essence handcream set ‘hug me it’s cold outside’

Nu de feestdagen met rasse schreden dichterbij komen, vind ik het leuk om weer wat kadotips met jullie te delen. Kadotips waar ik zelf ook blij van word, en dat geldt zeker voor de essence handcream set die ik je vandaag laat zien. Ik heb deze handcream al een tijdje in gebruik, en ben er gewoon een beetje verslaafd aan geraakt!

essence handcreamessence handcream set ‘hug me it’s cold outside’

De essence “hug me it’s cold outside hand cream set” is een setje met drie verschillende handcrèmes. Super leuk om weg te geven, of een leuk cadeautje voor jezelf natuurlijk. De set zit in een leuke kadoverpakking, die je zelfs in de kerstboom kunt hangen.

In de essence handcream set vind je drie verzorgende handcrèmes in de geuren ‘almond milk’, ‘shea butter’ en ‘soft cotton’.

essence handcreamEssence handcream zit volgens mij wel in het vaste assortiment, ik ben ze al eens eerder tegengekomen. Maar zo’n setje van drie is natuurlijk veel leuker om te krijgen! De handcreams zitten in fijne, handzame tubetjes van 25 ml, die perfect in je handtas passen. Of zelfs in je jaszak! En met drie tubes tegelijk weet je zeker dat je de hele winter niet zonder handcrème komt te zitten. Eén tube in je handtas, één op de badkamer en één op tafel voor als je ’s avonds tv gaat kijken.

essence handcreamTextuur, geur en werking

Essence is misschien niet het eerste merk waaraan je denkt bij goede handcrème, maar echt: ze zijn geweldig! Allereerst de heerlijke zacht-zoete geur van deze variant Almond Milk. Ik houd er van!

De textuur van de essence handcream is perfect voor een handcrème voor dagelijks gebruik. Lekker romig, maar niet té vet. Hij laat zich goed verdelen en trekt lekker snel in, zonder een vet laagje achter te laten op mijn handen. ’s Avonds voor ik ga slapen gebruik ik meestal een wat vollere handcrème. Maar overdag wil ik een handcrème waarmee ik redelijk snel weer verder kan met waar ik mee bezig was. En dat kan hiermee uitstekend.

essence handcream

Essence handcream geeft mijn handen een prima verzorging, ook nu het al iets kouder begint te worden. Als het echt winter wordt, heb ik meestal wel net iets meer verzorging nodig voor mijn handen, maar vooralsnog kan deze handcrème het prima aan!

De essence handcream set is in november verkrijgbaar voor slechts € 3,39. Je vindt de producten van essence exclusief bij Kruidvat en Trekpleister, zowel online als in de winkels. Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review.

8 Comments on essence handcream set ‘hug me it’s cold outside’

 1. Jacqueline
  3 november 2017 at 18:34 (5 jaren ago)

  Nog niet gevonden hier.

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  3 november 2017 at 08:13 (5 jaren ago)

  Het ziet er leuk uit en deze ga ik zeker kopen omdat het goed betaalbaar is.

  Beantwoorden
 3. An
  1 november 2017 at 20:36 (5 jaren ago)

  Wat een leuke handcrèmepjes zijn dat! Ga zaterdag zeker even kijken of het hier ook te koop is.

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  1 november 2017 at 19:55 (5 jaren ago)

  Sinds ik terug ben van het oh zo warme en zonnige Kreta, krijg ik overal kwaaltjes grrrrr. Sneetjes in mijn handen, een gek plekje op mijn voet, STOM 🙁 Ik moet dus ook aan de crème! Schattige verpakking hihi!

  Beantwoorden
 5. Miranda
  1 november 2017 at 13:11 (5 jaren ago)

  Wat een leuke tubetjes handcrème 🙂

  Beantwoorden
 6. Aimee Moolenaar-Dols
  1 november 2017 at 10:42 (5 jaren ago)

  Ik smeer ook braaf sinds september weer.. Iedere ochtend voor ik ga werken. Maar goede tip. Ik ken deze nog niet. En voor de tv op voor slapen gaan is dit een uitstekend idee 🙂
  Groetjes en liefs Aimee

  Beantwoorden
 7. bychristiana
  1 november 2017 at 07:29 (5 jaren ago)

  Haha, inderdaad, bij een goede handcrème denk ik zelf ook niet in de eerste plaats aan Essence. Wat leuk om te lezen dat hij voor jou zo goed werkt. De geuren spreken mij trouwens ook wel aan! En wat een schattige verpakking ook weer.

  Beantwoorden
 8. Marije
  1 november 2017 at 06:38 (5 jaren ago)

  Goede tip voor een leuke prijs. Met kouder weer moet ik zeker aan de hand creme

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.