Dress Betsy Hatch Red: mijn eerste Betsy model!

Vanaf het moment dat de jurkjes van Tante Betsy in mijn leven kwamen, heb ik een haat-liefde verhouding met Dress Betsy. Dit is het bekende doorknoopmodel van Tante. Een model wat ik zo ontzettend mooi vind, maar tot dusver nooit bij mezelf. Om een of andere reden stond het model me gewoon niet, vond ik. Tot ik onlangs bij 38 Dresses was, en mijn jurkenzusje Tjaaktje me de tip gaf om het bijbehorende striklint niet naar voren, maar naar achteren te knopen. En zo kwam Dress Betsy Hatch Red in mijn leven 🙂

Dress Betsy Hatch RedDress Betsy Hatch Red

Dress Betsy Hatch heeft hetzelfde leuke retro ruitprintje als Dress Summer Cross Hatch die ik laatst liet zien (klik hier voor de link). Ik zei toen al dat ik de rode versie ook zo mooi vind. Je snapt nu vast waarom ♥

Dress Betsy is een model wat eigenlijk ieder seizoen terugkomt in de collectie van Tante Betsy. En een model wat ik vanaf nu dus ook vaker ga dragen! Het is een retro doorknoopmodel met leuke pofmouwtjes, een striklint in de taille en kleine zakjes op de borst. De knoopsluiting is bij alle doorknoopjurkjes van Tante sinds een paar seizoenen vanaf de 4e knoop dicht gestikt, dus je hebt geen ongewenste inkijk 😉 Het jurkje heeft een gerend rokgedeelte en valt tot op de knie (bij mij iets boven de knie).

En hét detail van Dress Betsy Hatch is natuurlijk het super schattige geborduurde hertje onderaan het jurkje ♥ I love it! Ik draag dit jurkje in mijn (nog steeds) eigen maat XL, de oto hiervan is 50 cm, de lengte 102 cm.

Dress Betsy Hatch RedDe Hatch print

Het Hatch printje is verkrijgbaar in de kleuren Red, Orange, Blue, Black en Green. Er zijn dus twee jurkjes in deze print verkrijgbaar: Dress Betsy en Dress Summer Cross. En dan is er ook nog de rok Skirt Winnie, en voor de kleine Tante Betsy fans is er Dress Sporty Summer Mini. Je vindt alle items in de Hatch print via deze link bij elkaar: klik.

Ik draag het striklint bij dit jurkje dus naar achteren gestrikt, in plaats van naar voren. Wat een geweldige tip van Tjaaktje! ♥ Ik hoorde later trouwens in de Facebook-groepen dat meer dames het striklint bij Dress Betsy naar achteren dragen.

Dress Betsy Hatch RedEn ook bij dit jurkje draag ik mijn vrolijke rode klompjes van Lotta from Stockholm. Ik ben zo lang aan het twijfelen geweest over deze klompjes, maar wat ben ik blij dat ik ze uiteindelijk toch gekocht heb! Ze hebben een laag hakje, hierdoor kan ik er prima op lopen. En ze staan bij zoveel van mijn jurkjes!

Dress Betsy Hatch RedNaast het mooie geborduurde hertje onderaan het jurkje, heeft Dress Betsy Hatch ook een geborduurd bloemetje op de rechtermouw. Ik houd van die lieve, soms een beetje gekke, details die Tante in haar jurkjes stopt ♥

Dress Betsy Hatch Red

Ik ben zó ontzettend blij met mijn allereerste Dress Betsy, dat inmiddels ook de kleur Black van dit pareltje in mijn kast hangt, hihihi!

Dress Betsy Hatch Red kost € 94,95 en is in de webshop van Tante nog verkrijgbaar in bijna alle maten.

12 Comments on Dress Betsy Hatch Red: mijn eerste Betsy model!

 1. Joyce siemons
  19 juni 2019 at 13:04 (4 maanden ago)

  Zucht… Dit is zo’n mooi jurkje, het hertje erop vind ik geweldig. Wat een geluk dat je dit jurkje nu kunt dragen, staat je echt fantastisch!

  Beantwoorden
 2. Iris - Thebeautymagazine.nl
  19 juni 2019 at 12:31 (4 maanden ago)

  Wat een lief jurkje! Hij staat je heel mooi en je hebt het leuk afgemaakt met je haarband en je sandalen.

  Wat hebben jullie trouwens een leuk tuinhuisje 😀

  Beantwoorden
 3. Yvon
  18 juni 2019 at 19:00 (4 maanden ago)

  Superleuk jurkje!! Ook 1 van mijn favoriete modellen. Grappig, ik ben juist het lintje aan het toevoegen aan diverse jurkjes, van bobbeezz 🙂

  Beantwoorden
 4. TjaaktjeB
  18 juni 2019 at 16:16 (4 maanden ago)

  Superleuk dat je nu ook kunt genieten van dit model van Tante Betsy, met eigenlijk maar een hele simpele aanpassing. Ik draag bijna alle jurkjes waar een strik bij is, deze geknoopt op de rug. En als het even kan, dan haal ik zo’n ceintuur er zelfs helemaal af.
  Ik vind deze roze/rode kleur je echt geweldig staan. De zwart/witte trouwens ook … maar ik heb nu zelf éénmaal de voorkeur voor roze . Maar ik zag dat je inmiddels ook al voorzien bent van de zwart/witte. Helemaal geweldig.

  Beantwoorden
 5. Nicolette
  18 juni 2019 at 13:51 (4 maanden ago)

  Oh wat staat dit jurkje jou prachtig!!! Wat leuk dat je hebt ontdekt dat dit modeljou ook mooi staat!

  Beantwoorden
 6. Happy Susan blogger
  18 juni 2019 at 12:35 (4 maanden ago)

  Wow wat staat deze je mooi, goede tip van Tjaaktje als dat de stoor factor was met het riempje.
  Ik weet nog goed dat ik Tante Betsy leerde kennen in najaar 2014 en wist dat er een doorknoopjurk zou aan komen. Ik had gedacht dat het me niet zo staan omdat ik niks met blouses had en al helemaal niks met open kierende gaatjes tussen de knopen in.
  Tante vertelde me dat het model me prachtig zou staan dus vanaf dat moment eens wat oudjes gescoord en sindsdien groot fan van model Betsy. Alleen moesten de Betsy jurkjes van de SS2015 wel even zelf dichtgenaaid worden, dat was een foutje van de fabriek dat ze toch open waren ;).
  Geniet heerlijk van je nieuwe liefde! Ik gok zo dat je nog wel wat oudere prints gaat scoren mettertijd ;). Knuff!

  Beantwoorden
  • TjaaktjeB
   18 juni 2019 at 16:13 (4 maanden ago)

   Superleuk dat je nu ook kunt genieten van dit model van Tante Betsy, met eigenlijk maar een hele simpele aanpassing. Ik draag bijna alle jurkjes waar een strik bij is, deze geknoopt op de rug. En als het even kan, dan haal ik zo’n ceintuur er zelfs helemaal af.
   Ik vind deze roze/rode kleur je echt geweldig staan. De zwart/witte trouwens ook … maar ik heb nu zelf éénmaal de voorkeur voor roze . Maar ik zag dat je inmiddels ook al voorzien bent van de zwart/witte. Helemaal geweldig.

   Beantwoorden
   • TjaaktjeB
    18 juni 2019 at 16:15 (4 maanden ago)

    En een zwaai naar Susan! Ik zie dat ik nu op een bericht van jou aan het reageren ben. Ik kom snel ook weer bij jou blog meelezen. Ik was zelf ook weer een paar dagen nauwelijks online. Ik had nog wel ergens meegelezen dat jij ook even wat minder online bent.

    Beantwoorden
 7. bychristiana
  18 juni 2019 at 10:54 (4 maanden ago)

  Ik vind hem erg mooi bij je staan, ik draag de laatste tijd ook vaker doorknopjurken, deed ik dus eerder ook nooit, en opeens zie je dan het licht haha;-)

  Beantwoorden
 8. Heidi
  18 juni 2019 at 10:15 (4 maanden ago)

  Grappig he, dat je ineens zulk inzicht krijgt. Ik haal van de doorknoopjurken nu het lint eraf. Heb ik ineens extra jurken te jiezen

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  18 juni 2019 at 08:37 (4 maanden ago)

  Prachtig staat deze dress jou 😉
  Wat een slimme tip om de strik naar achteren de dragen….

  Xoxo

  Beantwoorden
 10. Julia
  18 juni 2019 at 07:10 (4 maanden ago)

  Het staat je prachtig! Fijne dag Natasja.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.