essence bootiful nights: win deze Halloween collectie!

Halloween vier je dit jaar helemaal in stijl met de gave essence bootiful nights trend edition, die in oktober verkrijgbaar is. Ik laat je vandaag een aantal van de producten zien en voor iedereen die Halloween gaat vieren: je maakt kans op de complete set!

essence bootiful nightsessence bootiful nights trend edition

Ik weet eigenlijk niet of essence altijd een speciale Halloween collectie heeft, maar ik vind deze wel ont-zet-tend leuk! Omdat ik zelf echter niets aan Halloween doe en het zonde vond om de producten alleen te swatchen zonder er verder iets mee te doen, besloot ik om ze te verloten onder jullie. Daarom vind je van de producten geen swatches in dit artikel, ze zijn helemaal nieuw en ongebruikt als ze naar de winnaar gaan.

essence bootiful nights(s)cream contouring set

Contouring set met twee crème texturen in zwart en wit voor intense contrasten! Consumentenadviesprijs € 3,39 – verkrijgbaar in 01 too cute to spook

essence bootiful nights essence bootiful nightseyeshadow palette

Superzachte oogschaduws in zilver-metallic, zwart en parelmoer voor een spannend spel van licht en donker. Consumentenadviesprijs € 3,39 – verkrijgbaar in 01 no tricks, just treats

essence bootiful nights essence bootiful nightsmake-up and powder sponges

Met deze make-up en poedersponsjes is het aanbrengen van je Halloween make-up kinderspel. De sponsjes zijn uitwasbaar. Consumentenadviesprijs € 1,99

essence bootiful nightsnail decoration

Zelfklevende griezel-oogjes en glow in the dark stickers met Halloween plaatjes voor een spooky manicure. Consumentenadviesprijs € 1,59

essence bootiful nightsliquid matt lipstick

De vloeibare textuur droogt mat op na het aanbrengen. Voor langdurig zwart, donkerpaars of bloedrood getinte lippen. Consumentenadviesprijs € 2,59 – verkrijgbaar in 01 no more bat days, 02 where did i park my broom? en 03 you make my heart go boo

De essence trend edition bootiful nights is verkrijgbaar in oktober, exclusief bij Kruidvat en Trekpleister.

Wil jij kans maken op dit té leuke setje om jouw Halloween feest helemaal in stijl te vieren? Laat dan een reactie achter onder dit artikel waarin je aangeeft mee te doen. Voor een extra winkans like je de Facebook-pagina van Beautyspots en deelt het bericht over deze winactie met je vrienden. Meedoen kan tot en met 29 september, daarna ontvangt de winnaar een mail van mij. Zorg dat je binnen 72 uur reageert op deze mail, anders gaat de prijs naar iemand anders.

18 Comments on essence bootiful nights: win deze Halloween collectie!

 1. Anouk nijmeijer
  27 september 2017 at 14:06 (1 jaar ago)

  Jep nodig!
  Mijn zoontje moet volgende week als griezel naar school ivm de Kinderboekenweek. Nu komt dit pakket waarschijnlijk net te laat maar dan weet ik daarna in ieder geval hoe veel makkelijker het gaat om met make-up iets moois te creëren ipv met schmink te moeten kliederen. O en ik wil zelf met carnaval zeker als sugar scull. En op mijn werk cliënten klaar maken voor de Halloween viering. Wacht heb je nog meer van die pakketjes?

  Beantwoorden
 2. Debbie
  27 september 2017 at 07:53 (1 jaar ago)

  Dit vind ik nu echt zo’n leuke winactie.
  Ik hou van de periode met Halloween,vooral omdat wij in onze wijk ook een horror route hebben en een kids route.

  Beantwoorden
 3. Hannah Kagenaar
  23 september 2017 at 12:20 (1 jaar ago)

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje van 16! Zij is dol op make-up.

  FB: Hannah Kagenaar

  Beantwoorden
 4. Miranda
  23 september 2017 at 08:02 (1 jaar ago)

  Wat een leuke collectie van Essence!
  Ik doe niet mee met de winactie maar veel plezier voor de winnares 🙂 :ghost:

  Beantwoorden
 5. Wendy
  22 september 2017 at 19:43 (1 jaar ago)

  Mijn dochters zou je hier een enorm plezier mee doen dus ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 6. Manon
  22 september 2017 at 17:02 (1 jaar ago)

  Ik zou dit niet gebruiken, maar het ziet er wel ontzettend grappig uit

  Beantwoorden
 7. Patty
  22 september 2017 at 12:06 (1 jaar ago)

  Ohhh wat een grappige collectie van essence .
  Hier zou mijn fun make-upende dochter heel erg blij mee zijn .
  Ik doe daarom graag mee voor haar aan deze winactie .

  Beantwoorden
 8. Jolanda
  22 september 2017 at 11:59 (1 jaar ago)

  Wat leuk!! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje!! Ze is pas drie maar vind het leuk om zich af en toe op te tutten. Geweldige collectie.

  Beantwoorden
 9. Marjolijn van rijn
  22 september 2017 at 10:10 (1 jaar ago)

  Wat een leuk setje, de doosjes zien er al mooi uit, ik doe graag mee met de win actie

  Beantwoorden
 10. bychristiana
  22 september 2017 at 10:02 (1 jaar ago)

  Ik sla hem over want ik zie mezelf ook nog niet zo gauw met blauwe lippies de deur uit gaan. Maar wél leuk dat Essence steeds met die speciale collecties komt. Mijn nichtje van 11 was laatst ook helemaal trots dat ze een bepaald LE-oogschaduwpalletje had bemachtigd. Ik smolt helemaal van dat blije koppie;-)

  Beantwoorden
 11. Mariëlle
  22 september 2017 at 09:49 (1 jaar ago)

  Wat een schattige productjes haha! Zelf zou ik er niet zo blij van worden, maar leuk dat je ze weg geeft 🙂

  Beantwoorden
 12. Ellen
  22 september 2017 at 09:44 (1 jaar ago)

  Hartstikke gaaf! Leuk die opplakoogjes en het oogschaduwpalet. Helemaal in LOVE. Ik doe graag mee 🙂

  Beantwoorden
 13. Janneke
  22 september 2017 at 08:48 (1 jaar ago)

  Ja ik doe ook mee! Dit kan ik mooi gebruiken voor mijn feestje. Feestje in teken van mijn nieuwe baan in sfeer van Halloween

  Beantwoorden
 14. marije
  22 september 2017 at 08:47 (1 jaar ago)

  Wat tof dat Essence hierop inspeelt. Leuke collectie!

  Beantwoorden
 15. Zoé
  22 september 2017 at 08:42 (1 jaar ago)

  Wat een leuke producten zeg! Spooky .
  Ik ga zeker in oktober even in de winkel kijken

  Beantwoorden
 16. Jessica Ooms
  22 september 2017 at 07:15 (1 jaar ago)

  Oh, wat een leuke winactie! Ook ik oe graag mee.

  Beantwoorden
  • Jessica Ooms
   22 september 2017 at 07:17 (1 jaar ago)

   Moet natuurlijk zijn, doe graag mee… nog niet helemaal wakker denk ik

   Beantwoorden
 17. chucky1012
  22 september 2017 at 06:11 (1 jaar ago)

  Zulke mooie producten!
  Ik doe graag mee met deze leuke winactie 😉
  Ook voor de extra kans.

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.