essence advent kalender: 24 sparkling moments of joy ♥

Wat was het laatste magische moment dat jou echt heeft betoverd? De heerlijke geur van Kerstpunch? Een reis naar een besneeuwd winter wonderland met je familie? Of een “Ik denk aan jou!” berichtje van een goede vriend of vriendin? Het zijn de kleine dingen die ertoe doen! Eigenlijk zouden we bij dit soort momenten toch eens meer stil moeten staan vooral in de dagen voorafgaand aan Kerstmis. Wat nooit gemist mag worden, ongeacht hoe oud je bent? Een liefdevolle, gevulde adventskalender die tot kerstavond elke dag een glimlach op ons gezicht tovert!

Let op: onder aan het artikel vind je een foto met een kleine sneak peek van de inhoud van de advent kalender. Wil je dit niet weten, scroll dan niet te ver naar beneden.

essence advent kalender

essence advent kalender

Kerst wordt onvergetelijk dit jaar met de Limited Edition essence advent kalender 24 sparkling moments of joy, omdat je kunt uitkijken naar 24 oogverblindende en creatieve verrassingen.

essence advent kalender

We willen niet te veel verklappen! maar voor iedereen die net zo enthousiast is als wij hebben we een sneak peek! Er zijn 21 deurtjes met Limited Edition producten en achter de andere drie deurtjes zijn onze favorieten uit het standaard assortiment verstopt.

De essence advent kalender is exclusief bij Kruidvat verkrijgbaar van eind oktober tot eind november 2021. Adviesprijs € 24,99. Meer informatie over de producten van essence vind je op de Nederlandse website.

Let op: hieronder volgt de sneak peek!

 

 

 

 

 

 

 

4 Comments on essence advent kalender: 24 sparkling moments of joy ♥

 1. chucky1012
  29 augustus 2021 at 15:12 (11 maanden ago)

  Dat ziet er zo mooi uit….

  Xoxo

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  29 augustus 2021 at 12:36 (11 maanden ago)

  Wat is ‘ie leuk! Ik ben weer enorm benieuwd naar de adventskalenders die dit najaar allemaal uit gaan komen.

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  29 augustus 2021 at 09:46 (11 maanden ago)

  Oeh, leuk! 🙂

  Beantwoorden
 4. Neeltje
  28 augustus 2021 at 20:09 (12 maanden ago)

  Oh wat gaaf. Deze ga ik kopen voor mijn dochter. Gaat ze vast een gaaf cadeau vinden ❤

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.