Een kijkje in… mijn badkamer

Toen ik jullie laatst op Facebook vroeg of jullie het leuk vonden om in het kader van “Een kijkje in de kast van Beautyspots” bijvoorbeeld mijn make-up collectie, of mijn voorraad Lush producten te zien, kreeg ik als eerste comment: “Je badkamer met al het moois”. Gisteren heb ik de daad bij het woord gevoegd, en heb foto’s gemaakt van onze badkamer.

Badkamer Beautyspots

Vorig jaar zomer heeft mijn man de badkamer gedeeltelijk verbouwd. Voorheen hadden we een (te) kleine douchecabine en een (te) klein bad, wat allebei eigenlijk net niks was. Hij heeft deze eruit gesloopt, en een heerlijk ruim ligbad er voor in de plaats gezet. Met daarop een douchewand, we douchen nu dus in bad. Qua betegeling zijn we gegaan voor kiezels, ik vind het nog steeds schitterend.

Bij H&M zag ik deze schattige roze opbermandjes, het idee was om hier al onze douchespulletjes in te bewaren (maar dat plan is niet helemaal gelukt zoals je ziet). Het meest linkse mandje is van mijn man, de andere twee (en alles wat daarnaast nog op de badrand staat, ahum) is van mij. Verschil moet er zijn, toch?

Badkamer Beautyspots

Links in het hoekje staan voornamelijk spulletjes die ik aan het testen ben, of die ik aan het opmaken ben. Makkelijk voor het grijpen!

Badkamer Beautyspots

Rechts staan mijn wat luxere producten, en producten die ik niet dagelijks gebruik, zoals mijn Philosophy Candy Cane scrub, haarmasker van Orofluido, lekkere shampoos van Lush en op twee zeepbakjes liggen diverse Lush zepen, die ik graag afwissel.

Badkamer Beautyspots

Badkamer Beautyspots

In de roze opbergmandjes staan allerlei douchegels, shampoos en lichaamsscrubs die ik niet dagelijks, maar wel regelmatig gebruik.

Badkamer Beautyspots

Bovenop het badkamerkastje staat een (zelf gemozaïekt) dienblaadje, met daarop allerlei bodylotions, bodygels en lichaamsoliën, welke ik afwisselend gebruik. Op het moment dat ik een product uit deze categorie aan het testen ben, gebruik ik alleen dat product gedurende een week of twee.

Badkamer Beautyspots

In de onderste lade van het badkamerkastje staan nog meer bodylotions en dergelijke, welke óf niet te warm mogen staan (zoals de bodybutters van The Body Shop), wat luxere producten, en producten die staan te wachten tot het weer zomer is.

Badkamer Beautyspots

Dit leuke roze (koek)blik kocht ik gelijk met de roze opbergmandjes bij H&M, hierin bewaar ik (aangebroken) badproducten van voornamelijk Lush:

Badkamer Beautyspots

De rest van mijn badproducten, die nog niet aangebroken zijn, bewaar ik op de slaapkamer, waar het droger en koeler is.

Badkamer Beautyspots

Op het plankje boven de wastafels bewaar ik mijn gezichtsverzorgingsproducten, deodorant, haarproducten, nagellakremover, maskertjes, e.d. Ook hier is de verdeling een beetje oneerlijk: ik heb ongeveer driekwart van het plankje in gebruik, het resterende kwart is voor manlief 😉

Hierboven zie je deodorant, een paar verschillende haarolie-producten, wat gezichtsscrubs, kwastenreiniger en een deel van mijn gezichtsverzorgingsproducten.

Badkamer Beautyspots

Hierboven zie je de rest van mijn gezichtsverzorging. In het mandje (van Ikea) bewaar ik mijn gezichts- en oogcrèmes, serum, reinigers van Lush en R&S Natural Cosmetics en mijn BB cream en oogschaduwprimer. Lekker overzichtelijk, alles bij elkaar!

Badkamer Beautyspots

Badkamer Beautyspots

En tenslotte zijn dit de haarproducten die ik momenteel gebruik. Ik ben een week geleden van kapsel veranderd, en dus gebruik ik nu andere producten dan daarvoor. De L’Oréal natural liss zorgt ervoor dat mijn soms wat opstandige haar mooi glad blijft. Je ziet mijn nieuwe coupe de komende week wel ergens voorbij komen op Beautyspots 🙂

Vonden jullie het leuk om een kijkje te nemen in mijn (onze) badkamer?

 

13 Comments on Een kijkje in… mijn badkamer

 1. Olga
  1 maart 2013 at 08:26 (8 jaar ago)

  Leuk om al je spulletjes eens te zien!
  Wat is trouwens dat roze flesje van Rituals?

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 maart 2013 at 08:40 (8 jaar ago)

   Ik moest even zoeken, maar ik denk dat je mijn eye make-up remover bedoelt. Heerlijk product, ik gebruik deze al jaren. Ik zal er binnenkort eens een review over schrijven, als ik een nieuw flesje heb gekocht 😉

   Beantwoorden
 2. schroder wilma
  25 februari 2013 at 08:05 (8 jaar ago)

  leuk om te zien …bij mij is het eender met van alles ik ben ene probeer freak. oh voor opstandig haar probeer toni en guy shampo 10 euro bij etos maar doet er lang mee …………

  Beantwoorden
  • Natasja
   25 februari 2013 at 19:52 (8 jaar ago)

   Bedankt voor de tip, die ga ik zeker proberen!

   Beantwoorden
 3. Chantelle
  25 februari 2013 at 03:06 (8 jaar ago)

  Ik vond het erg leuk om een kijkje in jouw badkamer te kunnen nemen. Erg veel leuke en vooral héérlijke producten tegengekomen 😀
  Ik vind vooral de roze opbergmandjes errûg leuk! Zouden ze nog te koop zijn?! (A)

  Beantwoorden
 4. Lisanne2212
  24 februari 2013 at 19:33 (8 jaar ago)

  Mooi die kiezels als betegeling!! Ziet er erg leuk uit allemaal, erg handig die mandjes en dat roze blik 🙂

  Beantwoorden
 5. Rieneke
  24 februari 2013 at 18:56 (8 jaar ago)

  Leuk artikel! Wat een mooie opbergers heb je en wat veel beautyproducten!!! Gaaf ook om te zien dat RS Natural Cosmetics er bij staat, naast al die andere mooie merken!

  Beantwoorden
 6. ellen van aalst
  24 februari 2013 at 18:10 (8 jaar ago)

  geweldig vind ik dit!!
  wat een spullen heb je en by the way….een mega mooie badkamer!!!!

  Beantwoorden

3Pingbacks & Trackbacks on Een kijkje in… mijn badkamer

 1. […] is alweer een hele tijd geleden dat ik jullie foto’s van onze badkamer liet zien. Omdat ik natuurlijk regelmatig andere producten uitprobeer, leek het mij leuk om jullie […]

 2. […] jij al weleens een kijkje in onze badkamer genomen? Dan weet je dat ik daar een behoorlijke variatie aan doucheproducten heb staan. Ik vind […]

 3. […] meer dat deze Lavera BeautyBalm een plekje heeft veroverd in mijn gezichtsverzorgingsmandje op de badkamer. Ten opzichte van andere, ook goede, BB creams heeft hij als groot pluspunt dat de ingrediënten […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.