essence bring on the lashes trend edition

Je kunt er bijna niet meer omheen: nepwimpers, of false lashes zoals ze in het Engels heten. Met de essence bring on the lashes trend edition doet ook één van mijn favoriete budget make-up merken mee aan deze trend. Ik laat in dit artikel een paar verschillende exemplaren aan je zien!

essence bring on the lashesessence bring on the lashes

Nepwimpers komen tegenwoordig in bijna iedere make-up tutorial wel voorbij, een beetje make-up liefhebber lijkt niet meer zonder te kunnen. Het is een trend die ik tot dusver aan me voorbij heb laten gaan. Vooral omdat ik grotendeels dagelijkse make-up looks maak, en ik ze daarbij iets te veel van het goede vind. Maar voor een wat meer feestelijke of opvallende make-up look zijn ze natuurlijk erg mooi om toe te passen.

Ik heb de essence bring on the lashes nepwimpers niet gebruikt, en kan dus niets zeggen over de kwaliteit van de producten. De setjes zijn echter té leuk om niet te delen, en ook met carnaval in het vooruitzicht (voor de wat meer opvallende nepwimpers) vind ik het echte aanraders! Ik ontving drie setjes, ik laat ze hieronder van dichtbij aan je zien.

essence bring on the lashesleo lashes

Deze wildlife wimpers met luipaarddessin passen perfect bij een cat eye make-up en geven je ogen een spannende look.

essence bring on the lashesOp de achterkant van de verpakking staat uitgelegd hoe je de nepwimpers aanbrengt. Handig, als je (zoals ik) nog nooit nepwimpers gebruikt hebt. Natuurlijk zul je een eerste keer niet de wimpers in één keer perfect aanbrengen. Net als bij iedere make-up handeling geldt ook hier: oefening baart kunst.

essence bring on the lashesDeze raaawr! nepwimpers uit de essence bring on the lashes collectie zijn natuurlijk niet echt geschikt voor een dagelijkse make-up look naar school of werk. Maar ik vind ze stiekem wel de leukste uit de collectie!

essence bring on the lashesDit is de inhoud van ieder setje: een paar nepwimpers en een tubetje wimperlijm. Alle setjes (in totaal zijn er zes verschillende) kosten € 2,99 per stuk.

essence bring on the lashesglam on, glow up!

De glamour lashes ‘glam on, glow up! zijn dan weer wel prima toe te passen in een ‘gewone’ make-up look die je wat meer body wil geven.

De zeer dichte en fijne wimpers zorgen voor een expressieve look met prachtig volume en een hoge dosis glamour.

essence bring on the lashes essence bring on the lashesmermaid lashes

Deze wimpers met iriserende lovertjes in turquoise en paars geven je ogen een magische zeemeerminnen look!

essence bring on the lashesDe mermaid lashes zijn erg leuk om bijvoorbeeld tijdens carnaval te dragen, of straks voor een zomers strandfeest.

Naast de hier getoonde varianten uit de essence bring on the lashes collectie, zijn er ook nog drama lashes, doll lashes en fairy lashes verkrijgbaar. essence bring on the lashes is verkrijgbaar in januari bij Kruidvat en Trekpleister, zowel in de winkels als online. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen.

8 Comments on essence bring on the lashes trend edition

 1. Bianca
  30 december 2017 at 20:19 (12 maanden ago)

  Ze zien er heel gaaf uit, maar niet iets wat ik zelf zou dragen/gebruiken x

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  29 december 2017 at 20:58 (12 maanden ago)

  Ik zou het zelf nooit dragen, maar het is wel super tof dat Essence het heeft!

  Beantwoorden
 3. Claudia Diependaal
  29 december 2017 at 19:25 (12 maanden ago)

  Ik heb ze een keer laten zetten bij een salon. Ik vond t zo vervelend als er iets uitviel bv een haar of 3 had je al een gat ertussen in. Ik vond het er dan al niet meer uitzien. Dat was de 1e en laatste keer. De panter zijn geweldig zeg. Ik heb wel jij eyeliner laten tatoeëren omdat ik MS heb en niet zo’n stabiele hand meer heb. En inplaats om ddeyeliner steeds door hey huis te gooien heb ik voor een tattoo gekozen. Nu denkt iedereen wel steeds dat ik niet meer ziek ben haha want ij had de puf om me op te maken haha. Trouwens alleen de eyeliner niet de oogpotlood dat lukt nog wel dat is makkelijker

  Beantwoorden
 4. marije
  29 december 2017 at 10:07 (12 maanden ago)

  Wat een leuke setjes! Ik ben zelf geen held met nep wimpers maar ik vind ze erg leuk!

  Beantwoorden
 5. Deb
  29 december 2017 at 10:02 (12 maanden ago)

  Ze zijn leuk, maar ik ben geen held met falsies. Ik heb ze laatst van KISS geprobeerd en vond ze super mooi maar ik kon er maar niet aan wennen (toen ze er eindelijk goed op zaten) dat ik ze bleef voelen.

  Beantwoorden
 6. Cindy
  29 december 2017 at 09:38 (12 maanden ago)

  Ik begon te lezen en dacht: oh als Natasja nepwimpers heeft gebruikt moet ik het toch ook eens gaan proberen.
  Maar helaas 😉
  Heb een paar setjes liggen, gekregen in beautyboxen zoals Lookfantastic. Maar het is ook niet mijn ding.
  Misschien toch een keer proberen en Googlen op “nep wimpers aanbrengen voor dummies”

  Beantwoorden
 7. bychristiana
  29 december 2017 at 08:11 (12 maanden ago)

  Die glam on glow up lijken me wel leuk. Voor de andere setjes voel ik me geloof toch net iets te oud;-)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.