essence coast ‘n chill trend edition

Ik vind de nazomer denk ik wel de mooiste tijd van het jaar. We zijn lekker opgeladen door de zomer die achter ons ligt, de natuur verandert in de prachtigste kleuren en er zijn vaak nog heerlijk warme dagen waarvan we kunnen genieten. Ja, van mij zou het eigenlijk altijd nazomer mogen zijn! De essence coast ‘n chill trend edition die vanaf begin september verkrijgbaar is, past hier helemaal bij. De natuur en de ‘laid back’ levensstijl aan de kust vormen de inspiratie voor deze relaxte nazomerlook. Ik heb enkele producten ontvangen en laat ze vandaag aan je zien!

essence coast 'n chillessence coast ‘n chill trend edition

Hebben jullie dat ook, dat je na de vrolijke, felle make-up kleuren van de zomer behoefte hebt aan rust in je make-up? Ik heb dan echt zin in rustige, natuurlijke kleuren, en daar speelt de essence coast ‘n chill collectie perfect op in! Mooie rustige kleuren die je (na)zomerse kleurtje nog mooier laten uitkomen.

essence coast 'n chillessence coast ‘n chill eyeshadow & eyebrow palette

Ik ontving onder andere dit mooie essence coast ‘n chill eyeshadow & eyebrow palette. Het palette bevat vijf matte kleuren oogschaduw, die tevens als wenkbrauwpoeder te gebruiken zijn. De kleuren lopen geleidelijk in elkaar over, wat het palette een plaatje maakt om te zien!

essence coast 'n chillDe meeste bruintinten oogschaduw zijn warm van kleur, de kleuren in dit palette zijn juist koel en meer grijs-bruin getint. Dit palette is in één variant verkrijgbaar: 01 good vibes only.

essence coast 'n chillDe textuur van de oogschaduws is zacht, maar wel een beetje korrelig. De pigmentatie is redelijk, maar de kleuren zijn wel goed op te bouwen. Met deze kleuren creëer je geen heel opvallende look, maar ik vind dat juist wel bij de tijd van het jaar passen. Precies tussen de kleurrijke zomerlooks en de opvallende kerstlooks in past de rust van een natuurlijke make-up look perfect.

essence coast 'n chillEn hoewel ik niet zo van de compleet matte ooglooks ben, vind ik dit toch wel erg mooi, zeker als ik het zoals hier combineer met een eenvoudige zwarte eyeliner.

Het essence coast ‘n chill eyeshadow & eyebrow palette kost € 3,99.

essence coast 'n chillessence coast ‘n chill velvet matt liquid lipstick

De tint wordt intenser, elke keer als je de velvet matt liquid lipstick aanbrengt. De tinten rozenhout en mauve matchen perfect bij het avondlicht op het strand

De velvett matt liquid lipstick uit de essence coast ‘n chill trend edition is verkrijgbaar in twee kleuren: 01 smooth & move en 02 smooth & groove. Beiden ook vrij koele kleuren, die goed bij het oogschaduwpalette passen.

essence coast 'n chillJe brengt de velvet matt liquid lipstick makkelijk en nauwkeurig aan met de sponsapplicator. De textuur is lekker creamy, die zacht en licht verzorgend aanvoelt bij het aanbrengen. De liquid lipstick droogt daarna op, maar voelt niet uitdrogend aan op mijn lippen. De houdbaarheid is ontzettend goed: tot na de lunch blijft de lipstick goed en mooi zitten.

essence coast 'n chillEn dit zijn de kleuren geswatcht. Links zie je smooth & move, rechts smooth & groove. Op zich hadden de lipstick kleuren in deze essence coast ‘n chill collectie van mij best iets intenser van kleur mogen zijn, een mooie donkerrode kleur bijvoorbeeld. Maar dit zijn beiden wel heel draagbare kleuren, ook als je niet van heel opvallende make-up houdt.

essence coast 'n chill Op deze foto draag ik de kleur smooth & groove, die voor mij iets te koel is. Hij maakt mijn huid wat grauw, vind ik.

Smooth & move past duidelijk beter bij mijn huids- en haarkleur, ik vind het een heel mooie kleur voor dagelijks gebruik ♥

De velvet matt liquid lipsticks uit de essence coast ‘n chill collectie kosten € 2,59 per stuk.

De gehele collectie

Op deze collage zie je de rest van de essence coast ‘n chill collectie. Vooral naar de make-up lightening drops en darkening drops ben ik heel benieuwd. Hiermee kun je je gebruikelijke foundation donkerder of lichter maken, een ideaal product dus voor het najaar. Ook het strobing palette ziet er erg mooi uit!

De essence coast ‘n chill trend edition is verkrijgbaar vanaf begin september tot begin oktober, zolang de voorraad strekt. De producten van essence zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

10 Comments on essence coast ‘n chill trend edition

 1. Miranda
  26 augustus 2017 at 14:26 (10 maanden ago)

  Ik hou ook zo van het voor- en najaar.
  De natuur die verandert, en daarmee de mode en de make-up kleuren 🙂
  Mooie collectie!

  Beantwoorden
 2. An
  25 augustus 2017 at 22:10 (10 maanden ago)

  Wat weer een mooie zachte naturel kleuren. Vooral het oogschaduw palet vind ik schitterend.

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  25 augustus 2017 at 18:58 (10 maanden ago)

  Ik zou er zelf niets van kopen, maar het ziet er weer super cute uit!

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  25 augustus 2017 at 10:17 (10 maanden ago)

  Ik zou dit niet kopen om het niet mooi bij me zal zijn dus laat ik dit aan me voorbij gaan.

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. Ellen
  25 augustus 2017 at 09:36 (10 maanden ago)

  Super mooie producten brengt Essence weer uit. De laatste lipkleur is erg mooi.

  Beantwoorden
 6. Mieke
  25 augustus 2017 at 09:23 (10 maanden ago)

  Oeh, ik vind de laatste lipstick erg mooi! Die wil ik zelf ook graag kopen straks!

  Beantwoorden
 7. bychristiana
  25 augustus 2017 at 09:15 (10 maanden ago)

  Ik vind de lipkleuren wel leuk allebei eigenlijk, al had er van mij wel een mooi glansje in mogen zitten. Daarom draag ik dus zelf zo graag gloss over de lipstick heen.

  Beantwoorden
 8. Annette
  25 augustus 2017 at 09:14 (10 maanden ago)

  Ik heb de collectie nog niet gezien, ga het weekend eens kijken of ze hem bij ons ook al hebben.

  Beantwoorden
 9. Cindy
  25 augustus 2017 at 08:22 (10 maanden ago)

  Ik skip deze collectie. Ik hou wel van wat sprekender kleuren. Het hele jaar door 🙂

  Beantwoorden
 10. Marije
  25 augustus 2017 at 06:24 (10 maanden ago)

  Smooth & Move vind ik een mooie draagbare kleur voor mijzelf.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.