essence Ho Ho Home for x-mas adventskalender

De stad sprankelt van feestelijke decoraties en tegelijkertijd hangt de heerlijke geur van hete kastanjes en pittige glühwein in de lucht. De jaarlijkse Christmas Movie Night met je beste vrienden en vele andere kersttradities staan al tijden gepland in je agenda. Thuiskomen voelt in de kersttijd nóg fijner! Daarom is dit het motto van de essence “Ho Ho Home for x-mas adventskalender”, die van midden oktober tot midden december verkrijgbaar zal zijn.

essence Ho Ho Home for x-mas adventskalender

essence Ho Ho Home for x-mas adventskalender

De kalender biedt 24 fantastische verrassingen tot aan kerstavond. De verrassingen bevatten drie beauty favorieten uit het standaardassortiment in hun oorspronkelijke formaat en 21 exclusieve producten die ieder speciaal zijn gemaakt voor de adventskalender. Van een van kleur veranderende lippenbalsem, een volume mascara tot aan feestelijke gezichtsdiamanten: alles wat het hart van een trendliefhebber een beetje sneller laat kloppen is inbegrepen! Met de essence adventskalender wordt elke dag van de kerstperiode een X-mas highlight -voor je beste vriendin, je geliefde zus, ’s werelds beste moeder of jezelf.

essence Ho Ho Home for x-mas adventskalender

Met 88% exclusieve producten en 3 favorieten uit het standaard assortiment in origineel formaat.

De adventskalender zal van midden oktober tot midden december verkrijgbaar zijn. Meer informatie over de producten en limited editions van essence vind je op de Nederlandse website.

2 Comments on essence Ho Ho Home for x-mas adventskalender

 1. bychristiana
  25 augustus 2020 at 09:47 (2 jaren ago)

  Jaja, de vakantie is weer voorbij, dus het is weer tijd voor pepernoten en adventskalenders, hoeraaaa! Leuk trouwens dat deze variant voor een groot deel uit exclusieve producten bestaat.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  20 augustus 2020 at 13:43 (2 jaren ago)

  Wat een leuke variant op de adventskalender ♡

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.