essence berry on… review en winactie!

Sinds kort is dan eindelijk de té leuke essence berry on… trend edition te koop, ik keek er erg naar uit! Ik heb van deze collectie een aantal items gekocht, die ik jullie vandaag laat zien. En omdat ik het leuk vond om weer eens wat weg te geven, heb ik van alle items twee exemplaren gekocht. Eentje voor mezelf, en eentje voor één van jullie! Kijk je mee naar deze übercute collectie van essence?

essence berry on...essence berry on…

In dit persbericht kun je de volledige essence berry on… collectie zien. Hoewel ik het oogschaduwpalette ook erg mooi vond, heb ik die uiteindelijk niet gekocht. Simpel omdat ik al heel veel oogschaduwpalettes heb, en momenteel maar zelden oogschaduw draag. De producten die ik wel gekocht heb, gebruik ik allemaal wel heel regelmatig.

highlighter 01 berry on my mind (€ 3,89)

De poederige highlighters in glinsterende rosé- en goudtinten creëren een prachtige glow: alsof je huid is gekust door een zomerse bes. De zachte, glanzende texturen zijn hoog gepigmenteerd en blenden gemakkelijk.

Van de twee verkrijgbare highlighters heb ik degene met de rosé kleur gekozen. Ik heb nog niet veel highlighters in deze kleur, en deze kun je eventueel ook als lichte blush dragen.

essence berry on...De highlighter heeft een werkelijk té schattige opdruk van twee kersen met daarbij de tekst ‘my cherry’. Het doosje was helaas wel iets beschadigd (ik had de producten online besteld), er zaten een paar krasjes op. Maar ach, dat is alleen maar de buitenkant. De highlighter heeft een fijne, zachte textuur die zich mooi en makkelijk laat aanbrengen.

matte liquid lipstick 01 berry nice en 02 berry beautiful (€ 2,39)

Lippen om te kussen én te proeven! De langhoudende matte vloeibare lipsticks in donkere bestinten geven de lippen een expressieve look. Beide kleuren passen bij alle huidtypen, geven een prettig gevoel en laten een heel lichte bessmaak achter op de lippen.

Ik heb al vaker matte liquid lipsticks van essence gehad, en deze bevielen mij erg goed. Omdat ik beide kleuren mooi vond, kon ik niet kiezen en heb ze gewoon alletwee gekocht.

De liquid lipsticks uit de essence berry on… collectie brengen lekker makkelijk aan dankzij de fijne sponsapplicator. Ze hebben inderdaad een lichte (niet te overdreven) snoeperige fruitgeur, die helemaal bij de producten past.

essence berry on...Hier zie je de swatches van de highlighter (links) en de matte liquid lipsticks. De highlighter heeft een prachtige rose glans ♥ De liquid lipsticks hebben een geweldige pigmentatie, en prachtige kleuren. Na het aanbrengen drogen ze mat op, en hebben een geweldige houdbaarheid. Ze geven niet tot nauwelijks af, en houden het met het grootste gemak tot ver na de lunch vol. En dit alles zonder een droog gevoel op mijn lippen. Echt aanraders vind ik het!

essence berry on...eau de toilette 01 berry-licious (€ 4,99)

De zoete kersennoot van de eau de toilette creëert samen met aromatische vanille een harmonieus duo dat je meteen in een zomerse stemming brengt. Een geur voor iedereen die houdt van zomerse warmte en kleur!

De essence berry on… eau de toilette ruikt warm en zoet, ik ruik er duidelijk vanille en kersen in. Door de zoete geurnoten is het wel een geur waar je van moet houden, ik vind hem echt erg lekker. De houdbaarheid van de geur is redelijk gezien de prijs: zo’n 3 à 4 uur.

Een make-up look met de matte liquid lipstick 02 berry beautiful, en de highlighter die ik hier als blush draag ♥

De producten van de essence berry on… collectie zijn (zolang de voorraad strekt) verkrijgbaar bij Kruidvat, je vindt ze via deze link.

Maar… zoals ik in het begin van het artikel al vertelde: ik heb van alle producten twee exemplaren gekocht. Deze set geef ik weg aan één van jullie! Wat moet je doen om kans te maken?

Meedoen kan tot en met zondag 18 augustus, daarna ontvangt de winnaar een mail van mij. Zorg dus dat je een geldig email-adres achterlaat, én dat je binnen 48 reageert op mijn mail. Anders gaat de prijs naar iemand anders. Als jij de winnaar bent, ontvang ik graag je adres gegevens om de prijs te kunnen opsturen. Door mee te doen aan deze winactie, ga je automatisch akkoord met het feit dat ik je gegevens hiervoor gebruik, als jij de winnaar bent.

21 Comments on essence berry on… review en winactie!

 1. Danielle de Groot
  29 augustus 2019 at 19:12 (11 maanden ago)

  Ik wil m wel winnen, maar ik kan niet wachten.. mijn highlighter is op.. en deze ziet er super uit. Fiets ik morgen snel ff langs de drogist….

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  18 augustus 2019 at 07:55 (11 maanden ago)

  Wat een lieve producten in deze collectie.
  Ik deel het bericht maar doe niet mee met de actie. Meer kans voor anderen om te winnen dan 😉

  Beantwoorden
 3. Annette Elias
  16 augustus 2019 at 01:21 (11 maanden ago)

  Ik keek al uit naar deze serie! Berrykleurtjes zijn wel mijn ding en passen mooi bij veel kleding! Ben vooral heel benieuwd naar de producten voor de lippen, maar de rozige highlighter klinkt ook wel heel erg leuk! Ik loot dus graag mee!

  Beantwoorden
 4. Anita H.
  14 augustus 2019 at 21:48 (11 maanden ago)

  Ik doe weer graag mee!

  Beantwoorden
 5. kempenaers anita
  14 augustus 2019 at 17:45 (11 maanden ago)

  wat leuk, doe graag mee voor dit mooie pakketje

  Beantwoorden
 6. Mijkje
  14 augustus 2019 at 16:59 (11 maanden ago)

  Wat leuk weer, ik doe graag mee. Ik gebruik het zelf ook vaak. Je hebt mooie kleuren gekozen

  Beantwoorden
 7. Lisette Kleiweg
  14 augustus 2019 at 10:50 (11 maanden ago)

  Wat een vrolijke kleuren, past perfect bij je ! Vooral de highlighter/blush vind ik erg mooi (en praktisch), afgaand op hoe het jou staat, doe ik graag mee met je winactie (ongeveer dezelfde huid en haartint). Ik heb dit bericht geliked en gedeeld op FB .

  Beantwoorden
 8. Marina
  14 augustus 2019 at 10:46 (11 maanden ago)

  Echt leuke kleurtjes! Essence is gewoon een goed merk en betaalbaar. Ik volg je al een tijal een hele tijd en vind het altijd leuk om te zien wat je iedere keer aan hebt! Hele leuke outfits . Ik doe deze keer mee voor mimee voor mijn dochter . Die is dol op make-up en kan nog wel wat gebruiken

  Beantwoorden
 9. Saskia van horne
  14 augustus 2019 at 09:53 (11 maanden ago)

  De kleurtjes staan je erg mooi.
  Leuke actie van je! Ik loot niet mee

  Ik ben door jou ook helemaal om en gebruik ook regelmatig nu de supergoedkope merken want die zijn ook gewoon goed. Fijn dat je ons op de hoogte houdt van nieuwe make-up setjes

  Beantwoorden
 10. Madeleine
  14 augustus 2019 at 09:43 (11 maanden ago)

  wat een lief gebaar en dan zo zoet als de kleur zal het ook vast lekker ruiken het geurtje en de kleurtjes van de make up lief zachte kleur daar doe ik graag voor mee want word bijna 50 en ben dol op roze 🙂

  Beantwoorden
 11. Ilja W
  14 augustus 2019 at 09:28 (11 maanden ago)

  Hoi! Ik reageer normaal nooit (lees wel zo’n beetje alles ;)). Mag graag zo anoniem mogelijk zijn op het internet. Maar dit kan ik natuurlijk niet laten schieten dus ik waag graag een kansje. Liefs, Ilja

  Beantwoorden
 12. Petra van Schijndel
  14 augustus 2019 at 09:03 (11 maanden ago)

  Wat een fijne blog weer Natasja. Als jij enthousiast over bepaalde producten bent, durf ik ze ook aan te schaffen. Heb al eerder make-up gekocht nav je artikelen. ( En dat is goed bevallen!) Ik ga de matte liquid lipstick zeker kopen. Ik doe ook graag mee aan de winactie. Groetjes!

  Beantwoorden
 13. Geertje Veenstra
  14 augustus 2019 at 09:01 (11 maanden ago)

  Het voelt alsof ik moet rennen naar het Kruidvat, wat een geweldige lijn, die ik graag uit zou willen proberen. Graag doe ik mee aan je te lieve win actie.

  Beantwoorden
  • Marion Troost
   14 augustus 2019 at 09:04 (11 maanden ago)

   Wat een mooie producten ik doe graag mee met deze leuke actie

   Beantwoorden
 14. Ester
  14 augustus 2019 at 08:56 (11 maanden ago)

  Ik word altijd zo vrolijk van de betaalbare nieuwe kleuren van Essence, dus doe graag mee met jouw winactie.

  Beantwoorden
 15. Marjolein
  14 augustus 2019 at 08:31 (11 maanden ago)

  Alleen al van de namen look van deze producten word ik vrolijk! En jij maakt met je stukje mij nog enthousiaster
  Erg benieuwd ook naar die highlighter en blush in 1,al tijdje naar op zoek en matte lipstick lijkt mij ook ideaal, niet altijd behoefde aan opvallend glans.
  Zou graag kans maken

  Beantwoorden
  • Jantina de Boer
   14 augustus 2019 at 08:44 (11 maanden ago)

   Ik doe graag mee. Ik ben herstellende vaneen ongeluk en hoop na dat herstel weer make-up temogen gebruiken en dan is jou setje erg leuk en welkom.

   Beantwoorden
 16. Ellen
  14 augustus 2019 at 08:22 (11 maanden ago)

  Super leuk artikel weer! Erg benieuwd naar de highlighter die ik ook als blush zou gebruiken. Binnenkort wordt mijn dochtertje 1 jaar oud en deze kleuren laten me op die dag stralen! Ik doe zeker mee 😉

  Beantwoorden
  • Danielle
   14 augustus 2019 at 08:33 (11 maanden ago)

   Wat een mooi lipgloss en highlighter! Ik vind de kleur van lipstick/lipgloss altijd zo lastig kiezen. Maar lijkt daar geen problemen mee te ervaren! Zie altijd mooie kleurtjes voorbij komen. Staat je prachtig.

   Beantwoorden
 17. chucky1012
  14 augustus 2019 at 06:36 (11 maanden ago)

  Goedemorgen..
  Prachtige look had jij gemaakt met al die pretty items
  Ik doe heel graag mee me5 deze leuke winactie….

  Tv.: Ike Hassankhan

  Een hele fijne dag

  Beantwoorden
  • Charline
   14 augustus 2019 at 08:01 (11 maanden ago)

   Goedemorgen, wauw weer super leuke producten heb je uitgezocht. Ik ga het voor je delen maar doe zelf niet mee. Heb vorige keer al iets gewonnen en gun een ander ook een kans. Succes en een fijne dag. Char line.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.