Eerste levering Tante Betsy AW2019: passen bij KnUS in Dongen!

Afgelopen woensdag was het zover: de eerste levering van de Tante Betsy AW2019 collectie werd bezorgd bij de verkooppunten! Ik had het weekend ervoor al contact gehad met Neeltje, om weer te gaan passen bij KnUS in Dongen. Toevallig was ik vrijdag vrij, en Neeltje kon die dag ook. Dus hadden we vrijdagochtend om kwart over 10, meteen toen de winkel open ging, afgesproken om nieuwe jurkjes te gaan passen. Hennie sloot ook aan, en zo werd het weer een vrolijke boel! Kijk je mee naar alle foto’s die we maakten?

Tante Betsy AW2019Tante Betsy AW2019: jurkjes passen bij KnUS in Dongen!

Wat is het toch ontzettend leuk om samen met jurkenzusjes nieuwe collectie te gaan passen in een winkel! Niet alleen kun je zo meerdere modellen en printjes in één keer passen, het is ook gewoon veel gezelliger om samen te gaan. Het is nu volgens mij de derde of vierde keer dat ik met Neeltje had afgesproken, en het is altijd weer zo gezellig! Ook Hennie ken ik al langer, dus super leuk dat zij ook aansloot! Toen Neeltje en ik aankwamen, was Hennie al enthousiast aan het passen. Ik laat hieronder eerst een overzicht zien van wat KnUS heeft ingekocht. Overigens is nog niet alles van de eerste levering geleverd, enkele items volgen later nog.

Tante Betsy AW2019 Liefde op het allereerste gezicht ♥

Ik had in februari de collectie al bij Tante Betsy zelf mogen zien. Ik was meteen verliefd op de prachtige, sprekende kleuren van deze Tante Betsy AW 2019 collectie. En oh, wat was het moeilijk om mijn mond te houden over al het moois wat ik gezien had. Vooral de hartjesprint die terugkeerde wilde ik het liefst van de daken schreeuwen, hahaha! En de retro hertjes, zucht… ♥

Kijk dat heerlijke retro printje dan, en die kleuren…

Tante Betsy AW2019Ook heel opvallend is de Frida Kahlo print. En ook hier weer die geweldige, sprekende kleuren. Net iets warmer dan we van Tante Betsy gewend zijn, maar ik vind ze echt schitterend!

Tijd om het eerste jurkje te gaan passen! We begonnen met Dress Lala Kitschy Deer, deze is bij KnUS in het groen verkrijgbaar.

Tante Betsy AW2019Dress Lala Kitschy Deer

Dress Lala is een semi-nieuw model in de Tante Betsy AW2019 collectie. Het is namelijk grotendeels hetzelfde model als de populaire Dress Lola, maar dan zonder de knoopjes bij de buste, en met lange mouwen. De mouwen zijn afgezet met een smal biesje, en krijgen daardoor een beetje een pof-effect.

Overigens goed om te weten: tenzij anders vermeld dragen Neeltje, Hennie en ik de jurkjes in onze eigen maat. Neeltje en Hennie dragen maat S, ik draag inmiddels maat L.

Dress Lala is een beetje een twijfelgevalletje bij mij, ik hang hier tussen maat L en maat XL in. Op de foto draag ik maat L, die zit iets te aangesloten naar mijn zin. Ik heb maat XL ook gepast, maar die was echt veel te groot. Ik heb inmiddels een andere kleur in maat L besteld, om te kijken of die misschien net ietsiepietsie ruimer valt. En feit is natuurlijk ook, dat de jurkjes met het dragen meestal nog wel wat uitlopen. Ondanks het feit dat ik nu een maat kleiner draag, valt deze bij mij nog goed op lengte. De Kitschy Deer print is gemaakt van biologisch katoen, die weer dikker is dan de jurkjes uit de zomercollectie. Echt een heerlijk zacht en soepel stofje ♥

De Kitschy Deer print is er in de kleuren Green, Blue, Red, Black en Orange. En eigenlijk vind ik alle vijf de kleuren gewoon ontzettend mooi!

Tante Betsy AW2019Dress Carmen Frida

Het volgende jurkje wat aan de beurt was, is Dress Carmen Frida, in de kleur Blue. De Frida print is er in deze Tante Betsy AW2019 collectie in verschillende modellen. Dress Carmen, Dress Tango, shirt Nellie en in een bijpassend rokje. Even uit mijn hoofd gezegd is deze print er in de kleuren Blue, Green, Black, Red en Turquoise.

Dress Carmen is een bekend model bij Tante Betsy. Het meest opvallende aan dit jurkje is natuurlijk de prachtige halslijn met het gekleurde koordje. Het jurkje loopt naar beneden toe vrij recht, en heeft in dit geval lange mouwen. De Frida print is gemaakt van viscose, die ook weer heerlijk zacht aanvoelt. En super comfortabel draagt!

Ondertussen werd er een kopje koffie en thee voor ons gezet, met een heerlijke stroopwafel erbij ♥ Die ik gewoon vergeten ben om op te eten, zo druk met passen!

Tante Betsy AW2019Dress Tango Frida

Daarna trokken we Dress Tango Frida aan, een jurkje met dezelfde print als voorgaand jurkje, maar dan in een nieuw model. En wauw, dit was voor mij misschien wel dé verrassing van onze passessie! Model, printje, kleuren: alles klopt gewoon bij dit jurkje! En ook deze draagt super fijn en licht, dit is een jurkje wat je nu ook al prima aan kunt! KnUS heeft deze in de kleuren Red en Green.

Je kunt de overslag ‘gewoon’ dragen, maar dan viel hij bij mij nogal hoog (en braaf). Terwijl dit jurkje natuurlijk best een beetje spannend gedragen mag worden 😉 Ik zal met de outfitfoto’s die ik snel ga maken, het verschil laten zien. Maar zowel Neeltje als ik dragen de overslag dus onder onze borsten door, dan valt hij mooier en vrouwelijker.

Tante Betsy AW2019Ik vind dit zo’n leuke foto ♥

Omdat KnUS maar twee pashokjes heeft en er nog meer klanten in de winkel waren, was het soms even wachten op je beurt om van jurkje te wisselen 😉

Dress Trudy Hearts

Zoals ik al zei, loop ik al maanden te stuiteren omdat de Hearts print terug is in deze Tante Betsy AW2019 collectie. Toen de vorige Hearts print uitkwam, kende ik Tante Betsy nog niet. Inmiddels heb ik wel één jurkje met deze print in mijn kast hangen, maar van hartjes kun je nooit genoeg hebben toch?

Hier dragen we Dress Trudy Hearts. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren, bij KnUS hebben ze voor de kleur Green gekozen. Met een super leuk detail van blauwe knopen en een blauw biesje langs de kraag. Dit jurkje is voor mij ook een beetje lastig qua maat: de maat L die ik hier draag is iets krap (en ook kort), maar maat XL was echt véél te groot. Maar gelukkig is hij ook nog in een ander model, en in een shirt en rokje verkrijgbaar. Neeltje staat hij wel prachtig, vinden jullie niet?

Tante Betsy AW2019Hier draagt Hennie Dress Trudy Hearts, deze mocht ook met haar mee naar huis. Hele mooie keuze Hennie! ♥

De Hearts print is gemaakt van biologisch katoen.

Dress Swirley Bouquet

Neeltje en ik dragen hier Dress Swirley Bouquet, ook een nieuw model jurkje, Deze lijkt een beetje op Dress Tango door de wijd uitlopende rok, maar is toch net weer anders. En heeft natuurlijk een prachtige bloemenprint met mooie intense kleuren. De Bouquet print is er in de kleuren Blue, Green, Purple, Pink en volgens mij ook Gold. Over twee weken zal de hele collectie ook online staan bij Tante Betsy, dan heb ik een beter overzicht van welke kleuren precies verkrijgbaar zijn. De Bouquet print is ook gemaakt van biologisch katoen.

Shirt Nellie en Skirt Frida

Van de Frida print heeft KnUS in Dongen ook het Nellie Shirt en de bijpassende skirt ingekocht, die hebben we natuurlijk ook gepast. Het shirt draag ik in maat XL, omdat maat L er niet meer was. Deze valt wel iets ruim, maar niet storend vind ik. Neeltje draagt het shirt wel in haar eigen maat, en aansluitend staat het ook heel mooi. Het ligt er ook een beetje aan hoe je je shirts het liefst draagt. Het rokje draag ik wel in maat L. Ik vind dat alles mooi op maat valt!

Tante Betsy AW2019Ik zag vanuit mijn ooghoek de Sporty Jacket in de nieuwe kleur Cerise (op mijn kaartje stond Pink, maar volgens mij is dit echt de kleur Cerise), die matchte mooi bij de Frida print.

Jaaa, leuke match!

Tante Betsy AW2019De Sporty Jacket valt wat krap (vooral bij de armen), ik draag deze in een maatje groter (XL). Neeltje draagt hem volgens mij in haar eigen maat, maar ook zij vond hem wat krap. Met het dragen lopen de Sporty Jackets trouwens altijd nog wel iets uit. En tja, ik heb al een Sporty Jacket in rood met roze, en eentje in oranje met roze. Maar deze nieuwe kleur kon ik echt niet weerstaan ♥

Tante Betsy AW2019Shirt Nellie Kitschy Deer

En als laatste was Shirt Nellie Kitschy Deer aan de beurt. Shirt Nellie is niet nieuw in de Tante Betsy AW2019 collectie, dit model zagen we in de zomercollectie ook al voorbij komen. Ik vind het een heel mooi en fijn model, dus ik ben blij dat ze terug is! Van deze print/kleur had KnUS geen rokje, dus heb ik haar even gecombineerd met Skirt Frida. Wat natuurlijk helemaal geen match is, zelfs ik vind dat 😉 Neeltje had speciaal haar Baggy Trousers van Tante meegenomen, om te passen onder dit shirt. Ik vind het een hele mooie combinatie! Shirt Nellie Kitschy Deer dragen we allebei gewoon weer in onze eigen maat.

Toen we klaar waren met passen en we weer in ons oorspronkelijke jurkje gekleed waren, zag ik opeens nog de leggings hangen. Ik heb deze toen nog even gepast, onder het jurkje wat ik vrijdag aan had. De maat L die ik hier draag, valt bij mijn benen mooi aangesloten, maar zit in de taille iets strak. Ik heb ook nog maat XL gepast, die zat in de taille beter maar flubberde weer een beetje rond mijn onderbenen. Lastig als je zo precies tussen twee maten in zit. Eerst maar even informeren of de taille misschien nog iets uitloopt tijdens het dragen. Want ik vond deze kleur Cerise wel prachtig, en ze matcht natuurlijk perfect met alle items van de Tante Betsy AW2019 collectie!

De zoveelste plensbui van die ochtend barstte los, ik keek een beetje vertwijfeld naar buiten, hahaha!

Tante Betsy AW2019En dit waren uiteindelijk mijn aankopen, ik kon echt niet met lege handen naar huis 😉 Dress Tango Frida Red, de Sporty Jacket Cerise en Shirt Nellie Kitschy Deer Blue.

Het was weer een heerlijke ochtend, we hebben veel moois mogen passen. Neeltje en Hennie: heel erg bedankt voor de gezelligheid en adviezen! En dames van KnUS weer heel hartelijk bedankt voor de gastvrijheid. Hopelijk mogen we over een paar weken weer komen passen als de tweede levering komt!

25 Comments on Eerste levering Tante Betsy AW2019: passen bij KnUS in Dongen!

 1. Miranda Aerts
  18 augustus 2019 at 08:07 (1 jaar ago)

  Wat leuk en gezellig om samen te gaan passen. De foto’s zijn leuk: drie jurken zusjes in dezelfde of juist andere jurkjes 🙂
  Je hebt weer leuke items aan je collectie toegevoegd ♡

  Beantwoorden
 2. Ria
  12 augustus 2019 at 23:17 (1 jaar ago)

  Wat een leuke passessie, mooie foto’s!

  Beantwoorden
 3. Happy Susan blogger
  12 augustus 2019 at 23:02 (1 jaar ago)

  Wat zal het weer gezellig geweest zijn samen met Neeltje en Hennie. Het zijn dan ook lieverds en ken hen beide ook alweer heel wat jaartjes.
  Mooie passessie deden jullie! Ik ben heel benieuwd naar de jurkjes van deze wintercollectie. Nog een weekje en dan ben ik weer thuis, en met een beetje geluk is de collectie dan ook in de shop bij Tante Betsy.
  Geniet heerlijk van je mooie aankopen! Knuff!

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  12 augustus 2019 at 18:58 (1 jaar ago)

  Prachtige items hadden jullie gepast.
  Zo een leuk dat je met een jurkenzus en grote fan van TB de eerste binnengekomen items de nieuwe A/W mochten passen….. 😉
  Leuke foto’s.

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. Nicolette
  12 augustus 2019 at 00:46 (1 jaar ago)

  Leuke en gezellige passessie en prachtige aankopen!

  Beantwoorden
 6. Mina
  11 augustus 2019 at 22:45 (1 jaar ago)

  Goede keuzes heb je gemaakt! En wat gezellig zo met elkaar passen! Staat jullie allemaal geweldig!

  Beantwoorden
 7. Annette
  11 augustus 2019 at 15:44 (1 jaar ago)

  Leuk ik vind vooral die donkerblauwe Frida jurk erg leuk prachtige kleur is dat.

  Beantwoorden
 8. Yolanda
  11 augustus 2019 at 14:01 (1 jaar ago)

  Leuk geslaagd Natasja heerlijk om weer mee toekijken naar alle mooi outfits.

  Beantwoorden
 9. Jobke
  11 augustus 2019 at 13:43 (1 jaar ago)

  Leuke blog over jullie pas sessie! Je hebt een mooie keuze gemaakt. Ik vind de blauwe Frieda je trouwens ook prachtig staan.

  Beantwoorden
 10. Neeltje
  11 augustus 2019 at 13:19 (1 jaar ago)

  Mooi verslag. Het was super leuk om samen te shoppen. Shirt nellie is een prachtige aankoop die thuis ook goed ontvangen werd. Bij de volgende passessie hoop ik meer wish items te kunnen scoren.

  Beantwoorden
  • Mmonique
   11 augustus 2019 at 16:21 (1 jaar ago)

   Leuk om je verslag te lezen Natascha.

   Beantwoorden
 11. Adrina
  11 augustus 2019 at 12:27 (1 jaar ago)

  Wat een leuke post over jullie gezellige passessie. Je hebt echt de mooiste jurk gekozen…Wat een plaatje!! Dat jacket is ook heel gaaf.

  Beantwoorden
 12. caro la
  11 augustus 2019 at 10:14 (1 jaar ago)

  Oh wow, die rode tango!!!! jullie zijn echt zo mooi!!!

  Beantwoorden
 13. Daniëlle
  11 augustus 2019 at 09:52 (1 jaar ago)

  Ooow leuk om te zien en te lezen! ❤

  Beantwoorden
 14. Corine
  11 augustus 2019 at 09:48 (1 jaar ago)

  Erg leuke blog weer, prachtige foto’s

  Beantwoorden
 15. Hennie
  11 augustus 2019 at 09:41 (1 jaar ago)

  Was Leuk en gezellig, een winkel om nog naar terug te gaan zeker.

  Beantwoorden
 16. Astrid
  11 augustus 2019 at 09:32 (1 jaar ago)

  Wauw, mooie jurkjes, ze staan je super!
  Je kunt goed zien dat je afgevallen bent, top!

  Beantwoorden
 17. Caro
  11 augustus 2019 at 09:22 (1 jaar ago)

  Supertoffe passessie! Wat heeft Knus veel keus zeg. Het is wel zoeken nu welke modellen nu voor jou geschikt zijn hè… Afslanken is fantastisch maar dat wennen aan dat nieuwe lijntje kost wel wat tijd. Maar je ziet er fantastisch uit❤️

  Beantwoorden
  • Janny
   11 augustus 2019 at 22:43 (1 jaar ago)

   Wat een heerlijk verslag weer om te lezen en vooral te zien. Wat zitten er weer fijne verrassingen tussen en wat een mooi kleurgebruik. Je ziet er super uit met je nieuwe lijntje Natasja, maar lastig om je weg daar in te vinden eerst hè? En Neeltje, even gezegd hebbende dat ik die lach van jou zo prachtig vind altijd. Zo lief en oprecht steeds. Knuffel van mij.

   Beantwoorden
 18. Joyce Siemons
  11 augustus 2019 at 09:08 (1 jaar ago)

  Wat heerlijk om te lezen en jullie foto’s te zien! Dit zijn echt de perfecte keuzes voorjou, springen er helemaal uit! Dat is echt nagenieten he als je er zo over mag schrijven. Veel liefs

  Beantwoorden
 19. bychristiana
  11 augustus 2019 at 09:06 (1 jaar ago)

  Ah wat gezellig, inderdaad; samen is veel gezelliger dan alleen! Ik vind juli / augustus nooit zo leuk om te winkelen. In het begin is de sale nog leuk maar op een gegeven moment hangt er niks leuks meer en alleen nog maar in maten XXS en XXL. Ik vind het stiekem wel leuk dat ik langzaamaan alweer herfstcollecties binnen zie druppelen overal.

  Beantwoorden
 20. Janneke
  11 augustus 2019 at 08:51 (1 jaar ago)

  Wat is de blog weer leuk geworden dames! En ja tuurlijk mogen jullie over paar weekjes weer komen passen! Jullie staan der weer prachtig op!

  Beantwoorden
 21. Charline
  11 augustus 2019 at 08:43 (1 jaar ago)

  Goedemorgen, wat een prachtige aankopen en wat sprong die rode tango dress eruit zeg prachtig. Ook vond ik die blauwe je echt super mooi staan, met die vrouwenhoofden.
  Gezellig om zo weer mee te lezen met de uitjes en nieuwe collectie. Leuk. In je zondag en de groetjes. Charline.

  Beantwoorden
 22. Esther
  11 augustus 2019 at 07:20 (1 jaar ago)

  Leuk dat jullie weer zijn gaan passen! Ook erg handig voor ons. Het staat ook allemaal even mooi. Mooie keuzes heb je gemaakt! Het hartjes jurkje is ook een van mijn favorieten en hangt inmiddels al in mijn kast.

  Beantwoorden
  • Petra van Schijndel
   11 augustus 2019 at 10:26 (1 jaar ago)

   Wat een fijne, vrolijke post en foto’s. Jullie zien er geweldig uit in al die mooie spulletjes.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.