Dr. Pierre Ricaud Ongles Parfait Rose Eclatant

Afgelopen woensdag liet ik jullie mijn aankopen bij Dr. Pierre Ricaud zien, een voor mij tot nog toe onbekend merk. Vandaag laat ik jullie hiervan de Dr. Pierre Ricaud Ongles Parfait in de kleur Rose Eclatant zien, een kleurtje waarmee ik stiekem al een beetje wegdroom naar het voorjaar…

Dr. Pierre Ricaud Ongles Parfait

Dr. Pierre Ricaud Ongles Parfait Rose Eclatant

De Dr. Pierre Ricaud Ongles Parfait hebben volgens eigen zeggen “Een hightech formule die snel droogt en lang houdt voor prachtig gladde en glanzende nagels”. Deze veelbelovende nagellak is verkrijgbaar in zeven prachtige, vrij klassieke kleuren. Ik koos voor de kleur Rose Eclatant, een heel mooie koraalroze tint.

Dr. Pierre Ricaud Ongles Parfait

Dr. Pierre Ricaud Ongles Parfait zit in een langwerpig flesje met een inhoud van 5,5 ml. Het ziet er heel mooi uit, zo’n langwerpig flesje, maar ik vind ze wel heel gevoelig voor omstoten. Ook het steeltje van het kwastje is lang (ik ben het helaas vergeten op de foto te zetten), ik vind het net iets té lang om fijn te lakken. Het kwastje is wel lekker breed en plat, waardoor het lakken lekker snel en nauwkeurig gaat.

Dr. Pierre Ricaud Ongles Parfait

Dr. Pierre Ricaud Ongles Parfait: textuur en dekking

Tot zover de buitenkant, over naar de nagellak zelf! De textuur van de lak is vrij dik, waardoor hij met één laagje al vrij dekkend is. Toch vind ik het net niet genoeg, dus breng ik nog een dun tweede laagje aan. Dr. Pierre Ricaud Ongles Parfait nagellak droogt vrij snel, met een sneldrogende topcoat wordt dit nog iets versneld.

Dr. Pierre Ricaud Ongles Parfait

Dr. Pierre Ricaud Ongles Parfait Rose Eclatant heeft een prachtige, glanzende finish met een subtiele parelmoer touch, die hem nóg meer glans geeft. Ook de houdbaarheid is prima, na 3 dagen is er alleen wat tipwear te zien, chippen doet de nagellak niet. Gedurende deze dagen blijft de glans onverminderd aanwezig, very pretty!

Dr. Pierre Ricaud Ongles Parfait

Onnodig om te vermelden dat ik erg onder de indruk ben van dit voor mij nieuwe merk nagellak, ik denk dat ik nog wel een paar andere kleuren Ongles Parfait in mijn winkelmandje ga stoppen…

Dr. Pierre Ricaud Ongles Parfait heeft een adviesprijs van 9 euro, maar sinds ik voor het eerst op de website van Dr. Pierre Ricaud keek, staat hij al met 40% korting geprijsd, voor € 5,40.

8 Comments on Dr. Pierre Ricaud Ongles Parfait Rose Eclatant

 1. Agneta
  25 januari 2015 at 21:26 (7 jaren ago)

  Dit vind ik een erg mooie kleur! Misschien wel wat prijzig, maar met de korting wel om over na te denken.

  Liefs Agneta

  Beantwoorden
 2. Deb
  25 januari 2015 at 16:50 (7 jaren ago)

  Wat een sprankelend en fris kleurtje! Ik kende dit merk ook nog niet, klinkt als een echte aanrader!

  Beantwoorden
 3. Bianca
  25 januari 2015 at 10:52 (7 jaren ago)

  Vind het echt een hele mooie roze kleur x

  Beantwoorden
 4. Sonja
  25 januari 2015 at 10:18 (7 jaren ago)

  Wat een beauty! Ik ken het merk wel. Vond ze te duur, maar met korting… Mmmmmm.
  Ik ga kijken, maar kopen? Wil wat sparen eigenlijk.

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  25 januari 2015 at 09:13 (7 jaren ago)

  Een hele goede nagelilak voor die prijs en de kleur is heel mooi, zacht en chique.

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  25 januari 2015 at 06:55 (7 jaren ago)

  Het is zo een mooie kleur nagellak 😉
  Ik ga meteen op de website kijken welke kleuren er daar in die webshop nog meer te koop zijn.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.