Essence Happy Girls are Pretty Eyeshadow Palette

De Essence Happy Girls are Pretty collectie had ik helemaal gemist. Ik kom tegenwoordig niet zo heel vaak meer bij het Kruidvat, en ik had er ook geen persbericht over gelezen. Maar van mijn zus kreeg ik twee weken geleden één van de twee Eyeshadow Palettes uit deze collectie: Happiness is… Seeing your Smile, en zo had ik toch nog een item uit deze hele leuke collectie. Ik laat het palette vandaag aan jullie zien!

Essence Happy Girls are Pretty

Essence Happy Girls are Pretty Eyeshadow Palette

De Essence Happy Girls are Pretty collectie is vooral een hele lieve collectie, met lieve pastelkleurtjes, schattige printjes en een hoog ‘Feel Good’-gehalte. Precies wat je zo af en toe gewoon even nodig hebt.

Essence Happy Girls are Pretty

In de collectie zitten twee oogschaduwpalettes, waarbij de andere variant, Happiness is… Following your Heart, wat warmere tinten bevat, en het paletje wat ik heb, wat koelere tinten. De kleuren komen overigens niet helemaal overeen met die op de website van Essence, maar dat terzijde.

Essence Happy Girls are Pretty

Het Essence Happy Girls are Pretty Eyeshadow Palette bevat wat koelere kleuren, die vrij licht van kleur zijn. Geen palette dus als je op zoek bent naar intense oogschaduwkleuren, maar wel een palette voor een lieve, niet te opvallende look. Daarnaast bevat het palette ook vier prachtige highlighters in verschillende tinten, die je uitstekend met andere oogschaduws kunt combineren.

Essence Happy Girls are Pretty

Over de oogschaduws loopt een schattige print van een bolletje wol met de tekst ‘Knit’, het is bijna zonde om de oogschaduws te gaan gebruiken!

Essence Happy Girls are Pretty

De swatches van het Essence Happy Girls are Pretty Eyeshadow Palette zijn prima: zoals ik al verwachtte, zijn de kleuren niet heel intens van kleur, maar hebben gewoon een prima pigmentatie. Zoals je van dit soort lichte kleuren kunt verwachten. De oogschaduws zijn vrij zacht van textuur en brengen prettig aan, en ook de houdbaarheid is prima. Een heel mooi, lief en schattig oogschaduwpalette dus!

Essence Happy Girls are Pretty

Ik vind het mooi om dit soort lichte oogschaduwkleuren te combineren met een eenvoudige zwarte eyeliner, zwarte mascara en een wat opvallendere lipstick. Lichte kleuren hoeven echt niet saai te zijn (de foto is overigens wat lichter dan normaal, vanwege bewolkt weer moest ik mijn studiolamp gebruiken)!

Essence Happy Girls are Pretty

De Essence Happy Girls are Pretty collectie is op dit moment (zolang de voorraad strekt) nog verkrijgbaar bij Kruidvat, ik weet niet precies tot wanneer de collectie verkrijgbaar is.

4 Comments on Essence Happy Girls are Pretty Eyeshadow Palette

 1. Miranda Aerts
  15 oktober 2015 at 15:25 (7 jaren ago)

  Het geeft je een zachte, maar ook heldere blik… happy to see you smile β™‘

  Beantwoorden
 2. Krista
  15 oktober 2015 at 13:12 (7 jaren ago)

  Oh, dat valt nog helemaal niet tegen eigenlijk, ik had (na het lezen van andere reviews) slechter verwacht.
  Wat een mooie lipstick heb je op trouwens!

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  15 oktober 2015 at 06:56 (7 jaren ago)

  Mooie subtiele kleuren en de oogschaduw is goed te zien!

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.