essence coconut kiss caring lip peeling

Op het moment dat dit artikel online komt, ligt de nieuwe collectie van essence als het goed is in de schappen. Ik ontving een paar weken geleden een prachtige selectie van de nieuwe producten, die ik natuurlijk graag aan jullie laat zien. Ik begin vandaag met de essence coconut kiss caring lip peeling!

essence coconut kiss caring lip peeling

essence coconut kiss caring lip peeling

De coconut kiss caring lip peeling laat je lippen verleidelijk zacht en glad aanvoelen dankzij de natuurlijke scrubdeeltjes van geraspte kokosnoot en suiker, samen met 10% verzorgende amandelolie. Pak simpelweg een kleine hoeveelheid van de fijne, naar kokosnoot ruikende scrub met je vingers, masseer zachtjes op de lippen en verwijder.

Sinds een paar jaar gebruik ik een paar keer per week een lip peeling. En hoewel ik daarvoor ook mijn lippen altijd al goed verzorgde met een lippenbalsem, vind ik een lip peeling écht een toevoeging aan mijn lipverzorging. Een lip peeling zorgt ervoor dat losse velletjes verwijderd worden, ruwe plekjes verminderen, en in dit geval verzorgt de lip peeling je lippen ook meteen.

essence coconut kiss caring lip peelingToen ik het perspakketje openmaakte, rook ik de essence coconut kiss caring lip peeling meteen. Hij heeft een heerlijke, herkenbare kokosgeur die echter niet té aanwezig is. Nu houd ik van de geur van kokos, dus voor mij is het niet snel te sterk 😉

Ingrediënten

De caring lip peeling bevat een aantal heerlijk verzorgende ingrediënten. Zoals natuurlijk de amandelolie, die op het deksel vermeld staat. Dat is één van mijn favoriete ingrediënten in huidverzorging, dus meteen een topper. Verder zie ik ook kokosolie, glycerine en castorolie op het lijstje staan. Wisten jullie trouwens dat alle producten van essence dierproefvrij zijn? En dat ze dat al jaaaaaaren zijn?

essence coconut kiss caring lip peelingDe essence coconut kiss caring lip peeling zit in een klein kunststof potje, het heeft een inhoud van 11 gram. Dit lijkt weinig, maar je hebt per keer natuurlijk maar heel weinig nodig. Dus je doet echt wel een aantal maanden met een potje.

Textuur

De lip peeling heeft een smeuïge, vrij stevige textuur. Zodra ik de peeling over mijn lippen masseer, wordt de textuur zachter en soepeler. De scrubkorreltjes zijn heel fijn, en dat is voor de dunne, tere huid van je lippen natuurlijk alleen maar fijn. Bij het inmasseren voel ik meteen al de heerlijk verzorgende werking van de lip peeling. Je masseert de peeling ongeveer een minuutje over je lippen, en verwijdert het restant daarna met een tissue (eventueel een beetje nat gemaakt). Het verzorgende laagje wat achterblijft, kan gewoon blijven zitten. Ik gebruik een lip peeling eigenlijk altijd voor ik ga slapen. Zo kunnen de verzorgende ingrediënten de hele nacht lekker intrekken.

Na gebruik voelen mijn lippen heerlijk zacht en glad. Bij regelmatig gebruik zul je merken dat je minder last krijgt van droge velletjes, en dat je lippen zachter en gladder aanvoelen en zien. En op gladde lippen staat een mooie lipstick nóg mooier ♥

De essence coconut kiss caring lip peeling kost slechts € 2,39, dat is natuurlijk echt een heel fijn prijsje.

De producten van essence zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

5 Comments on essence coconut kiss caring lip peeling

 1. bychristiana
  15 maart 2020 at 09:56 (2 jaar ago)

  Ik vind zo’n peeling inderdaad ook altijd wel iets toevoegen. Ik hou ook wel van de geur van kokos, maar zou een heel aanwezige kokos geur op mijn lippen wellicht iets too much vinden. Goed om te lezen dat hij toch wat subtiel is.

  Beantwoorden
 2. Chantelle
  15 maart 2020 at 08:35 (2 jaar ago)

  Hebben ze behalve lip peeling ook nog lippenbalsem?!

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  15 maart 2020 at 06:07 (2 jaar ago)

  Zo leuk ml
  Dit moet ik kopen want ik hou ervan om goed mijn lippen te ontdaan van velletjes.
  Ik kan niet zonder scrubben en lippenbalsems….

  Een fijne dag ‍♀️

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.