essence beauty beats – swatches en review

De essence beauty beats trend edition die geïnspireerd is op de ‘Believe’ wereldtournee van Justin Bieber, ligt nu in het schap. Afgelopen zaterdag heb ik een kijkje genomen bij het Kruidvat in Den Bosch, en kwam de winkel weer uit met de shimmer powder, blush en twee mono eyeshadows uit deze collectie. De nagellakjes, hoe leuk ze er ook uit zagen zo naast elkaar, heb ik laten staan, er zaten geen kleuren tussen die ik nog niet in de kast heb staan.

essence beauty beats

Links bovenin zie je de essence beauty beats blush 01 groupie at heart, daarnaast de shimmer powder 01 swaaaag!, linksonder de mono eyeshadow 03 as long as you love me en daarnaast 01 I’m backstage.

essence beauty beats

essence beauty beats blush en shimmer powder

De blush en shimmer powder hebben een mooie 3-D print, wat toch wel de belangrijkste reden was voor mij om wéér een roze blush en wéér een shimmer powder te kopen. En ik weet dat die print binnen de kortste keren verdwenen is bij veelvuldig gebruik, maar toch…

essence beauty beats

essence beauty beats blush groupie at heart heeft een zachte textuur, die prettig aanbrengt. De shimmer powder swaaaag! is wat korreliger van structuur, wat je ook ziet aan de swatch. Even opletten bij het aanbrengen dus!

essence beauty beats

essence beauty beats eyeshadows

De essence beauty beats eyeshadows zijn er in drie kleuren, waarvan ik er twee kocht. De derde, een fel paarse kleur (01 baby, baby, ooh!) vond ik té fel, ik weet dat ik daar toch niets mee ga doen. Ook de eyeshadows hebben een 3-D print. Zowel 03 as long as you love me en 02 I’m backstage hebben een metallic glans.

essence beauty beats

03 as long as you love me is een metallic grijze, bijna creamy oogschaduw die lekker zacht is bij het aanbrengen. 02 I’m backstage is een metallic ijsblauwe kleur, die wat korrelig van structuur is, en daardoor een beetje fallout geeft bij het aanbrengen. De houdbaarheid van beide oogschaduws is, met een oogschaduwprimer eronder, prima.

Helaas kan ik op dit moment geen look-foto’s maken omdat mijn goede camera kapot is, dus die houden jullie nog tegoed (mits mijn camera een beetje snel terug komt van reparatie, over 2 maanden heeft het niet zoveel zin meer om nog een look te laten zien met deze producten 😉 ).

Hebben jullie de essence beauty beats collectie al gezien? Heb je er wat van gekocht?

3 Comments on essence beauty beats – swatches en review

 1. Saskia
  11 november 2013 at 21:08 (9 jaren ago)

  Ik heb de highliter gekocht en ben er blij mee! De grijze oogschaduw ziet er ook mooi uit!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  11 november 2013 at 19:13 (9 jaren ago)

  Leuke producten, zelfs als je geen fan bent!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.