essence glow my mind! baked highlighter palette

Onlangs deelde ik al het persbericht over de essence glow my mind! trend edition. Deze is vanaf eind januari tot begin maart exclusief verkrijgbaar bij Etos. In de eerste week van januari ontving ik een perspakketje, met daarin het prachtige baked highlighter palette en de bijbehorende highlighter brush van deze collectie. En jeetje, wat zijn ze mooi! Ik laat ze natuurlijk aan jullie zien.

essence glow my mind!

essence glow my mind! baked highlighter palette en highlighter brush

Eigenlijk gebruik ik altijd wel iets van highlighter in mijn make-up look. In mijn eenvoudige dagelijkse look breng ik wat highlighter aan op mijn jukbeenderen. En bij een wat uitgebreidere look mag een highlighter in mijn ooglook zeker niet ontbreken. Een highlighter geeft je letterlijk meer glans, en laat je (mits op de juiste manier gebruikt) stralen, op een natuurlijke manier. De essence glow my mind! trend edition is een collectie met verschillende producten om dit effect te krijgen.

Het baked highlighter palette uit de collectie is echt een pareltje om te zien. Het eerste wat mij opviel toen ik het pakketje openmaakte: wat is het palette groot! Door het formaat en de goudkleurige verpakking doet het meteen heel luxe aan ♥ Het palette is gemaakt van karton, zoals veel van dit soort palettes. Ik vind het er altijd mooi uitzien, zo’n palette. Je moet wel opletten dat het niet vochtig wordt, dus liever niet bewaren op de badkamer. Als je er gewoon netjes op bent, kan zo’n kartonnen palette makkelijk een hele tijd meegaan.

essence vermeldt altijd keurig de ingrediënten op de verpakkingen, en meestal ook duidelijk leesbaar.

essence glow my mind!Shine baby shine!

Het palette bestaat uit drie verschillende kleuren highlighter: een beige kleur met een gouden glans, een champagnekleurige highlighter met een iets koelere ondertoon, en een rosé gouden highlighter. Ik vind het alle drie kleuren die eigenlijk bij iedereen staan, en waarmee je dus lekker kunt variëren.

essence glow my mind!Hier zie je de kleuren van iets dichterbij.

Hier heb ik de kleuren geswatcht. Je ziet dat de highlighters iets poederig zijn, dat is dus wel iets om even op te letten bij het aanbrengen. Voor de zekerheid tik ik de highlighterkwast eerst even af voor ik de highlighter op mijn gezicht aanbreng.

essence glow my mind!De bijbehorende kwast is al net zo’n juweeltje als het palette. Hij is prachtig om te zien, in beige met sjiek rosé goud ♥ Dit duo staat toch prachtig op je make-up tafel?

De haren van de kwast zijn kort, waardoor de highlighter niet gaat ‘zwieren’ bij het aanbrengen. De haren voelen heerlijk zacht en fluffy aan, waardoor het aanbrengen van de highlighter eigenlijk een beetje luxe aanvoelt, hahaha!

De glowy look

In bovenstaande look heb ik twee kleuren uit het essence glow my mind! highlighter palette gebruikt. In mijn ooglook (in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot) heb ik de rechter kleur gebruikt, met de rosé gouden kleur. Dit paste perfect bij de terracotta basiskleur in mijn ooglook. De linker kleur uit het palette heb ik op mijn jukbeenderen aangebracht. Samen met de blush op mijn wangen geeft de highlighter wat glow aan de donkere, grijze dag die het was toen ik de foto’s maakte.

De essence glow my mind! trend edition is van eind januari tot en met begin maart exclusief verkrijgbaar bij Etos. Het baked highlighter palette kost € 8,99 en de highlighter brush kost € 3,59. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

5 Comments on essence glow my mind! baked highlighter palette

 1. Miranda Aerts
  29 januari 2020 at 19:49 (9 maanden ago)

  Wow, wat een mooie glow!

  Beantwoorden
 2. Mariska
  29 januari 2020 at 15:34 (9 maanden ago)

  Die is inderdaad wel heel erg mooi!

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  29 januari 2020 at 08:16 (9 maanden ago)

  Mooie look! Je kunt helemaal niet zien dat het een grijze dag was trouwens, dus de foto’s zijn goed gelukt;-)

  Beantwoorden
 4. Michelle
  29 januari 2020 at 07:41 (9 maanden ago)

  Mooi! Enig idee wat deze palette gaat kosten?

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 januari 2020 at 08:20 (9 maanden ago)

   Het palette kost € 8,99, ik heb de prijzen even toegevoegd. Sorry, ik was het helemaal vergeten erbij te zetten!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.