Een nieuw seizoen: nieuwe producten bij The Make Up Spot

Aan het begin van de lente, en nu we zelfs al een paar echte voorjaarsdagen hebben mogen beleven, heeft The Make Up Spot een paar ontzettend leuke nieuwtjes voor ons in petto. Een aantal nieuwe producten is al verkrijgbaar, voor sommige producten moeten we nog even geduld hebben. Maar dat is niet erg, want dan kan ik eerst nog even verder sparen πŸ˜‰

The Make Up Spot maart

Dit vind ik misschien wel het allerleukste nieuwtje: sinds deze week zijn de kwasten van Real Techniques bij The Make Up Spot verkrijgbaar! Dit is een merk waar ik al een tijdje erg nieuwsgierig naar ben, en nu kan ik ze gewoon bij één van mijn favoriete webshops kopen! Vooralsnog is het assortiment beperkt tot de Core Collection, Starter Set en de Brush Blush, maar zeer waarschijnlijk zullen er in de nabije toekomst nog meer kwasten aan het Real Techniques assortiment worden toegevoegd. Ik heb de Starter Set direct op mijn verlanglijstje gezet voor mijn verjaardag over 2 weken!

the Make Up Spot

The Make Up Spot

Het make-up merk Wet ’n Wild is een samenwerking aangegaan met Fergie, wat geresulteerd heeft in de supergave Center Stage collectie. Deze is momenteel al in Amerika te koop, vanaf mei zal deze ook bij The Make Up Spot te koop zijn. Ik vind het er allemaal erg mooi uitzien, was het maar vast mei!

The Make Up Spot maart

The Make Up Spot maart

Maar ook het vaste assortiment van Wet ’n Wild krijgt een flinke vernieuwing. Vanaf half april worden er een aantal gloednieuwe mascara’s, foundations, liquid lipcolors en lippenbalsems aan het assortiment toegevoegd. De foto’s zien er in ieder geval erg goed uit, ik ben vooral benieuwd naar de Mega Protein Mascara.

The Make Up Spot maart

Bij een vernieuwing van het assortiment hoort ook afscheid van een aantal producten, in april gaat er een aantal van de producten uit het vaste assortiment. Deze zijn nu lekker afgesprijsd, je vindt ze in de speciale aanbiedingen-hoek.

Zit er voor jou leuk nieuws tussen? Waar ben jij het meest benieuwd naar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.