Essence Hello Autumn nagellakjes

Gisteren liet ik je alle producten van de prachtige Essence Hello Autumn collectie al zien, en ik je beloofde toen dat de swatches van de Essence Hello Autumn nagellakjes snel zouden volgen. Voila: hier zijn ze dan!

Essence Hello Autumn nagellakjes

Essence Hello Autumn nagellakjes

De Essence Hello Autumn nagellakjes hebben een zogenaamd “Thermo-effect”, wat wil zeggen dat ze van kleur veranderen als de temperatuur van je nagels verandert. Zoals de sticker op de dop al laat zien, is dit effect heel subtiel, je krijgt niet opeens een heel andere kleur zoals bij sommige andere Thermo-lakjes. Het is een soort van ombre-effect, zeg maar.

Essence Hello Autumn nagellakjes

De Essence Hello Autumn collectie bevat vier nagellakjes, ik kocht er hier drie van (de vierde vond ik gewoon niet zo mooi en ook niet echt draagbaar), van links naar rechts: 04 Keep Calm & Go for a Walk, 01 Beauti-FALL Red en 02 Meet my Pumpkin. Ik laat ze hieronder één voor één aan je zien:

Essence Hello Autumn nagellakjes

Essence Hello Autumn nagellakjes:
Keep Calm & Go for a Walk

Keep Calm & Go for a Walk is een heel lief, roze nude kleurtje. Als de lak kouder wordt, of aan het uiteinde van je nagels, als ze wat langer zijn, verandert de kleur naar meer oud-roze. Helaas kreeg ik het effect maar amper op de foto, omdat vanwege het mooie weer mijn nagels al vrij snel weer bijkleurden zodra ik buiten kwam om de foto te maken.

Essence Hello Autumn nagellakjes

Essence Hello Autumn nagellakjes:
01 Beauti-FALL Red

Beauti-FALL Red is een prachtige, warmrode kleur die ik heel mooi bij het najaar vind passen. Alle Essence Hello Autumn nagellakjes hebben een jelly-achtige finish, waardoor ze iets doorschijnend blijven. Ik draag op alle foto’s twee laagjes van de lak. Bij Beauti-FALL Red zie je het thermo-effect iets beter, vooral bij mijn ringvinger. Maar zoals ik al zei: het effect is heel subtiel.

Essence Hello Autumn nagellakjes

Essence Hello Autumn nagellakjes:
02 Meet My Pumpkin

Meet My Pumpkin is ook weer een typische herfst-kleur: warm oranje met iets donkerder oranje als de lak kouder wordt.

Ik vind de Essence Hello Autumn nagellakjes prachtig, ik vind het hele mooie, warme najaarskleuren met een leuke jelly finish. Qua thermo-effect vallen ze enigszins tegen (of niet, want op de dop staat duidelijk dat het slechts een nuance-verschil is). Zelf vind ik dit geen probleem, omdat ik eigenlijk helemaal niet van van kleur veranderende nagellak houd, maar als je echt een spetterend thermo-resultaat verwacht, moet ik je helaas teleurstellen.

De Essence Hello Autumn nagellakjes (€ 1,99 p/stuk) zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Hello Autumn is een limited edition collectie, en in het geval van Essence betekent dat ook echt: op=op. De collectie is erg populair, dus als er een of meer producten tussen zitten die je graag wil hebben, zou ik snel een bezoekje brengen aan de winkel. De producten zijn online verkrijgbaar via de webshop van Kruidvat, maar ook daar is al veel uitverkocht, zag ik.

5 Comments on Essence Hello Autumn nagellakjes

 1. Miranda Aerts
  5 september 2014 at 14:07 (8 jaren ago)

  Mooie kleuren, ik krijg spontaan zin in de herfst 🙂

  Beantwoorden
 2. Lisanne
  4 september 2014 at 17:29 (8 jaren ago)

  Echt mooie kleuren! Had vanmorgen al “Keep Calm & Go for a Walk” en “Charlie seen in green” meegenomen en na het zien van deze swatches de andere 2 ook nog gekocht!

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 september 2014 at 18:07 (8 jaren ago)

   Leuk om te horen Lisanne! 🙂

   Beantwoorden
 3. Bianca
  4 september 2014 at 06:57 (8 jaren ago)

  Wat een mooie kleuren! Vaak laat ik de lakjes van Essence staan omdat ik ze niet mooi vind vaak te streperig enzovoort maar dit ziet er netjes uit x

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 september 2014 at 18:08 (8 jaren ago)

   Dankje!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.