Een kijkje in… mijn Lush-stash

Dat ik fan ben van Lush, dat was jullie vast al duidelijk. Vandaag heb ik voor jullie al mijn Lush-producten uit de badkamer, kasten en tassen gehaald en bij elkaar op de foto gezet. Ben je benieuwd naar mijn complete Lush-stash, kijk dan snel verder!

Lush stash

Hier staat alles bij en door elkaar. Niet op de foto staan de losse badproducten, massagebars en stukken zeep (die pasten niet meer op het tafeltje, hihihi). Hieronder laat ik alles zien per productgroep:

Lush stash

Dit zijn mijn haarproducten van Lush. De shampoos en conditioners gebruik ik afwisselend, al staan de Big shampoo en conditioner even tijdelijk in de kast, omdat ik met mijn nieuwe kapsel juist geen volume, maar glad haar wil hebben. Forever in Bloom en Ice Blue zijn Retro’s, die kocht ik een paar jaar geleden tijdens de Kerst-sale voor, ik meen, 1 pond. Fair Trade Honey shampoo kreeg ik bij mijn laatste bestelling per ongeluk dubbel geleverd (ik betaalde ook voor twee flessen), normaal gesproken heb ik eigenlijk nooit voorraad van shampoo, behalve als het een limited edition is.

Lush stash

Mijn Lush-doucheproducten die momenteel in de badkamer of in mijn voorraadkast staan. De twee shower jelly’s zijn retro’s van afgelopen Kerst, daar ben ik zuinig op, evenals de Rose Jam showergel, wat vorig jaar een eenmalig product was bij Lush NL. Van Twilight showergel kocht ik twee flessen tijdens de Kerst-sale, en ik kreeg er eentje bij mijn laatste bestelling. Vandaar de (tikkeltje overdreven) “voorraad” hiervan, hier kom ik het jaar wel mee door, en hopelijk is hij er dan komende Kerst weer. Gumback Express was een retro-product van een aantal maanden terug, ik kocht toen twee potten. Ik vind het een geweldige scrub, van mij mag hij terug in het vaste assortiment komen! Ro’s Argan Body Conditioner is ook een product waar ik zuinig op ben, die gebruik ik echt als luxe-product.

Lush stash

Dit zijn al mijn gezichtsverzorgings-producten van Lush. Ik gebruik vrij veel producten van Lush in mijn dagelijkse verzorgingsroutine: 9 to 5 cleanser (nu tijdelijk vervangen door Starcraft, een retro-product van vorige maand, I love it!), een toner (meestal Tea Tree Water), Let the Good Times Roll of Angels on Bare Skin als ochtendreiniger, Enchanted Eye Cream en Enzymion (tijdens de wintersport gebruikte ik British Nanny). Ocean Salt gebruik ik wekelijks als gezichtsscrub.

Lush stash

Alle lichaams- en handverzorgingsproducten bij elkaar. De oplettende kijker ziet hier Ro’s Argan Body Conditioner voor de tweede keer voorbij komen, dat komt omdat je deze weliswaar onder de douche gebruikt, maar het is natuurlijk een product wat je huid voedt en verzorgt, vandaar dat hij hier ook weer tussen staat. Verder veel (retro) massagebars, waar ik vooral in de zomer dol op ben. Dream Cream gebruik ik altijd na het scheren, om rode bultjes (met succes) te voorkomen. Silky Underwear en Vanilla Puff Powder zijn lichaamspoeders, ook heerlijk in de zomer! Lemony Flutter is het beste vriendje van mijn nagelriemen, ze kunnen niet meer zonder.

Lush stash

Op deze foto zie je al mijn parfums en make-up van Lush. De parfums zijn één keer per jaar verkrijgbaar in Engeland, tijdens de zogenaamde Fragrance party. Er kan gestemd worden op alle geuren van Lush, en van de 5 of 6 meest favoriete geuren wordt een parfum uitgebracht. Ik heb inmiddels parfums van de geuren Big, Twilight, Leap Frog, American Cream, The Comforter en Creamy Candy.

Vorig jaar bracht Lush Emotional Brilliance uit, een compleet nieuwe make-up lijn. Ook hier heb ik inmiddels de nodige producten van: eyeliner in 3 kleuren (Onafhankelijk, Succes en Fantasie), een oogschaduw (Focus), twee lipsticks (Charme en Perspectief) en de Feeling Younger skin tint, welke ik iedere dag gebruik.  Ook zie je op deze foto twee lipscrubs, Bubblegum en Popcorn (deze is uit de laatste Kerst collectie) en een lipbalm (The Kiss, uit de Valentijnscollectie van dit jaar).

Lush stash

Hier zie je al mijn badproducten en zepen van Lush die ik momenteel heb liggen. De aangebroken stukken zeep en bath bubble bars liggen hier niet tussen. Dit zijn voornamelijk producten uit tijdelijke collecties, zoals die van Kerst. Over het algemeen koop ik deze producten vooral vers, en heb ik er weinig voorraad van.

Lush stash

In dit doosje zitten allemaal kleine stukjes zeep, massagebars e.d., allemaal in plastic verpakt. Ik kreeg dit afgelopen Sinterklaas van mijn man, in een adventskalender. Iedere dag mocht ik een vakje openmaken, en vond ik een heerlijk stukje Lush. De dames van Lush Den Bosch hebben hem geholpen om dit geweldige cadeau samen te stellen. Cute he? <3

Lush stash

In deze superschattige voorraadpot van Blond Amsterdam bewaar ik al mijn Lush zeep. Allemaal per stuk verpakt, zodat ze lang vers en zacht blijven.

Lush stash

Bovenop mijn voorraad-kastje heb ik vijf cadeau-dozen van Lush staan, hierin bewaar ik mijn badproducten, in het linker doosje bewaar ik de parfums. Ik vind de cadeau’s van Lush altijd erg leuk, alleen voor de dozen zou ik ze allemaal al willen hebben, ik vind het zo leuk staan!

En, ben je steil achterover geslagen bij het zien van mijn Lush-stash, of vind je dat het wel meevalt? Ik moet eerlijk zeggen: bij het maken van de eerste foto schrok ik wel een klein beetje, maar als ik het per productgroep bij elkaar zie, vind ik het wel weer meevallen. En: ik maak tot nu toe alles op ruim vóór de THT-datum, ik heb geen voorraad waar ik jaren mee vooruit kan, want dat vind ik gewoon zonde.

1 Comment on Een kijkje in… mijn Lush-stash

  1. Vera
    16 maart 2013 at 20:30 (9 jaren ago)

    Whoa!! Da’s een hoop!!!!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.