elf Contouring Blush & Bronzer

Ik had al regelmatig op de website van e.l.f. (Eyes Lips Face) zitten kijken. E.l.f. staat voor make-up voor budget-prijzen, van een goede kwaliteit. De producten die bovenaan mijn verlanglijstje stonden, waren de elf Contouring Blush & Bronzer. Omdat het via het beeldscherm toch een beetje lastig inschatten was welke kleur het beste bij mij zou passen, én vanwege de lage prijs, kocht ik twee kleurcombinaties: 83601 St. Lucia en 83603 Turks & Caicos. Lees snel verder voor meer informatie en foto’s!

elf Countouring Blush & Bronzer

elf Countouring Blush & Bronzer

elf Contouring Blush & Bronzer

E.l.f. heeft drie product-lijnen: Studio, Mineral en Essentiel. De elf Countouring Blush & Bronzer komt uit de Studio lijn, deze lijn bevat producten die beweren zich te kunnen meten met professionele make-up.

elf Contouring Blush & Bronzer

elf Contouring Blush & Bronzer

De elf Contouring Blush & Bronzer zit in een zwart kartonnen verpakking met daarop een afbeelding van de blush & bronzer en alle benodigde informatie erop vermeld. Van beide producten zit 4 gram in het doosje, totaal 8 gram product dus.

Het doosje zelf is gemaakt van stevig mat zwart kunststof, het voelt een beetje rubber-achtig en stroef aan. Het is een doosje zonder poespas, alleen de naam van het product staat er op vermeld. Ik houd van twee soorten make-up verpakkingen: basic-basic of juist heel mooi gedecoreerd. De elf Contouring Blush & Bronzer valt duidelijk in de eerste categorie.

elf Contouring Blush & Bronzer

elf Contouring Blush & Bronzer

elf Contouring Blush & Bronzer: the inside

Als je het doosje openmaakt, valt direct de grote spiegel op, die zo groot is als het deksel. Super handig! Ook de blush en bronzer zelf zijn lekker royaal, wat het poederen een stuk makkelijker maakt. Ik houd er van om de ruimte te hebben met mijn poederkwast, zeg maar, niet dat je in een rondje van 2 cm doorsnede moet zitten “rommelen”. Nee, mijn eerste indruk is goed!

elf Contouring Blush & Bronzer Turks & Caicos

elf Contouring Blush & Bronzer Turks & Caicos

elf Contouring Blush & Bronzer Turks & Caicos

elf Contouring Blush & Bronzer Turks & Caicos bevat warme kleuren, die goed staan bij een huid die niet al te licht is. In het doosje zie je zowel bij de blush als bij de bronzer een shimmertje, maar die zijn op de huid niet meer heel duidelijk zichtbaar (gelukkig).

elf Contouring Blush & Bronzer St. Lucia

elf Contouring Blush & Bronzer St. Lucia

elf Contouring Blush & Bronzer St. Lucia

elf Contouring Blush & Bronzer St. Lucia is wat lichter en koeler van kleur, en zal beter staan bij een lichte huid. Beide kleurcombinaties zijn mooi qua pigmentatie: niet té gepigmenteerd, zodat je de kleur naar wens kunt opbouwen. Dat kan ik erg waarderen in blushes en bronzers.

Mijn huid zit tussen “licht” en “wat minder licht” in, waardoor ik eigenlijk beide doosjes kan hebben. Ik zal jullie komende week in een apart artikel een look laten zien waarin ik één van deze elf Contouring Blush & Bronzer gebruik, samen met andere producten die je de afgelopen tijd voorbij hebt zien komen.

Al met al ben ik erg tevreden over deze producten: de pigmentatie is goed, ze brengen prettig aan en de houdbaarheid is prima. En dat voor de prijs van…. 4 euro! De Contouring Blush & Bronzer is verkrijgbaar in drie verschillende kleurcombinaties. De producten van e.l.f. worden niet op dieren getest en zijn verkrijgbaar via de Nederlandse website. De verzendkosten bedragen € 6,95, bij een bestelling vanaf 75 euro is verzending gratis (maar je moet wel héél veel producten bestellen wil je bij e.l.f. aan een bestelling van 75 euro komen, hihihi!).

Bestel jij weleens make-up online, of wil je alles eerst ‘live’ zien voor je tot aanschaf overgaat?

4 Comments on elf Contouring Blush & Bronzer

 1. Dana
  19 januari 2014 at 00:51 (8 jaren ago)

  Als ik een schatting moet maken van mijn stash hoeveel ik online bestel is al gauw 75% online gekocht, eigenlijk omdat in het buitenland goedkoper is en inclusief verzendkosten/kortingcodes van NL’se webshops. Maar ELF is echt awesome, ik bestel altijd samen met mijn zusje boven de 75 euro en dan vallen de verzendkosten weg!

  Beantwoorden
 2. Esmée
  18 januari 2014 at 17:44 (8 jaren ago)

  Lijkt me erg fijn, al had ik graag nog een foto gezien waar het aan is gebracht op je gezicht. (:

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 januari 2014 at 18:51 (8 jaren ago)

   Die komt komende week (zie één na laatste alinea 😉 ), dan maak ik een look met o.a. deze blush & bronzer en de oogschaduws van Teeez waar ik eerder deze week over schreef.

   Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  18 januari 2014 at 14:11 (8 jaren ago)

  Wow, mooie make-up voor zo’n prijs!
  Ik bestel weleens online make-up, maar heb de voorkeur voor testen in de winkel zelf (zeker als het wat duurdere producten zijn).

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.