Een half jaar Beautyspots: Blij dat ik blog

Wauw, ik kan het zelf bijna niet geloven: Beautyspots bestaat gewoon al een half jaar! Hoe cool is dat? Toen ik een half jaar geleden begon, was dat vooral omdat ik het zelf leuk vond om te doen, ik probeerde om niet te hoge verwachtingen te hebben qua bezoekersaantallen e.d. (“probeerde” he? πŸ˜‰ ). Inmiddels groeit het aantal bezoekers per dag nog steeds gestaag, en blijkt dat meer mensen het leuk vinden dat ik dit doe. Althans, ik denk dat jullie het leuk vinden, anders zouden jullie hier niet terug blijven komen, toch? Ik heb kennis mogen maken met een aantal leuke bedrijven, met daarachter enthousiaste mensen. Ik ben er trots op dat zij me hun producten toevertrouwen, om ze te testen en om er een review over te schrijven, en wil ze daarvoor nogmaals bedanken. Ook omdat ze me hun laatste nieuwtjes toevertrouwen, die ik vervolgens weer met jullie mag delen.

Beautyspots een half jaar

Dit is waar het allemaal gebeurt, hier schrijf ik de artikelen voor Beautyspots. Gewoon aan de eetkamertafel. Tenminste, nog wel… Komende zomer gaan we de woonkamer een beetje “verbouwen” en krijg ik mijn eigen werkplekje. Het is namelijk nogal eens een rommeltje op tafel als ik met meerdere producten tegelijk bezig ben, of als er twee beautyboxen tegelijk binnen komen in die week. En tja, als er dan ook aan die tafel gegeten dient te worden, moet alles iedere keer aan de kant geschoven worden en dat is gewoon allemaal niet zo handig. Ik laat jullie tegen die tijd uiteraard foto’s zien van De Nieuwe Werkplek!

Beautyspots een half jaar

Dit is mijn andere werkplek, mijn “fotostudio”, hahaha! Het Lack tafeltje van Ikea heb ik speciaal hiervoor gekocht, ik schuif het over de strijkplank en vervolgens tegen de deur van de slaapkamer, zodat ik een mooie egale onder- en achtergrond heb. Als beginnend “ondernemer” moet je een beetje creatief zijn, nietwaar? Het ziet er natuurlijk niet uit, maar het werkt en dat is voor mij het belangrijkste. Als ik (hopelijk) weer wat verder ben met Beautyspots, ga ik wel rondkijken voor een professionele fototafel, maar ook hier geldt: alles op zijn tijd.

Beautyspots een half jaar

Toen ik net begon met Beautyspots, had ik niet echt een planning. Ik had in mijn hoofd zitten welke producten ik had gefotografeerd, en wanneer ik het artikel zou plaatsen. Maar inmiddels ben ik met wat meer producten tegelijk bezig, en maak ik een planning voor een week of 2 Γ  3 vooruit in mijn agenda. Waar vervolgens vaak weer het nodige in gestreept en geschoven wordt, hahaha! En als ik (meestal op zondag) ga fotograferen, werk ik soms met een heuse “shootlist”, omdat ik anders gegarandeerd wel een product vergeet, en mijn fotostudio vervolgens weer opnieuw moet opbouwen πŸ™‚ Omdat ik alle ideeΓ«n die ik gedurende de week kreeg, op een gegeven moment niet meer kon onthouden, heb ik bij Worldly Treasury dit leuke notitieboekje gekocht, ik heb het altijd bij me zodat ik alles direct kan noteren.

Ik word blij van ieder artikel wat ik schrijf; na een drukke werkdag, als ik gesloopt thuis kom, geeft het me energie om een mooi artikel in elkaar te zetten en voldoening om het de volgende dag online te kunnen zetten. Het enige waar ik mezelf nog toe moet zetten, is om vooruit te werken, zodat ik als ik echt te moe ben om achter de computer te gaan zitten, altijd een artikel klaar heb staan. Graag zou ik de frequentie van de artikelen opschroeven naar iedere dag, alleen ontbreekt me daar op dit moment simpelweg de tijd voor.

Voor mijn groepje trouwe lezers: ik vind het echt heel erg tof dat jullie Beautyspots zo regelmatig bezoeken. Ik vind het leuk om te merken dat mijn artikelen gewaardeerd worden, en vind het leuk als er reacties achter gelaten worden, hier of op Facebook en/of Twitter. Ik hoop dat jullie nog lang hier blijven komen!

18 Comments on Een half jaar Beautyspots: Blij dat ik blog

 1. Vera
  1 april 2013 at 20:57 (9 jaren ago)

  Van harte!! Lekker zo doorgaan, ik neem elke dag een kijkje!

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 april 2013 at 21:19 (9 jaren ago)

   Dankjewel Vera!

   Beantwoorden
 2. Lisa's beautybabbels
  1 april 2013 at 15:15 (9 jaren ago)

  Gefeliciteerd met het halfjarig bestaan van Beautyspots! De tijd gaat snel he. Mijn blog bestaat over 2 weken ook alweer een half jaar, bizar hoe snel je in het bloggers wereldje raakt en hoe je om je blog gaat geven πŸ™‚
  Ga zo door, je blog is hartstikke leuk om te volgen!

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 april 2013 at 17:38 (9 jaren ago)

   Dankjewel! Ga jij nog aandacht besteden aan het half-jarig bestaan van je blog?

   Beantwoorden
   • Lisa's beautybabbels
    3 april 2013 at 13:10 (9 jaren ago)

    Nou, ik dacht er pas aan toen ik jouw artikel las..Had er zelf niet aan gedacht, dus denk het niet..Maar bij het 1-jarig bestaan zeker wel πŸ™‚

    Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  1 april 2013 at 11:33 (9 jaren ago)

  Gefeliciteerd met je eerste half jaar jubileum! Op naar nog heel veel jaren in de beauty journalistiek! Groetjes Miranda

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 april 2013 at 13:15 (9 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 4. Nicole
  1 april 2013 at 10:31 (9 jaren ago)

  Van harte gefeliciteerd met je half jarige bestaan!
  Leuk om te zien waar en hoe je artikelen ontstaan πŸ™‚
  Ook ik reageer niet altijd maar lees zeker wel mee!
  Ga vooral zo door.

  Gr Nicole

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 april 2013 at 13:15 (9 jaren ago)

   Dankjewel, dat ga ik zeker doen!

   Beantwoorden
 5. Enita
  1 april 2013 at 09:08 (9 jaren ago)

  Ik lees graag je blog, ben echter niet zo dat ik altijd overal op reageer. Bij deze gefeliciteerd met je halfjaarlijks bestaan en nu op naar het 1-jarig bestaan.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 april 2013 at 13:16 (9 jaren ago)

   Dankjewel, als ik zie hoe snel het afgelopen half jaar is gegaan, is het 1-jarig bestaan er voor je het weet πŸ˜‰

   Beantwoorden
 6. jori
  1 april 2013 at 08:47 (9 jaren ago)

  Natasja gefeliciteerd met het half jaar bestaan van Beautyspots…..Leuk om te zien hoe je alles doet voor je blog ! Ik heb al diverse producten gekocht die je geblogd hebt πŸ™‚ Ga zo door met je leuke beautyblog…

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 april 2013 at 08:50 (9 jaren ago)

   Dankjewel, leuk om te horen! πŸ™‚

   Beantwoorden
 7. Chantelle
  1 april 2013 at 08:44 (9 jaren ago)

  Hmmm.. Ik vraag me af of er een max. is aan woorden/letters/tekens. Ik had namelijk meer dan het bovenstaande getypt! Ik mis het zinnetje: “Keep up the good work!”

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 april 2013 at 08:50 (9 jaren ago)

   Ik heb het even getest, het lag niet aan een maximum aantal woorden, want ik kon nog meer woorden achter jouw vorige berichtje typen. Ik denk dat er iets anders mis gegaan is πŸ˜‰

   Bedankt voor je berichtje!

   Beantwoorden
   • Chantelle
    1 april 2013 at 11:53 (9 jaren ago)

    Bedankt voor het testen Natas! Dan ging er idd iets mis, maar dat geeft niet!

    Beantwoorden
 8. Chantelle
  1 april 2013 at 08:40 (9 jaren ago)

  Ondanks dat ik niet altijd een berichtje achterlaat, wil dat niet betekenen dat ik jouw blog niet bezoek hoor! Ik lees het met veel plezier alleen ben ik niet zo’n type die reacties achterlaat

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 april 2013 at 08:45 (9 jaren ago)

   Dat snap ik best hoor, ik laat zelf ook niet op iedere blog die ik lees een reactie achter πŸ˜‰ Maar ik vind het leuk om te lezen dat je Beautyspots regelmatig bezoekt!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.