essence my beauty lip ritual lippenbalsem

In het nieuwe assortiment van essence zitten drie producten waar ik meteen al heel nieuwsgierig naar was. essence my beauty lip ritual: drie lippenbalsems met een herstellende, voedende, of vochtinbrengende werking. Ik heb ze een tijdje getest, en vertel jullie er vandaag graag meer over!

essence my beauty lip ritualessence my beauty lip ritual

Drie nieuwe verzorgende producten die zorgen voor zachte en perfecte lippen. De variant met extracten van ginkgo-blad herstelt de lippen en laat ze soepel aanvoelen. De lippenbalsem met rijstolie voedt en verzorgt de lippen intensief. De verzorgende formule met kersenbloesemextracten revitaliseert en hydrateert. Alle drie de varianten bevatten vitamine E. De lippenbalsem is ook de perfecte basis voor lipstick.

Ik kan echt niet zonder lippenbalsem. Sowieso gebruik ik altijd voor het slapen gaan een lippenbalsem, en soms ook overdag tussendoor. Ik heb er in mijn blogcarriรจre denk ik wel tientallen getest, maar het verveelt me echt nog steeds niet. Naar deze varianten van essence was ik erg benieuwd!

essence my beauty lip ritualessence my beauty lip ritual nourishing balm

Ik vind de uitstraling van de essence my beauty lip ritual lippenbalsems erg mooi. Ze doen mij eerder aan een luxe merk denken dan aan een budgetmerk. Er zijn drie varianten: de nourishing balm met rijstolie, de repairing balm met ginkgo-blad en de moisturizing balm met kersenbloesemextract.

essence my beauty lip ritualDe nourishing balm bevat onder andere rijstolie, vitamine E, glycerine en squalane. Hij heeft een intensief voedende en verzorgende werking, ik gebruik deze het liefst ‘s avonds voor het slapen gaan.

essence my beauty lip ritualessence my beauty lip ritual nourishing balm heeft een warme zoete geur, en een lekker romige textuur bij het aanbrengen. Het laagje op mijn lippen voelt lekker verzorgend aan, en doet dat ook de volgende ochtend nog.

essence my beauty lip ritualessence my beauty lip ritual repairing balm

De repairing balm bevat onder andere zonnebloemolie, wonderolie, ginkgoblad-extract, vitamine E en squalane.

essence my beauty lip ritualDe repairing balm is vooral erg geschikt voor lippen die droog of beschadigd zijn, bijvoorbeeld na de koude wintermaanden. Hij heeft een herstellende werking en zorgt ervoor dat ze weer soepel aanvoelen.

essence my beauty lip ritualDe repairing balm is lichtgroen van kleur, maar daar zie je niets van terug op je lippen. Hij heeft een frisse, iets groene geur die ook weer erg aangenaam is. Deze is qua textuur iets minder romig dan de nourishing balm, maar nog steeds erg verzorgend. Ik gebruik deze graag overdag.

essence my beauty lip ritualessence my beauty lip ritual moisturizing balm

De essence my beauty lip ritual moisturzing balm heeft een revitaliserende en hydraterende werking. Qua geur is dit mijn favoriet: de zoete bloemige geur van kersenbloesem ♥

essence my beauty lip ritualDe moisturizing balm bevat onder andere zonnebloemolie, kersenbloesemextract, soja olie en vitamine E. Qua textuur zit hij tussen de nourishing balm en de repairing balm in. Ook deze gebruik ik graag overdag. De lichtroze kleur van de balm zie je net als bij de vorige variant, niet op je lippen terug.

essence my beauty lip ritualIk vind de essence my beauty lip ritual lippenbalsems echt heerlijk in gebruik! Qua verzorgende werking merk ik niet zo heel veel verschil tussen de drie varianten. Eigenlijk doen ze alle drie hun werk uitstekend. Vanwege de romige textuur gebruik ik de nourishing balm het liefst ‘s avonds en de andere twee overdag. De lippenbalsems kosten โ‚ฌ 1,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat, Trekpleister en Etos. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor mijn blog.

3 Comments on essence my beauty lip ritual lippenbalsem

 1. Evelien
  8 april 2019 at 11:27 (2 jaar ago)

  Wat een leukerds! Ik vind ze alle drie eigenlijk wel heel fijn klinken. Ik smeer ook fervent lipbalsem op voor het slapen gaan, heerlijk. Ik ga hier snel even naar kijken!

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  7 april 2019 at 09:13 (2 jaar ago)

  Goh wat een leuke prijs zeg! Ze klinken fijn. Ik heb de laatste tijd weer last van een koortslip gehad, eerst links, toen rechts, dus nu smeer ik steeds met zo’n tea tree lipbalm.

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  5 april 2019 at 07:17 (2 jaar ago)

  Goede tip (y)
  Ik kan niet zonder lippenbalsems en zal deze zeker gaan kopen…..
  Ik heb er echt bijna overal รฉรฉn.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.