Essence Nail Candies – Beautifying Nail polish

Hoeveel ik ook van nagellakjes houd en hoe leuk ik het ook vind om regelmatig van kleur te wisselen, soms zijn er dagen dat ik er even geen zin in of geen tijd voor heb. Of zijn mijn nagels te kort, door afgebroken nagels, waardoor het er eigenlijk niet mooi uitziet om er een kleurtje op te doen. Om op zo’n moment toch mooie, verzorgde nagels te hebben, heeft Essence Nail Candies geΓ―ntroduceerd. Eigenlijk dacht ik bij het lezen van het persbericht dat de Nail Candies dekkende, nude kleurtjes waren, maar het blijken doorzichtige lakjes te zijn die je nagels mooier en gladder maken. Kijk je mee naar mijn swatches?

Nail Candies

Essence Nail Candies: Beautifying Nail Polish

Wat een snoepjes! De nieuwe nail candies laten nageldromen uitkomen. Ze laten je nagels niet alleen schitteren in de meest geweldige pasteltinten als abrikoos, rosΓ© of pistache, maar bieden ook zes verzorgende effecten. Ze verstevigen de nagels, beschermen ze tegen alle dagelijkse invloeden van buitenaf, maken nagels gladder, geven ze een fruitige geur, drogen de nagels snel en geven ze een glanzende finish. Verkrijgbaar in zeven kleuren.

Essence Nail Candies

Er zijn dus zeven verschillende kleuren Essence Nail Candies, ik kocht er twee: 01 Oh Lolli Lollipop en 04 Sweets for the Sweet. Dit zijn de zeven verkrijgbare kleuren:

Nail Candies

Nu ik de Essence Nail Candies geswatcht heb, vraag ik me af waarom er eigenlijk zeven kleuren zijn, want de lakjes geven nauwelijks kleur af, en ik zie eigenlijk geen verschil tussen de twee kleurtjes die ik gekocht heb.

Essence Nail Candies

Essence Nail Candies

Essence Nail Candies

Essence Nail Candies

Essence Nail Candies Oh Lolli Lollipop

Hierboven zie je Oh Lolli Lollipop, de bovenste twee foto’s zijn zonder flits gemaakt, de onderste twee met flits. Ik draag twee laagjes. De Essence Nail Candies hebben een heel subtiel glittertje,Β  zoals je op de foto hieronder beter kunt zien:

Essence Nail Candies

Essence Nail Candies drogen lekker snel, en is dus ook ideaal voor als je zo de deur uit moet, maar nog even “iets” aan je nagels wil doen.

Essence Nail Candies

Essence Nail Candies

Essence Nail Candies

Essence Nail Candies

Essence Nail Candies Sweets for the Sweet

Hierboven zie je Sweets for the Sweet, ook weer twee foto’s zonder flits, en twee foto’s met flits. Zoals je ziet, is er maar heel weinig verschil tussen de twee kleuren. De Essence Nail Candies hebben een fruitgeurtje, maar ook hier ruik ik niet veel verschil tussen de twee varianten. Het geurtje verdwijnt overigens heel snel als de lak opdroogt.

Essence Nail Candies

Ik vind de Essence Nail Candies ontzettend handig om te gebruiken tussen twee nagellak-beurten door, het zorgt ervoor dat mijn nagels er toch netjes verzorgd uitzien, en lekker glad aanvoelen. Maar zeven verschillende kleuren, dat is in mijn ogen een beetje overbodig.

De Essence Nail Candies kosten slechts € 1,89 per stuk, je vindt ze in het nagelverzorgingsschap van Essence bij Kruidvat en Trekpleister.

Draag jij wat op je nagels als je geen gekleurde nagellak draagt?

8 Comments on Essence Nail Candies – Beautifying Nail polish

 1. Dana
  23 februari 2014 at 23:36 (8 jaren ago)

  Ik dacht: hey wat leuk, Essence heeft pastelkleurtjes! Toen mikte ik er 2 in mijn mandje en nu denk ik: crap….

  Beantwoorden
  • Natasja
   24 februari 2014 at 08:16 (8 jaren ago)

   Ach, je kunt altijd nog een kleine winactie op je blog organiseren πŸ˜‰

   Beantwoorden
 2. Kayleigh
  23 februari 2014 at 23:08 (8 jaren ago)

  Ik vind dat deze nagellak je nagels mooi verzorgd eruit laat zien! Alleen ik denk dat ik maar 1 kleurtje zou kopen aangezien ze erg op elkaar lijken :-p

  Beantwoorden
 3. Deb
  23 februari 2014 at 21:47 (8 jaren ago)

  Mooie frisse kleurtjes! Ze lijken inderdaad heel veel op elkaar. Wat een mooie foto’s trouwens en dat bloemen/gras matje.. leuk!! Ik zag gisteren ook zoiets bij Xenos en heb nog lopen twijfelen om het te kopen. Nu heb ik spijt hihi.
  Oh en on topic.. ik draag of helemaal niks om mijn nagels rust te geven en te laten bijkomen van al het nagellak en remover geweld of een nailrepair van Trind ; ziet er ook verzorgd uit (beetje french manicure achtig) en verzorgt je nagels ook.

  Beantwoorden
  • Natasja
   24 februari 2014 at 08:15 (8 jaren ago)

   Hihihi, deze komen van Xenos πŸ™‚

   Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  23 februari 2014 at 15:24 (8 jaren ago)

  Ze zien er schattig uit, jammer dat er geen blauwe variant is, daar ben ik juist naar op zoek maar ik ga er zeker een kopen.
  Ik draag te weinig nagellak maar vind deze kleuren wel heel handig omdat het hierbij niet zo opvalt dat de randjes afslijten.

  Beantwoorden
 5. irene niec
  23 februari 2014 at 11:28 (8 jaren ago)

  Ikzelf hou niet zo van felle kleuren, dus deze zachte kleurtjes zijn wel erg mijn favorieten.

  Beantwoorden
 6. jori
  23 februari 2014 at 09:53 (8 jaren ago)

  Ik draag heel vaak een nude lakje…staat mooi verzorgd en past overal bij. Ik heb vorig jaar van Essence Colour & Go zo’n lakje gekocht maar die is bijna op dus ga zeker kijken voor deze nieuwe lijn want ik merk dat ik die toch het meeste draag.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.