Essence LE collectie Floral Grunge: de nagellakjes

Het lijkt wel alsof men wist dat we qua lente-gevoel wel een beetje hulp kunnen gebruiken: gisteren kon je de vrolijke pastelkleurtjes van Catrice’s Candy Shock al zien, vandaag laat ik je de fleurige nagellakjes van de Essence LE collectie Floral Grunge zien. Laat de winter dan maar hardnekkig zijn, wij maken er zelf wel een beetje voorjaar van!

Essence Floral Grunge

In totaal bevat deze collectie vijf kleuren nagellak, ik kocht er vier. Nummer vijf, “The Pearl” genoemd, is een wit lakje en daar houd ik niet van, ze doen me te veel aan Tipp-ex denken. Alle nagellakjes uit de collectie Floral Grunge hebben een andere finish, wat ze extra bijzonder maakt.

Ook deze lakjes heb ik twee keer op de foto gezet: één keer met, en één keer zonder flits. Vanwege de verschillende finishes heb ik geen topcoat gebruikt.

Essence Floral Grunge

Essence Floral Grunge

01 Be Flowerful (The Shine) is een heerlijk bloemig kleurtje, een donkere perzik-kleur. Hij lakt prettig, dekt goed en heeft een “gewone”, glanzende finish. Deze kleur past erg goed bij de pasteltrend van dit voorjaar.

Essence Floral Grunge

Essence Floral Grunge

03 Grunge Me Tender (The Suede) is een mintgroen lakje met een fijn zilveren shimmertje er in. Hij heeft een matte, beetje korrelige finish, maar van mij had dit effect wel wat heftiger mogen zijn. Hij dekt net niet voldoende in twee laagjes, voor een dekkend effect is een 3e laagje nodig.

Essence Floral Grunge

Essence Floral Grunge

04 Madly Purpled (The Matt) is mijn favoriete nagellak uit deze collectie. Een prachtige paarse kleur met een grijze ondertoon, die mat (en heel snel) opdroogt. Past zowel bij een lieve als een stoere outfit, Floral Grunge bij uitstek dus!

Essence Floral Grunge

Essence Floral Grunge

05 Black To The Roots (The Rough): hier had ik eerlijk gezegd meer van verwacht. Het is een zwarte lak met een zilverkleurig (verdwaald) glittertje erin. Ik had verwacht dat deze een groffe finish zou hebben zoals de liquid sand lakjes die je op dit moment veel ziet, maar meer dan her en der een grof korreltje komt deze nagellak niet. Jammer…

Op het laatste lakje na, vind ik de lakjes uit deze LE collectie van Essence erg leuk, en vooral erg “Floral”. Perfect bij de tijd van het jaar passend, en kleurtjes die voor veel gelegenheden geschikt zijn. Een prima zet van Essence, als je het mij vraagt!

De nagellakjes kosten slechts € 1,89 per stuk.

Heb jij de LE collectie Floral Grunge al gespot? En heb je wat gekocht van deze collectie?

3 Comments on Essence LE collectie Floral Grunge: de nagellakjes

 1. Beautyjuf
  5 april 2013 at 15:50 (9 jaren ago)

  De eerste drie lakjes heb ik ook gekocht 🙂 Zulke mooie kleuren! Ik ben er helemaal weg van. En, volgens mij meerdere mensen, want de LE was al bijna uitverkocht?!

  Beantwoorden
 2. Kim
  5 april 2013 at 12:18 (9 jaren ago)

  Nu ik de swatches zie vind ik de collectie eigenlijk helemaal niet interessant. Maar dan weet ik dat ook weer hihi!

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Essence LE collectie Floral Grunge: de nagellakjes

 1. […] de nagellakjes, kocht ik ook beide oogschaduw-quattro’s uit de LE collectie Floral Grunge van Essence. Ik […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.