Dr. Spiller Lindernde Soothing Moisturizing Emulsion

Ondanks een goede huidverzorging zijn er momenten dat je huid net wat meer nodig heeft, of net wat anders dan normaal. Bijvoorbeeld bij een gestresste, geïrriteerde of droge huid. Je huid heeft dan behoefte aan een product wat rust en balans brengt, het liefst op een zo mild mogelijke manier. Dr. Spiller Lindernde Soothing Moisturizing Emulsion is een product wat daarbij uitstekend helpt, ik laat het vandaag aan je zien!

Dr. Spiller Lindernde Soothing Moisturizing Emulsion

Dr. Spiller Lindernde Soothing Moisturizing Emulsion

Dr. Spiller Lindernde Soothing Moisturizing Emulsion is een product uit de Alpenrausch Biocosmetics lijn van Dr. Spiller. Alle producten in deze lijn bevatten biologische werkstoffen uit de Alpen en zijn COSMOS Organic gecertificeerd. Tenminste 95% van de extracten is van natuurlijke oorsprong, en de producten moeten mininmaal 20% biologisch geteelde werkstoffen bevatten. Alle producten van Dr. Spiller zijn dierproefvrij.

Het is een kalmerend, verzorgend serum voor de gestresste, geïrriteerde of droge huid. Het is een milde formule met onder andere extracten van Alpenglidkruid en zuivere Arnica, die rustgevend en kalmerend werken op de huid. Pinksterbloemolie zorgt voor een intensieve hydratatie en Pure Edelweiss herstelt de huid.

Dr. Spiller Lindernde Soothing Moisturizing Emulsion

Dr. Spiller Lindernde Soothing Moisturizing Emulsion gebruik je onder je gebruikelijke dag en/of nachtverzorging, net als een serum. Het grote voordeel is dat de textuur niet vet of vol is, je voelt eigenlijk nauwelijks een extra laagje op je huid.

Dr. Spiller Lindernde Soothing Moisturizing Emulsion

Ingrediënten

Naast de eerder genoemde ingrediënten bevat Dr. Spiller Lindernde Soothing Moisturizing Emulsion nog veel meer moois, waar mijn huid en ikzelf erg blij van worden. Zo zijn rozenbloesemwater en Shea boter twee van de belangrijkste ingrediënten. Ik houd er van als een product zulke ingrediënten hoog bovenin het ingrediëntenlijstje heeft staan. Rozenwater staat bekend om de kalmerende werking op de huid, en is zelfs voor de meest gevoelige huid niet irriterend. Sheaboter verzorgt, voedt en herstelt de huid. Verder zie je o.a. zonnebloemolie op het lijstje staan, en Meadowfoam olie (versoepelt de huid en is rijk aan anti-oxidanten. Stamcellen uit Vlinderstruik-extract beschermen de huid optimaal en geven een intensieve hydratatie. Een groot deel van de ingrediënten is afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw.

Dr. Spiller Lindernde Soothing Moisturizing Emulsion

Dr. Spiller Lindernde Soothing Moisturizing Emulsion

De verpakking van Dr. Spiller Lindernde Soothing Moisturizing Emulsion is eenvoudig, maar stijlvol. Zowel de verpakking als het pompje waarmee je het serum makkelijk doseert, voelen stevig aan.

Dr. Spiller Lindernde Soothing Moisturizing Emulsion

Textuur, geur en werking

Dr. Spiller Lindernde Soothing Moisturizing Emulsion heeft een lichte textuur, die zich heel makkelijk en snel laat aanbrengen en verdelen over mijn huid. Het serum trekt lekker snel in, ik kan vrijwel meteen daarna mijn dag- of nachtcrème aanbrengen. Dus ook in een strakke ochtendroutine past hij prima! De geur is fris en kruidig, en doet natuurlijk en ‘groen’ aan. Ik ruik er gewoon de Alpen in!

Dr. Spiller Lindernde Soothing Moisturizing Emulsion

Ik gebruik Dr. Spiller Lindernde Soothing Moisturizing Emulsion voor verschillende doeleinden en op verschillende momenten. Zo schakel ik vanwege mijn blog iedere maand over naar een andere huidverzorgingsroutine, waarbij mijn huid heel af en toe wat onrustig is bij de omschakeling. Dit serum zorgt ervoor dat die omschakeling makkelijker en beter verloopt. Op momenten dat mijn huid net iets te veel zon heeft gehad (niet echt verbrand, maar een beetje droog en trekkerig), werkt het serum niet alleen verzachtend, maar ook lekker verkoelend. En straks, bij de omschakeling naar de herfst, waarbij je huid het soms ook wat zwaar heeft, gaat hij mijn huid vast en zeker een handje helpen. Ik vind het een ontzettend mooi en fijn product, wat ik niet dagelijks gebruik, maar wel graag achter de hand heb voor momenten dat mijn huid een extra boost aan verzorging en/of hydratatie nodig heeft.

Dr. Spiller Lindernde Soothing Moisturizing Emulsion kost € 50,25 voor 50 ml. De producten van Dr. Spiller zijn verkrijgbaar via diverse schoonheidssalons, of rechstreeks via de webshop  van Florint. Ik heb dit product ontvangen voor een review.

9 Comments on Dr. Spiller Lindernde Soothing Moisturizing Emulsion

 1. Miranda Aerts
  13 september 2016 at 18:48 (3 jaar ago)

  Een serum is voor mij onmisbaar geworden bij de dagelijkse verzorging van m’n gezicht.
  Deze klinkt heerlijk!

  Beantwoorden
 2. Donna
  13 september 2016 at 12:10 (3 jaar ago)

  Een serum is voor mij onmisbaar. Deze ken ik niet maar heeft mooie ingredienten en dat het verkoeling geeft vind ik zeker een pluspunt. Wel prijzig.

  Beantwoorden
 3. hilde
  13 september 2016 at 09:36 (3 jaar ago)

  Ik ken dit merk niet, maar wat klinkt het fijn! Sowieso ben ik gek op serums, zeker als ze ook echt wat bieden.

  Beantwoorden
 4. Babs
  13 september 2016 at 09:33 (3 jaar ago)

  Dat vind ik ook altijd heerlijk, crèmes of serums die ook verkoelend werken!

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  13 september 2016 at 08:57 (3 jaar ago)

  Alweer iets wat ik niet ken, maar wat ook héérlijk klinkt!! 🙂

  Beantwoorden
 6. Natascha
  13 september 2016 at 08:47 (3 jaar ago)

  Wat laat je ons weer een heerlijk product zien! Ik vind de verpakking erg mooi en ben nu ook wel een beetje nieuwsgierig geworden hihi.

  Beantwoorden
 7. Marieke
  13 september 2016 at 07:01 (3 jaar ago)

  Dit klinkt heerlijk. Ik kende dit merk nog niet, maar je opmerking over het omschakelen naar andere huidverzorging is voor mij erg herkenbaar. Ik ga ‘m onthouden!

  Beantwoorden
 8. marije
  13 september 2016 at 06:25 (3 jaar ago)

  Het klinkt als een luxe weldaad voor je huid. En wat fijn dat het helpt bij een onrustige huid. Hij is wel prijzig maar toch eens over nadenken.

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  13 september 2016 at 06:17 (3 jaar ago)

  Het ziet er zeer luxe uit!
  Ben niet bekend met dit merk.
  Het klinkt erg goed.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.