#echtepostiscool – De unboxing van mijn pakketje!

De afgelopen weken waren heel wat mensen (vooral bloggers) in het hele land bezig met een geheim project: #echtepostiscool Aangestoken door de enthousiaste berichten en foto’s van de eerste editie, deed ik dit keer ook mee. Gisteren, zaterdag 4 juni, mochten we ons pakketje openmaken, ik laat jullie vandaag zien wat ik allemaal gekregen heb!

#echtepostiscool

#echtepostiscool

#echtepostiscool is bedacht en wordt georganiseerd door twee dames van de blogs Northflix en Monsieur Mango. Via een digitaal aanmeldformulier kon je je opgeven, waarbij je dan (om het voor degene die jouw naam heeft getrokken iets makkelijker te maken) aangeeft wie je bent, wat je hobby’s zijn en waar je verder nog van houdt. Na het trekken van de digitale lootjes is het de bedoeling dat je voor 7,50 euro een of meer kadootjes koopt voor jouw lootje, het vervolgens leuk in te pakken en het vóór een bepaalde datum (in dit geval uiterlijk donderdag 2 juni) op de post te doen, zodat iedereen zijn pakketje op zaterdag 4 juni kon uitpakken. Mijn pakketje kwam vrijdag aan, ik hoefde er dus gelukkig niet heel lang naar te kijken, want geduld is niet mijn sterkste eigenschap, hihihi!

#echtepostiscool

De buitenkant van mijn pakketje zag er al zo mooi uit, maar alle kadootjes waren ook nog eens afzonderlijk prachtig ingepakt, met veel roze (ik geloof dat ik dat inderdaad ook had aangegeven, dat ik van roze houd). Ik vond niet alleen de speurtocht naar leuke kadootjes voor een kleine prijs leuk, maar ook het inpakken was gewoon een klein feestje. Nu ben ik niet zo heel creatief als Astrid, die mijn pakketje verzorgd had, maar natuurlijk had ik ook mooi papier en vrolijke strikjes gebruikt. Toen ik mijn pakketje had opengemaakt, kwam al direct een heerlijke geur me tegemoet, mmmm!

#echtepostiscool

Ik vond het eigenlijk zonde om uit te pakken, mijn #echtepostiscool kadootjes ♥ Maar ja, mijn nieuwsgierigheid was toch sterker, hihihi!

#echtepostiscool

Dit zijn de kadootjes die in mijn pakketje zaten, allemaal dingen en geuren waar ik van houd! Doordat bijna iedereen die aan #echtepostiscool meedoet een blog heeft, is het net iets makkelijker om kadootjes voor een (meestal) onbekende te kopen, op een blog vind je natuurlijk best het een en ander aan informatie over iemands voorkeuren.

#echtepostiscool

Als eerste zag ik twee heerlijke stukken zeep van Dove met sheabutter en een warme vanille geur. Heerlijk, helemaal mijn ding! Ik heb al weleens showergel van Dove gehad, maar zeep nog nooit, dus dat maakt het extra leuk vind ik!

#echtepostiscool

In deze ontzettend leuke (en roze!) verpakking zit een blok melkchocolade, jummie!

#echtepostiscool

Ik houd van lekkere geuren, niet alleen in verzorgingsproducten of in de vorm van parfum, maar ook voor in huis. Deze reed diffuser in de geur van vanille ♥ komt dan ook erg goed van pas.

#echtepostiscool

Wauw! Ik vond in mijn #echtepostiscool pakje deze heerlijke bruisbal van Lush, Think Pink. Dit is één van mijn favoriete Lush geuren, en dit verklaart ook meteen de heerlijke geur die zich door het hele pakje verspreid had, hihihi! In het kleine potje zit een sample van The Greeench, een deodorant poeder. DIt is één van de weinige producten van Lush die ik nog niet ken (jazeker, ze bestaan!), leuk!

#echtepostiscool

Tot slot zaten er nog een aantal luxe samples in mijn pakketje, en ook die zijn zeker aan mij besteed. Leuk om parfums of luxe cosmeticaproducten uit te kunnen proberen.

#echtepostiscool

Op de bodem van mijn pakketje vond ik nog deze leuke tekstkaart. Ik vind het leuk om dit soort teksten bij mijn werkplek te hangen, en om regelmatig te wisselen. Soms gebruik ik ze ook als achtergrond voor mijn productfoto’s.

#echtepostiscool

Mijn pakketje was samengesteld door Astrid van Miss Sentinelli. Lieve Astrid, heel erg bedankt voor al het moois en lekkers wat je voor me hebt uitgezocht, ik ben er ontzettend blij mee! Het uitpakken alleen was al een feestje, je hebt me echt verwend! ♥

Ik vond het ontzettend leuk om mee te doen aan #echtepostiscool. Zowel het uitzoeken van de kadootjes voor iemand anders, het feit dat je voor 7,50 euro echt hele leuke dingen kunt kopen als je maar een beetje leuk shopt, het inpakken van de kadootjes, het volgen van de anderen op Social Media en natuurlijk het uiteindelijke uitpakken van dit mooie pakketje en dit ook weer delen met de andere deelnemers: het was gewoon één groot klein feestje! Wat een heerlijk #happy project! Ik wil beide dames ontzettend bedanken voor de organisatie, en een speciale dankjewel voor Astrid, die ervoor gezorgd heeft dat ik alsnog mee kon doen (mijn aanmelding bleek niet goed doorgekomen te zijn) én voor de heerlijke kadootjes die ik van haar gekregen heb! ♥

16 Comments on #echtepostiscool – De unboxing van mijn pakketje!

 1. Tamara TS
  6 juni 2016 at 23:49 (6 jaren ago)

  Wat heb je fijne spulletjes gekregen! Telkens als ik zo’n Lush bruisbal zie, word ik zo jaloers op mensen met een bad. 😉

  Beantwoorden
 2. Nathalie
  6 juni 2016 at 23:16 (6 jaren ago)

  Wat een geweldig pakket! Ik was daarnet Astrid’s pakketje aan het bekijken en kon het niet laten om ook even hier te komen piepen!

  Beantwoorden
 3. Deb
  6 juni 2016 at 09:26 (6 jaren ago)

  Wat een super leuk initiatief! Ik hoop de volgende keer ook mee te kunnen doen. Doet me een beetje denken aan Secret Santa dat ook weer ieder jaar rond Kerst wordt georganiseerd en ik ook (ik weet niet hoe ik het voor elkaar krijg) iedere keer weer mis! Super leuke kado’s heb je gekregen, er is echt overna gedacht en dat is hartstikke leuk om te zien. En inderdaad ongelooflijk dat je voor 7,50 zoveel leuke dingen kunt kopen. Echte post is inderdaad super cool en dat bewijst dit initiatief / project maar weer eens.

  Beantwoorden
 4. Inge
  6 juni 2016 at 09:09 (6 jaren ago)

  Wat heerlijk om te lezen Natasja en ik ben blij dat wij nog een oplossing hebben kunnen vinden! Astrid heeft je een hoop leuke én lekkere dingen gegeven zie ik al wel! Ik ben blij dat het je goed is bevallen en hopelijk gaat de volgende aanmelding (mocht er een 3e editie komen) wel helemaal goed! 🙂

  Beantwoorden
 5. Astrid
  5 juni 2016 at 20:57 (6 jaren ago)

  Wat een leuke cadeautjes! En inderdaad heel mooi ingepakt!

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  5 juni 2016 at 15:12 (6 jaren ago)

  Wat leuk, surprises uitpakken bij 25 graden 😎
  Leuke dingen in jouw pakket!

  Beantwoorden
 7. Mireille
  5 juni 2016 at 14:35 (6 jaren ago)

  Wat een leuk idee zeg. Je hebt een heerlijk pakketje gekregen.

  Beantwoorden
 8. Bianca
  5 juni 2016 at 12:01 (6 jaren ago)

  Astrid heeft echt hele leuke en passende items voor je uitgezocht x

  Beantwoorden
 9. Mariëlle
  5 juni 2016 at 11:28 (6 jaren ago)

  Ik vind het echt een super tof idee, ik volgde alles lekker mee op social media hoor hihi 🙂

  Beantwoorden
 10. Miss Sentinelli
  5 juni 2016 at 10:16 (6 jaren ago)

  Echt super leuk om te lezen dat je er blij mee bent 🙂 . Hihi veel roze he 😉 ? 😀

  Inderdaad als iemand een blog heeft, dan is het net wat gemakkelijker hihi. Ik ben blij dat je alsnog mee kon doen en ik vond het erg leuk om voor jou te gaan shoppen.

  Nogmaals, heel veel plezier ermee! En natuurlijk graag gedaan!

  Liefs!

  Beantwoorden
 11. Cindy
  5 juni 2016 at 08:18 (6 jaren ago)

  Ah dat was het dus. Vroeg me al af wat het inhield. Erg leuk.

  Beantwoorden
 12. Hilde Janbroers
  5 juni 2016 at 08:18 (6 jaren ago)

  Ik zag de hashtag op Twitter al vaak voorbij komen, maar begreep er al niet zoveel van! Volgende keer ga ik ook meedoen. Je hebt een gaaf pakket gekregen!

  Beantwoorden
 13. chucky1012
  5 juni 2016 at 07:37 (6 jaren ago)

  Je hebt zoveel mooie producten gehad in je pakket 😉
  Ik volg het blog van de afzender van jou pakket.

  Xoxo

  Beantwoorden
 14. Marieke
  5 juni 2016 at 07:27 (6 jaren ago)

  Ik vind het een ontzettend leuk idee! Ik heb gisteren zulke mooie pakketjes op IG voorbij zien komen 🙂 Ja, heel leuk!

  Beantwoorden
 15. marije
  5 juni 2016 at 06:44 (6 jaren ago)

  Wst een leuke dingen heb je gehad! Mijne was ook zo leuk. Ik ben aangestoken door het virus 🙂

  Beantwoorden
 16. Jori
  5 juni 2016 at 06:21 (6 jaren ago)

  Een super leuk idee…..je bent lekker verwend.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.