Dr van der Hoog Goodnight Wrinkles anti-rimpel nachtmasker

Toen ik onlangs bij het Kruidvat op zoek was naar leuke producten voor Beautyspots, liep ik tegen het Dr van der Hoog Goodnight Wrinkles anti-rimpel nachtmasker aan, wat heel hard riep: “Test mij! Test mij!” Tja, dat kon ik uiteraard niet weerstaan, dus die tube ging mijn winkelmandje in. Zou dit veelbelovende masker inderdaad mijn rimpels doen verdwijnen? De afgelopen paar maanden testte ik dit voor jullie (en voor mezelf *wink*).

Dr van der Hoog Goodnight Wrinkles anti-rimpel nachtmasker

Ik kende de maskers van Dr van der Hoog vanuit het verleden vooral van de poedermaskers, die je zelf moet mengen met wat water of lotion, maar dit Dr van der Hoog Goodnight Wrinkles anti-rimpel nachtmasker is uit de volgens mij steeds groter wordende collectie kant-en-klare maskers. Lekker makkelijk dus!

Dr van der Hoog Goodnight Wrinkles anti-rimpel nachtmasker

Dr van der Hoog Goodnight Wrinkles anti-rimpel nachtmasker: hoe te gebruiken?

Je gebruikt het Dr van der Hoog Goodnight Wrinkles anti-rimpel nachtmasker heel eenvoudig: na het reinigen van je gezicht breng je het masker (wat eigenlijk gewoon een extra voedende, verzorgende crème is) aan op je gezicht in plaats van je gebruikelijke nachtverzorging, en klopt het zachtjes in de huid. Je kunt het masker 1 tot 2 keer per week gebruiken. Ik merkte al vrij snel dat 2 keer per week gebruiken voor mijn gezichtshuid te veel was, ik kreeg prompt last van puistjes. Ik heb het dus het grootste gedeelte van de testperiode 1 keer per week gebruikt.

Dr van der Hoog Goodnight Wrinkles anti-rimpel nachtmasker

Dr van der Hoog Goodnight Wrinkles anti-rimpel nachtmasker: de ingrediënten

Een masker wat belooft je rimpels aan te pakken, dat moet nogal wat aan ingrediënten bevatten. Het Dr van der Hoog Goodnight Wrinkles anti-rimpel nachtmasker bevat o.a. glycerine (werkt vochtregulerend), Shea boter, Okra plantenextract en een complex van peptiden, welke een ontspannende werking op de huid beloven, de zichtbaarheid van rimpels zouden verminderen, en anti-oxidanten die tegen vrije radicalen beschermen. Ook bevat het masker siliconen (dit ter info voor de mensen die siliconen in hun verzorgingsproducten willen vermijden).

Het masker heeft een crèmige textuur, en is vrij romig. De eerste keer had ik te veel op mijn gezicht gesmeerd, waardoor het plakkerig bleef (jakkiebah!) en niet prettig aanvoelde. De keren daarna heb ik gewoon wat minder gebruikt en verdween het plakkerige gevoel nadat het masker was ingetrokken. Het heeft wel een paar minuutjes nodig om echt goed in te trekken, ga dus niet meteen na het aanbrengen in bed liggen, anders zit je gezicht aan je hoofdkussen geplakt.

Dr van der Hoog Goodnight Wrinkles anti-rimpel nachtmasker

De grote vraag: werkt het Dr van der Hoog Goodnight Wrinkles anti-rimpel nachtmasker?

Ik heb het Dr van der Hoog Goodnight Wrinkles anti-rimpel nachtmasker gedurende ruim twee maanden gebruikt, dat heeft een gezichtsproduct minimaal nodig om zijn werking te bewijzen, vind ik. Mijn huid voelt “the day after” lekker zacht en inderdaad een soort van ontspannen aan, dat ten eerste. Ik voel echt dat dit masker meer doet dan een gewone nachtcrème. Zoals ik al eerder aangaf, was twee keer per week gebruiken te veel voor mijn huid, ik kreeg er puistjes van. Eén keer per week bleek voor mijn huid meer dan voldoende. Maar dit verschilt per huid, misschien heeft jouw huid wel baat bij een gebruik van twee keer per week.

Dan de belangrijkste vraag: zijn mijn rimpels verminderd? Daar moet ik helaas ontkennend op antwoorden. Ik merk geen verschil qua rimpels, dus in dat opzicht doet het masker niet geheel wat het belooft. Toch vind ik het een prettige aanvulling op mijn gezichtsverzorging, vanwege het zachte en ontspannende resultaat. En laten we wel wezen: voor € 7,63 kun je natuurlijk ook geen wonderen verwachten…

Het Dr van der Hoog Goodnight Wrinkles anti-rimpel nachtmasker is te koop bij de bekende drogisterijen, of online via de webshop van Dr. van der Hoog. In dezelfde lijn zijn er ook nog een Goodbye Wrinkles oog-, lip- en contourmasker, een Goodbye Wrinkles poedermasker en een Goodbye Wrinkles liftend hals- en decolletémasker.

Koop jij vaak producten met dit soort beloftes?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.