Dr Spiller Lip Contour Care Lipfiller

Fijne lijntjes en rimpels rond mijn ogen heb ik tot nu toe niet zo veel moeite mee gehad. Ik schaam me niet voor mijn leeftijd, en ook niet voor mijn rimpels. Wat ik echter wel best hinderlijk vind, zijn de fijne lijntjes rond mijn mond. En dan vooral omdat ik graag felle lipkleuren draag, maar die nogal eens de neiging hebben om in die fijne lijntjes te kruipen. Des te gekker is het, dat ik hier eigenlijk nooit eerder een speciaal product voor gebruikt heb, zoals ik wel voor de huid rondom mijn ogen doe. Tot ik Dr Spiller Lip Contour Care mocht testen, ik geloof dat ik nu helemaal ‘om’ ben!

Dr Spiller Lip Contour Care
Dr Spiller Lip Contour Care

Dr Spiller Lip Contour Care is een zogenaamde Filler Cream die fijne lijntjes rond de mond verzacht. Het gaat de tekenen van (vroegtijdige) huidveroudering tegen en geeft de huid een ware boost.

Dr Spiller Lip Contour Care
Dr Spiller Lip Contour Care is onderdeel van de Biomimetic lijn van Dr. Spiller. Deze lijn is BDIH gecertificeerd, wat onder andere betekent dat alleen gebruik mag worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen, plantaardige oliën, wassen en vetten, kruidenextracten en essentiële olie. De producten worden niet op dieren getest, en bevatten geen synthetische kleurstoffen, synthetische geurstoffen, siliconen, paraffine en aardolieproducten. Een bijzonder mooie lijn dus!

Dr Spiller Lip Contour Care
Ingrediënten

Qua ingrediënten ziet Dr Spiller Lip Contour Care er behoorlijk indrukwekkend uit. Ik zie sowieso ontzettend veel natuurlijke oliën en planten- en kruidenextracten, daar word ik bij voorbaat al blij van. Hierbij is het goed om te weten dat grondstoffen uit producten die BDIH-gecertificeerd zijn, zo min mogelijk chemisch bewerkt mogen zijn. Hierdoor weet je dat natuurlijke extracten zo natuurlijk mogelijk blijven, als ze eenmaal in je potje of tubetje beland zijn.

Dr Spiller Lip Contour Care
Dr Spiller Lip Contour Care zit in een klein, smal tubetje met een inhoud van 15 ml. Dit is net zo veel als de meeste oogcrèmes, en omdat je per keer maar weinig gebruikt, doe je er langer mee dan je in eerste instantie misschien zou denken.

Dr Spiller Lip Contour Care
Doseren gaat uitstekend en nauwkeurig dankzij de smalle opening van de tube.

Dr Spiller Lip Contour Care
Textuur, geur en werking

Dr Spiller Lip Contour Care heeft een lichte textuur, die makkelijk en snel uitsmeert, en vrijwel direct in de huid trekt. Nu heb ik geen vergelijkingsmateriaal met andere soortgelijke producten, maar ik vind de crème prettig in gebruik. Vanwege het makkelijke ‘weg’ smeren, maar ook omdat hij geen voel- of zichtbaar laagje achterlaat op mijn huid. Dat zou er toch een beetje gek uitzien, als je met een glimmende boven-bovenlip rondloopt? Alsof je een koortslip hebt ofzo?

De crème bevat parfum, welke natuurlijk is en vrijwel onderaan in de ingediëntenlijst staat. Maar ik kan geen geur ontdekken, hoe goed ik ook aan mijn hand ruik.

Dr Spiller Lip Contour Care
Direct na het aanbrengen van Dr Spiller Lip Contour Care (ik smeer het echt rondom mijn lippen) voelt mijn huid gladder. Niet op de manier zoals bijvoorbeeld een primer je gezicht glad laat aanvoelen, maar op een geheel natuurlijke manier. Dit voelt comfortabel, en al na een paar dagen vraag ik me af waarom ik nooit eerder een soortgelijk product heb gebruikt. Inmiddels is het voor mij net zo gewoon geworden als het gebruik van een oogcrème.

Het resultaat

Na een paar weken zie ik verschil in de spiegel. Het is subtiel, maar het verschil is er wel. De huid rond mijn lippen lijkt net iets strakker aangespannen, waardoor mijn boven- en onderlip optisch iets gelift worden. En daardoor ziet mijn liplijn er net iets strakker, en mooier, uit. Ook voelt de rand van mijn lippen steviger en gladder. Dit alles zorgt ervoor dat een mooie lipstick nog net iets mooier staat op mijn lippen, maar ook zonder lipstick vind ik het verschil goed zichtbaar en mooi. Ja, ik geloof dat de Dr Spiller Lip Contour Care een blijvertje is op mijn badkamerplankje!

Dr Spiller Lip Contour Care (€ 39,95/15 ml) is verkrijgbaar bij de diverse schoonheidssalons die met dit merk werken, of via de Nederlandse webshop. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

Doe jij aan Lip Contour-care? Of vind je het niet zo erg, die fijne lijntjes rond je mond?

8 Comments on Dr Spiller Lip Contour Care Lipfiller

 1. Gonny
  9 februari 2017 at 10:10 (1 jaar ago)

  Ik verdeel het laatste restje oogcreme rondom mijn lippen.

  Beantwoorden
 2. Miranda
  8 februari 2017 at 10:00 (1 jaar ago)

  Ik herken het maar doe er eigenlijk niks aan.
  Mijn lipsticks zijn vaak licht van kleur dus dan valt het niet zo op 😉

  Beantwoorden
 3. Cindy
  8 februari 2017 at 09:44 (1 jaar ago)

  Heb er ook last van. Irritant bij sommige lipsticks. Heb nog een tubetje lip/eye lift liggen, zat in de Lookfantastic box tijdje terug. Daar maar eens braaf mee gaan smeren. En zal deze even onthouden…

  Beantwoorden
 4. Jolanda
  8 februari 2017 at 09:22 (1 jaar ago)

  Ik vind dit wel erg interessant!! Ken het merk en product nog niet, dus zeker iets om te onthouden!

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  8 februari 2017 at 07:57 (1 jaar ago)

  Ik wist niet dat zoiets bestond! Maar klinkt goed 🙂

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  8 februari 2017 at 07:49 (1 jaar ago)

  Dat klinkt goed!
  Gisteravond had ee stukje gezien van een progamma op televisie (vraag me niet hoe dit heet) waarin verteld werdt dat de meeste vrouwen die beautyproducten afgelopen jaar gekocht hadden 50 jaar en ouder zijn. Dus mikt de drogisterij etc. op make-up producten voor deze leeftijdsgroep.
  Het bedrag werdt ook genoemd dat er aan deze producten verkocht werdt.
  Ik schrok ervan…. het gaat om een flink bedrag.
  Nou behoor ik bijna tot die leeftijdscatagorie.

  Beantwoorden
 7. Mireille
  8 februari 2017 at 07:21 (1 jaar ago)

  Mooi product. Wil ik ook wel in mijn assortiment zoiets.

  Beantwoorden
 8. marije
  8 februari 2017 at 06:39 (1 jaar ago)

  Ik ben gelukkig voor mijn leeftijd gezegend met een huid die nog goed is maar ik zou dit zeker wel gaan gebruiken.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.