. Onder het jukbeen aangebracht breng je meer vorm in je gezicht (shapen). Wil je een meer geleidelijke overgang tussen je kaak en hals, dan breng je hier wat van de Bronzing Powder aan met een ronddraaiende beweging (tips van Dr. Hauschka‘s international make-upartist Karim Sattar). Hieronder heb ik de Bronzing Powder als shape-product gebruikt, door wat onder mijn jukbeenderen aan te brengen. Op de eerste foto draag ik alleen foundation en een matterende poeder, op de tweede foto heb ik de Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition aangebracht. Zij-aanzicht:

Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition

Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition

En vanaf de voorkant:

Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition

Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition

Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition: Bronzing voor beginners

Vanwege de mooie subtiele kleur en de zachte textuur, is de Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition heel erg geschikt om een subtiele ‘sunglow’ aan te brengen. Als je nog nooit met een bronzer hebt gewerkt, is deze erg geschikt, juist vanwege de subtiele kleur. Ik gebruik de Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition iedere dag sinds ik hem heb ontvangen, ik vind het een heerlijk make-up product. Laat die Indian Summer maar komen, en héél lang duren!

Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition(volledige look)

De Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition (€ 21,50) is sinds 15 augustus verkrijgbaar bij alle erkende verkooppunten. Kijk voor meer informatie over de producten en de verkoopadressen op de website van Dr. Hauschka.

Gebruik jij weleens een bronzing poeder?

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

5 Comments on Dr Hauschka Bronzing Powder limited edition

 1. Mariska
  22 augustus 2014 at 12:11 (8 jaren ago)

  Het verschil is goed te zien op de foto en een heel mooi effect heb je ermee gekregen!

  Beantwoorden
 2. Krista
  21 augustus 2014 at 19:20 (8 jaren ago)

  Wat een geweldige mooie bronzer, zou hem alleen voor de verpakking al bijna kopen!

  Beantwoorden
 3. agneta
  21 augustus 2014 at 09:01 (8 jaren ago)

  Alleen de verpakking is al een plaatje! Ziet er goed uit!

  Beantwoorden
 4. Sonja
  21 augustus 2014 at 08:36 (8 jaren ago)

  Geeft echt een mooie glow.

  Beantwoorden
 5. Bianca
  21 augustus 2014 at 07:41 (8 jaren ago)

  Ik ben zo nieuwsgierig naar deze bronzer, ziet er heel erg mooi uit x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.