New in via Ebay: Soap & Glory goodies

Soap & Glory is een merk waar ik al vaak verlekkerd naar heb gekeken, maar wat helaas niet in Nederland verkrijgbaar is. Tenminste, Douglas beweert het merk te verkopen, maar als ik in de webshop kijk, zie ik welgeteld twee producten staan. Als ik dat vergelijk met Douglas in Duitsland, waar 43 Soap & Glory producten in de webshop staan, dan is dat natuurlijk helemaal niets. Douglas Duitsland verzendt wel naar Nederland, maar alleen als je een Duits factuuradres opgeeft. Dus dat is voor mij helaas geen optie. Toen ik laatst op de blog van Marije een review las over een Soap & Glory product, besloot ik om het maar eens op een andere manier te proberen: Ebay.

Soap & Glory

Soap & Glory via Ebay bestellen

Bestellen op Ebay gaat veel makkelijker dan ik in eerste instantie (tot een jaar of twee geleden) dacht. Je voert in de zoekbalk het product waar je naar op zoek bent in, en geeft de categorie aan waarin je wil zoeken. Je krijgt vervolgens een aantal zoekresultaten. Ik bekijk dan per zoekresultaat welke seller veel feedback heeft gekregen, en hoe hoog de ‘Positive feedback’ score is. Als die beiden hoog zijn, dan kun je er van uit gaan dat het een betrouwbare seller is. In dit geval klopte dat: ik had vorige week donderdag besteld, kreeg op alledrie de producten nog dezelfde dag bericht in mijn mailbox dat ze verzonden waren, en afgelopen dinsdag stonden er drie ‘airmail-pakketjes’ op mij te wachten bij thuiskomst.

Verder moet je uiteraard wel even kijken of de seller naar Nederland verzendt, maar dit krijg je direct te zien als je op het product klikt. Betaling gaat heel eenvoudig via een PayPal-account (wat ik sowieso altijd gebruik voor betalingen naar het buitenland).

Hieronder laat ik de drie Soap & Glory producten even kort aan je zien, uiteraard vertel ik je er binnenkort meer over.

Soap & Glory Flake Away Body Polish

Soap & Glory Flake Away Body Polish

Soap & Glory Flake Away Body Polish is een scrub op basis van zeezout én suiker, met verzorgende ingrediënten als druivenpitolie, amandelolie en shea butter. Flake Away maakt (net als de andere twee producten die ik bestelde) deel uit van de ‘Pink’-lijn van Soap & Glory, en heeft een heerlijk zacht zoete, subtiele geur. Ik betaalde voor de pot Flake Away (omgerekend) 9 euro, met 3,90 euro verzendkosten.

Soap & Glory The Righteous Butter

Soap & Glory The Righteous Butter

Na het scrubben is het tijd voor Soap & Glory The Righteous Butter. Dit is volgens mij één van de bestsellers van Soap & Glory, en dat is vast niet voor niets (maar daar kan ik binnenkort over oordelen). De Righteous Butter bevat ingrediënten als shea butter, cacaoboter, kokosolie en aloë vera en belooft dan ook uitermate geschikt te zijn voor de meest droge huid. Hiervoor betaalde ik net geen 15 euro, en 1,80 euro verzendkosten.

Soap & Glory Body Moisturizing Mist

Soap & Glory Body Moisturizing Mist Girligo

Om mijn Soap & Glory douche-avontuur in stijl af te sluiten, bestelde ik ook de Soap & Glory Body Moisturizing Mist Girligo. Deze bodyspray geeft je huid niet alleen een heerlijke geur van bergamot, perzik, aardbei, jasmijn, mandarijn en musk, maar verzorgt en hydrateert ze bovendien. Hiervoor zijn o.a. shea butter en cacaoboter verantwoordelijk. De Body Mist kostte me ruim 10 euro, en 1,80 euro aan verzendkosten.

Nu deze beauties van Soap & Glory op de foto zijn geweest kan ik ze ‘eindelijk’ (ze staan hier al ruim twee dagen naar me te lonken, hihihi!) in gebruik gaan nemen. Uitgebreidere reviews volgen binnenkort op Beautyspots!

Bestel jij weleens op Ebay?

8 Comments on New in via Ebay: Soap & Glory goodies

 1. Kayleigh
  21 maart 2014 at 11:29 (8 jaren ago)

  Ik bestel weleens op Ebay! Ik heb laatst een dupe van Naked 2 besteld waar nog een review over komt en ik heel erg enthousiast over ben! En een hoesje alleen die duurt nu al maanden en moet ik toch achteraan gaan mailen. Ik wist die dat je de items van Soap & Glory kon bestellen daar! Ik ben benieuwd naar hoe ze bevallen!

  Beantwoorden
 2. Marinke
  21 maart 2014 at 09:37 (8 jaren ago)

  Ben heel benieuwd naar de reviews van deze producten!

  Zelf bestel ik ook regelmatig via ebay, maar voor de zekerheid alleen kleine bedragen. Maar inderdaad als je met paypal betaald, is je risico vrij klein.

  Beantwoorden
 3. Nicole
  21 maart 2014 at 08:49 (8 jaren ago)

  Ik bestel zeer regelmatig op Ebay.
  Is tot nu toe altijd prima verlopen.Zelfs vanuit China waar ik toch regelmatig iets vandaan haal omdat daar de verzendkosten vaak gratis zijn.
  Ik ben helemaal gek op de handzeep en handcreme van Soap & Glory (Die hadden ze wel bij Douglas) en ga zeker de butter en de mist eens proberen.
  Ook maar bestellen via Ebay 😉

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  21 maart 2014 at 07:33 (8 jaren ago)

  Ik bestel ook wel eens producten op EBay en heb er goede ervaringen mee.
  Mooie producten van Soap & Glory, ik hou wel van de retro style van de verpakkingen en ben benieuwd naar de werking ervan.

  Beantwoorden

2Pingbacks & Trackbacks on New in via Ebay: Soap & Glory goodies

 1. […] paar weken geleden liet ik jullie de Soap and Glory producten zien die ik via Ebay had besteld. De review over de Flake Away Body Polish hebben jullie al kunnen […]

 2. […] paar weken geleden liet ik jullie de heerlijke Soap & Glory producten zien die ik via Ebay besteld had. Vandaag is het tijd voor de eerste review: de Soap […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.