Essence Hello Autumn trend edition-september/oktober

Het lijkt misschien een beetje vroeg, maar toch begint over een maand de meteorologische herfst al. Ik vind september een prachtige en heerlijke maand: de natuur verandert langzaamaan met sprookjesachtige kleuren, de dagen worden korter, maar toch heb je vaak nog heerlijk weer. De Essence Hello Autumn trend edition weerspiegelt dit gevoel perfect: met oogschaduwpalettes en een gezichtspoeder in prachtige herfstkleuren en mooie, behouden kleuren voor lippen en nagels: laat september maar snel komen!

Essence Hello Autumn trend edition

Essence Hello Autumn trend edition

Essence Hello Autumn eyeshadow palette

Deze twee prachtige oogschaduwpalettes geven je direct een Indian Summer gevoel. Met 6 mooie, langhoudende herfst-kleuren in de kleurencombinaties goud-bruin en beige-groen. De kleuren variëren qua effect van semi-mat tot metallic. Met het bijgeleverde dubbelzijdig kwastje breng je de oogschaduw eenvoudig en precies aan. Verkrijgbaar in 01 walk in the park en 02 keep calm & go for a walk.

Consumentenadviesprijs € 3,89

Essence Hello Autumn

Essence Hello Autumn eye pencil

De zachte, crèmige textuur van het oogpotlood zorgt voor langhoudende resultaten in de natuurlijke kleuren bruin en groen. De aangebrachte lijntjes zijn gemakkelijk te vervagen met het zachte sponskwastje. Verkrijgbaar in 01 leaves are the new beef en 02 charlie seen in green.

Consumentenadviesprijs € 1,59

Essence Hello Autumn

Essence Hello Autumn eyebrow set

Deze eyebrow set is verkrijgbaar in twee bruintinten: een voor blondines en een voor brunettes. De microfijne wenkbrauwpoeder creëert meer volume terwijl de highlighter de wenkbrauw optisch lift. De set is inclusief borsteltje en is onmisbaar voor het creëren van de perfecte look! Verkrijgbaar in 01 leaves are the new beef en 02 walk in the park.

Consumentenadviesprijs € 2,59

Essence Hello Autumn

Essence Hello Autumn lip cream

FALL in love… De romige, rijke formule in bordeauxrood en nude rosé geven je lippen een intense kleur en een semi-matte finish. Bijzonder langhoudend. Verkrijgbaar in 01 beauti-FALL red en 02 keep calm & go for a walk.

Consumentenadviesprijs € 1,99

Essence Hello Autumn

Essence Hello Autumn colour adapting powder blush

Deze innovatieve poeder blush reageert op de individuele pH-waarde van de huid en verandert tijdens het aanbrengen in een frisse roze tint met een zachte glans. Verkrijgbaar in 01 beauti-FALL.

Consumentenadviesprijs € 2,59

Essence Hello Autumn

Essence Hello Autumn multi colour powder

Gouden blaadjes… deze multicolour poeder combineert verschillende goud- en bruintinten om je gezicht en hals een prachtige glans te geven. Het prachtige bladreliëf maakt de poeder absoluut uniek. Verkrijgbaar in 01 autumn & the city.

Consumentenadviesprijs € 3,39

Essence Hello Autumn

Essence Hello Autumn thermo nail polish

Deze thermo nagellak verandert net als de herfstbladeren van kleur. Wanneer de nagellak aangebracht wordt, schitteren de originele kleuren rood, oranje, lichtgroen, bruin en goud in verschillende nuances afhankelijk van de temperatuur. Verkrijgbaar in 01 beauti-FALL red, 02 meet my pumpkin, 03 charlie seen in green, 04 keep calm & go for a walk.

Consumentenadviesprijs € 1,99

Essence Hello Autumn

Essence Hello Autumn hair ties

Herfsthaar! De zes naadloze haarelastiekjes houden je haar zelfs bij de zwaarste herfststorm bij elkaar en beschadigen het niet dankzij het zachte materiaal. Verkrijgbaar in 01 #outdoor yoga.

Consumentenadviesprijs € 2,99

Essence Hello Autumn is verkrijgbaar van september tot half oktober 2014 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Wauw, wat een geweldig mooie collectie! Als de producten in het echt net zo mooi zijn als op de foto’s, dan denk ik dat ze gewoon allemaal in mijn winkelmandje belanden. Ik vind september altijd al een mooie maand, maar nu kijk ik er nog meer naar uit!

9 Comments on Essence Hello Autumn trend edition-september/oktober

 1. Michele
  20 september 2014 at 16:47 (8 jaren ago)

  Sorry hoor.
  Maar waar is het 05 Autumn & the city nagellak?
  Die hoort ook bij hellow Autumn
  dat is de gouden Thermo lak.
  Die wil ik graag kopen.
  Maar vind het erg raar dat hij niet op de foto staat.

  Beantwoorden
  • Natasja
   20 september 2014 at 17:02 (8 jaren ago)

   Hallo Michele, helaas stond deze niet op de foto’s die ik bij het persbericht ontvangen heb, vandaar dat ik hem niet kon plaatsen. Misschien staat hij inmiddels wel op de website van Essence zelf vermeld bij deze collectie?

   Beantwoorden
 2. Mariska
  3 augustus 2014 at 17:25 (8 jaren ago)

  Beetje het Pokémon effect bij deze collectie; gotta have em all!!

  Beantwoorden
 3. Lisanne
  1 augustus 2014 at 14:06 (8 jaren ago)

  Echt een mooie herfst collectie! Ik ga zeker de 2 eye pencils kopen en misschien nog andere producten als ik ze in het echt zie.

  Beantwoorden
 4. Krista
  1 augustus 2014 at 14:01 (8 jaren ago)

  Oh dit ziet er goed uit zeg! Meestal vind ik de collecties van Essence maar zo-zo, maar deze ga ik proberen te bemachtigen!

  Beantwoorden
 5. Mireille
  1 augustus 2014 at 09:53 (8 jaren ago)

  Nog nooit iets geprobeerd van Essence. Ben een beetje een huiverig voor hele goedkope make up maar waarschijnlijk totaal onterecht. Vindt de kleuren prachtig.

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  1 augustus 2014 at 09:30 (8 jaren ago)

  Ik heb er al zin in, ik ga deze collectie zeker proberen te bemachtigen.

  Beantwoorden
 7. Bianca
  1 augustus 2014 at 09:16 (8 jaren ago)

  Het zijn zeker mooie producten maar ik ben benieuwd hoe ze in het echt zijn (vaak zijn de kleuren op de foto veel krachtiger dan in het echt) x

  Beantwoorden
 8. Jori
  1 augustus 2014 at 08:35 (8 jaren ago)

  Wat een prachtige nieuwe producten…. Laat de herfst maar komen,ik hou ervan.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.