Een kijkje in de kledingkast van… mijzelf!

Sinds een tijdje vind je hier op Beautyspots een nieuwe rubriek: ‘Een kijkje in de kledingkast van…’ In deze rubriek laten verschillende dames zien wat voor mooie en vrolijke jurkjes zij in de kast hebben hangen. Ik vind het zelf ontzettend leuk om te zien wat anderen in hun kast hebben, daar kwam mijn inspiratie voor deze rubriek vandaan. Het leek me ook leuk om te laten zien wat er momenteel bij mij allemaal in de kast hangt. Dus vandaag ben ik zelf aan de beurt!

Kledingkast natasjaEen kijkje in de kledingkast van… Natasja

Hoe lang draag je al vrolijke jurkjes? – Ik draag sinds het najaar van 2016 jurkjes, toen maakte ik kennis met Tante Betsy. Ik kocht toen een drietal jurkjes in de sale, en ik geloof dat het virus direct wel toesloeg. Nog niet zo heel lang dus, al zou je dat niet zeggen als je nu mijn bomvolle kledingkast ziet, hihihi!

Kledingkast natasjaDraag je ook nog weleens een broek, of 365 dagen per jaar een jurkje/rokje?

De laatste keer dat ik een broek droeg, was in mei vorig jaar, tijdens het schilderen van de benedenverdieping van mijn toenmalige huis. Oh, en tijdens het klussen in mijn nieuwe huis, heb ik twee dagen een spijkerbroek gedragen toen ik aan het schilderen was. De verhuizing zelf heb ik gewoon in een Tante Betsy jurkje gedaan πŸ™‚

Kledingkast natasja Kledingkast natasjaHeb je een of meer favoriete merk(en)? Zo ja, welk(e)?

Tante Betsy is met stip mijn favoriete jurkjesmerk. Ik heb wel een paar jurkjes van andere merken in mijn kledingkast hangen (Halsoverkop en Bobbeez), maar dat zijn er echt maar een paar. De jurkjes en rokjes van Tante Betsy passen mij gewoon het mooist qua pasvorm. Maar ook de printjes en de modelletjes spreken mij het meest aan. Ik heb weleens andere merken gepast, maar die hadden dan gewoon niet het wauw!-effect wat de jurkjes van Tante Betsy wel hebben.

Kledingkast natasjaWat is het aller-, aller-, allermooiste jurkje (of rokje) wat in je kledingkast hangt?

Oei, dat vind ik lastig kiezen. Mijn allereerste jurkjes heb ik sowieso niet meer, ik heb ze destijds verkocht omdat ze mij te groot geworden waren. En daar heb ik achteraf best een beetje spijt van, dat ik ze niet gewoon heb laten innemen. Want je allereerste Tante Betsy, dat is en blijft natuurlijk wel een beetje bijzonder.

Als ik dan toch moet kiezen, dan is Dress Lynn uit de huidige zomercollectie van Tante Betsy momenteel wel mijn favoriet. Ik heb haar inmiddels in drie verschillende varianten, dat zegt denk ik wel genoeg πŸ™‚

Kledingkast natasja Kledingkast natasjaHoeveel jurkjes (en rokjes) hangen er in je kast?

Ongeveer een half jaar geleden heb ik flink opgeruimd in mijn kast. Tot dan had ik nog veel kleding erin liggen en hangen die ik nooit meer droeg, uit mijn ‘vorig leven’. Met als gevolg dat er te weinig ruimte was voor mijn mooie jurkjes en rokjes. Op dit moment heb ik bijna alleen nog maar vrolijke jurkjes en rokjes in mijn kast hangen, met bijbehorende items zoals vestjes en blouses. De complete score: 40 jurkjes, 7 rokjes, 10 blouses en shirts en 15 korte en lange vesten. Vaak loop ik voor ik ga slapen nog even naar mijn kleedkamer, open de kledingkast en kijk even naar mijn mooie verzameling. Ja, ik word er serieus heel blij van, en ben zo blij dat Tante Betsy in mijn leven is gekomen. Ik voel me sindsdien mooier, vrolijker, gelukkiger en zoveel meer vrouw ♥

Kledingkast natasjaHeb je weleens moeite met kiezen wat je vandaag aantrekt?

Nee, eigenlijk nooit. Sterker nog, ik ben vaak de dag van tevoren al aan het bedenken wat ik de volgende dag weer eens voor moois uit de kledingkast zal halen. Soms verandert dat dan nog wel, omdat het jurkje of setje wat ik had gekozen, niet helemaal bij mijn stemming past. Eigenlijk zitten er gewoon te weinig dagen in een week, om alles te kunnen dragen wat ik in mijn hoofd allemaal bedenk.

Waar moet een nieuw jurkje of rokje aan voldoen om een plaatsje in jouw kledingkast te krijgen?

Ondanks het feit dat ik meestal in één oogopslag wel kan zien of een jurkje wat voor mij is, is het tóch leuk om af en toe eens iets te passen wat niet meteen mijn eerste keuze was. Op deze manier zijn er namelijk al een paar hele mooi jurkjes in mijn kast terecht gekomen. Omdat ze meteen toen ik ze aantrok, heel onverwachts wel het wauw!-gevoel gaven. En het is leuk om eens een andere kleur te kiezen dan je meestal doet, ook dat geeft heel verrassende effecten.

Word je kritischer naarmate je langer jurkjes draagt? – Kritischer niet, ik weet inmiddels wel veel beter wat me wel, en wat me niet staat. Als ik een jurkje aantrek, moet ik blij worden van wat ik zie in de spiegel. Ik weet inmiddels ook, dat als ik niet direct dat blije gevoel heb, het geen jurkje voor mij is, en ik beter iets anders kan kiezen.

Wil jij ons ook een kijkje in je kledingkast geven? Stuur mij dan even een mailtje via info@beautyspots.nl Ik stuur de vragenlijst en uitleg dan zo snel mogelijk naar je toe!

16 Comments on Een kijkje in de kledingkast van… mijzelf!

 1. Angelien
  25 maart 2018 at 15:52 (2 jaar ago)

  Dan zijn we ongeveer tegelijkertijd fan geworden Heb inmiddels iets van 10 jurken in mijn kast hangen en nog een aantal rokjes, shirts en hoodies. Ook een paar jurken alweer verkocht via MP. Heerlijke verslaving is het

  Beantwoorden
 2. Aimee Moolenaar-Dols
  24 maart 2018 at 16:32 (2 jaar ago)

  Wat leuk een kijkje in je nieuwe kast. Mooi opgeruimd. Verleden jaar mochten we al live meekijken naar je kast maar was in je vorige huis.
  Je collectie ziet er top uit.
  Groetjes en liefs Aimee xx tot morgen

  Beantwoorden
 3. Natascha - Beautyopinie
  24 maart 2018 at 11:31 (2 jaar ago)

  Leuk om eens een kijkje in JOUW kast te krijgen! Een behoorlijk volle kast trouwens haha, je zou inderdaad niet zeggen dat je nog maar zo kort fan bent van Tante Betsy!

  Beantwoorden
 4. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  24 maart 2018 at 07:54 (2 jaar ago)

  Wat een heerlijke fleurige en vrolijke kast heb je en wat leuk die mooie zelfgemaakte kaarten erop die je meteen nog een extra boost geven.
  Je hebt een prachtige verzameling bij elkaar!

  Ja ik heb dat ook ik moet meteen happy worden van en in een Tante Betsy jurk anders is de jurk niet voor mij bestemd (maar dat zijn er ook maar weinig whahaha).

  Wat ik wel doe is dat ik geen nieuwe jurkjes meer ga passen als ik een volgegeten buik heb of een bad hair day heb. Dan wacht ik gewoon tot de dag erna als ik ‘s ochtends fris gewassen ben en opgemaakt ben. Dan moet een jurk het wow effect geven.

  Ik ga er weer eens vandoor, mijn mannetje is wakker en ik ga lekker genieten van een blogvrij weekend. Tot zondag! Knuff!

  Beantwoorden
 5. Miranda
  22 maart 2018 at 19:15 (2 jaar ago)

  Ik heb je collectie vorige week nog live gezien maar het is gezellig om nog eens een kijkje te kunnen nemen op deze manier πŸ™‚
  Wat jij met je jurkjes hebt wat kiezen betreft, passend bij je stemming, heb ik met parfums πŸ˜‰
  Voor jou elke dag een passende kleur, voor mij elke dag een passende geur.
  Leuk, jouw verhaal in deze rubriek!

  Beantwoorden
 6. Ramona
  22 maart 2018 at 16:51 (2 jaar ago)

  Zoo leuk al die mooie jurkjes! Ze staan je geweldig! β™₯

  Beantwoorden
 7. bychristiana
  22 maart 2018 at 12:33 (2 jaar ago)

  Ah lieve Natasja, je zag er ook echt STRALEND uit afgelopen dinsdag!

  Beantwoorden
 8. Corine
  22 maart 2018 at 10:58 (2 jaar ago)

  Prachtige inhoud van de kledingkast!! Geniet er lekker van!

  Beantwoorden
 9. Ellen
  22 maart 2018 at 09:16 (2 jaar ago)

  Leuk om jouw eigen verhaal nu te lezen, je hebt echt mooie items die jou super staan. En je combineerd ook zo goed

  Beantwoorden
 10. Monique den boer
  22 maart 2018 at 09:12 (2 jaar ago)

  Oh wat een gezellig blog heb je er weer van gemaakt en je jurkjes hangen allemaal zo keurig op een rij. Bij mij hanngen ze allemaal op elkaar gepropt omdat mijn hanggedeelte zo klein is. Ik heb wel een megakast maar deze is door de voroge bewoners helaas niet zo handig ingedeeld. Het is een prachtige kast gemaakt door een bedrijf. Maar het blijft inderdaad een verslaving die steeds erger wordt. Maar je voelt je er inderdaad heel rijk door.

  Beantwoorden
 11. Femke van Oudheusden
  22 maart 2018 at 08:57 (2 jaar ago)

  Daar wordt je toch vrolijk van. Mooie inhoud. Leuk rokjes en jurkjes. Geniet ze!!

  Beantwoorden
 12. Joyce Siemons
  22 maart 2018 at 08:50 (2 jaar ago)

  Geweldig Natasja! Super om ook een kijkje bij jou te mogen nemen! Je ziet er altijd fantastisch uit

  Beantwoorden
 13. Mireille
  22 maart 2018 at 08:48 (2 jaar ago)

  Heerlijk om jou samen met je tante Betsy collectie te zien. Past helemaal bij je. Dat groene jurkje vind ik je echt geweldig staan.

  Beantwoorden
 14. Jori
  22 maart 2018 at 08:31 (2 jaar ago)

  Je hebt zoveel moois in je kast hangen… snap helemaal dat je er vrolijk van wordt.

  Beantwoorden
 15. chucky1012
  22 maart 2018 at 07:14 (2 jaar ago)

  Geweldig!
  Zo tof dat jij ons een kijkje geeft in jou eigen kledingkast.
  Ik had niet anders verwacht dan dat er alleen van 1 merk zoveel prachtige items in zouden hangen.
  Tante Betsy heeft jouw leven veranderd want het laat zien jou sterk en positief jij bent.
  Een vrouw met heel veel kracht en power.
  Respect voor jou
  Daar geniet Benthe van mee.
  Dit is terug te zien in de leuke en mooie foto’s die jij maakt waar ze vrolijk bij staat.

  Xoxo

  Beantwoorden
 16. Marije
  22 maart 2018 at 06:34 (2 jaar ago)

  Leuk dat je nu je eigen kast hebt gepakt.

  Ik vind dat blauwe jurkje met je Sendra boots een geweldige outfit.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.