Essence Beauty Beats trend edition- girls on tour with Justin Bieber

Beauties en Beliebers, opgelet! Als officiële make-uppartner presenteert essence de trend edition “beauty beats – girls on tour with Justin Bieber” van november t/m half december 2013, geïnspireerd op Justin Bieber’s “Believe” wereldtournee. Met unieke must-haves die de harten van de fans van de 19-jarige superster op hol zullen brengen. Dé blikvangers van deze trend edition: een blush met songteksten van Justin en een spannende paper print manicure waarmee je afbeeldingen van Justin op je nagels tovert.

Essence Beauty Beats

Essence Beauty Beats

essence beauty beats – mono eyeshadow

One love! Deze coole oogschaduwen geven de ogen een fantastisch accent in de metallic glanzende kleuren grijs, ijsblauw en paars. Het doosje met ‘beauty beats’ opdruk maakt van elke oogschaduw een waar collectors item! Verkrijgbaar in 01 baby, baby, ooh!, 02 I´m backstage en 03 as long as you love me.

Consumentenadviesprijs: € 1,69

Essence Beauty Beats

essence beauty beats – 2in1 eyeliner

Believe it: de zwarte eyeliner met aan de ene zijde een fijne en aan de andere zijde een brede tip heeft een fantastische langhoudende textuur. Hiermee creëer je in no-time geweldige eyeliner looks, waarvan Justin zeker onder de indruk zal zijn! Verkrijgbaar in 01 the biggest fan.

Consumentenadviesprijs: € 2,99

Essence Beauty Beats

essence beauty beats –lipgloss

Altijd een vrolijke song op je lippen! Deze lipglosses laten je lippen stralen en geven ze een onweerstaanbaar mooie glans in drie trendy tinten. Dankzij de langhoudende textuur zijn ze je perfecte metgezel tijdens een concertavond! Verkrijgbaar in: 01 groupie at heart, 02 eenie meenie en 03 I´m backstage.

Consumentenadviesprijs: € 1,99.

Essence Beauty Beats

essence beauty beats – shimmer powder

Shimmer stage! Deze zachte poeder creëert een subtiele glans op het gezicht en zet elke Belieber in de spotlights dankzij ultrafijne glanspigmenten. En met de term SWAG – een van Justin’s favoriete uitdrukkingen – in reliëf in de compact poeder, ben je verzekerd van het ultieme it-piece voor een geweldige backstage party! Verkrijgbaar in 01 swaaag!.

Consumentenadviesprijs: € 3,39.

Essence Beauty Beats

essence beauty beat – blush

Biebs blush! De zijdezachte textuur van de blush geeft een trendy roze accent op de wangen. De coole teksten in reliëf geven de blush  extra cachet. Verkrijgbaar in 01 groupie at heart.

Consumentenadviesprijs: € 2,59.

Essence Beauty Beats

essence beauty beats – nail polish

Droom & gil All Around The World! De vier trendy nagellakken in paars, lichtblauw, koraal en turkoois zijn ultra langhoudend en geven ultieme dekking op de nagels. Star-appeal gegarandeerd! Verkrijgbaar in 01 baby, baby, ooh!, 02 i’m backstage, 03 as long as you love me en 04 groupie at heart.

Consumentenadviesprijs: € 1,89.

essence beauty beats – paperprint manicure transfer solution

Teamwork! De transfer solution is onmisbaar voor het aanbrengen van de spannende paperprint manicure met Justin foto’s! Probeer het zelf!

Consumentenadviesprijs: € 1,89

Essence Beauty Beats

essence beauty beats – paperprint manicure design

Bieber prints! Jij wordt het stralende middelpunt tijdens een concert of afterparty! Krantenknipsels met Justin Bieber foto’s schitteren nu op je nagels! Het werkt als volgt: lak je nagels met twee laagjes lichte nagellak. Pak een stukje krantenpapier met Justin Bieber design, breng de transfer solution aan en druk het papier gedurende 15 seconden op je nagel, met de geprinte zijde naar beneden. Je kunt hiervoor ook een wattenschijfje gebruiken. Breng vervolgens een top coat aan en klaar ben je! Herhaal voor elke nagel. Supercreatief en een waar statement van jouw liefde voor Justin!

Consumentenadviesprijs: € 1,39

Essence Beauty Beats

essence beauty beats – hairties

Baby, baby, baby, ooh! Deze geweldige haarelastiekjes houden je haar in toom wanneer je staat te swingen op Justin’s coole klanken. De elastiekjes kunnen ook dienen als armbandjes met een VIP-knipoog. Verkrijgbaar in pakjes van twee.

Consumentenadviesprijs: € 1,99

essence “beauty beats” is verkrijgbaar vanaf november t/m half december 2013 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland.

Ik heb echt he-le-maal niets met Justin Bieber, sterker nog: ik geloof niet eens dat ik zijn liedjes zou herkennen op de radio. Maar ik vind deze trend edition er wel erg leuk uit zien, vooral de reliëf teksten in de shimmer powder, blush en eyeshadows zien er mooi uit. Ik ben dan ook erg benieuwd naar deze collectie, of hij er in het echt net zo mooi uit ziet als op de foto’s!

1Pingbacks & Trackbacks on Essence Beauty Beats trend edition- girls on tour with Justin Bieber

  1. […] week kon je al lezen over de nieuwe trend edition beauty beats van essence, geïnspireerd op Justin Bieber’s wereldtournee “Believe”. Voor de […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.