essence selfie cheat sheet: Wereld Selfiedag

Take that selfie! Op 21 juni is het Wereld Selfiedag. Deze dag staat helemaal in het teken van het maken van de perfecte selfie. Met deze essence selfie cheat sheet creëer jij in vier stappen de ultieme look voor de allermooiste selfie!

Wereld Selfiedag

Stap 1: een prachtige huid

Natuurlijk hangt de perfecte selfie vooral af van goed licht. Tip: gebruik daglicht. Maar een stralende huid doet het altijd goed op camera. Met de My Skin Perfector Tinted Primer en Loose Fixing Powder voorzie je je huid van een egale en natuurlijke dekking. Laat je huid extra stralen met de Blush Lighter. Deze blush en highlighter in één geeft je wangen een natuurlijke gloss en laat jouw junkbeenderen shinen!

Wereld Selfiedag Wereld Selfiedag

My Skin Perfector Tinted Primer € 3,99 – My Skin Perfector Loose Fixing Powder € 3,89 – Blush Lighter € 3,89

Stap 2: glamoureuze oogopslag

Laat je ogen spreken! Met de What The Fake Volumizing & Lengthening Mascara geef je je wimpers adembenemende lengte én volume. Met slechts twee laagjes heb je enkel nog een zwoele bik nodig en je ogen zijn selfie ready!

What The Fake Volumizing & Lenghtening Mascara € 3,59

Stap 3: strong eyebrow game

Brows speak louder than words. Vergeet daarom niet ze extra aan te zetten. Zo laat je je gezicht nog mooier uitkomen en zorg je voor extra contrast. De Make Me Brow Eyebrow Gel Mascara vult je wenkbrauwen op waar nodig en accentueert de vorm. Brows? Check!

Make Me Brow Eyebrow Gel Mascara € 2,59

Stap 4: colorful lips

Maak je ultieme selfielook af met prachtige, volle lippen. Gebruik de STAY 8h Lipliner om je lippen voller te doen lijken. Breng vervolgens de STAY 8h MATTE Liquid Lipstick aan. Kies voor een kleur die net iets donkerder is dan je natuurlijke lipkleur. Zo creëer je een natuurlijke, maar frisse look. Now it’s posing time!

Wereld SelfiedagStay 8H Lipliner 05 Mood! € 1,89 – Stay 8H MATTE Liquid Lipstick 05 Date Proof € 2,99

Alle producten in dit persbericht zitten in het vaste assortiment van essence.

2 Comments on essence selfie cheat sheet: Wereld Selfiedag

 1. marije
  20 juni 2020 at 08:18 (2 jaren ago)

  Hai,
  heb je de primer ook geprobeerd? Ik ben benieuwd hoe je hem aanbrengt en of het ook een goede optie is als je alleen een klein beetje make-up wilt dragen op een zomerse dag…
  fijn weekend!

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 juni 2020 at 09:17 (2 jaren ago)

   Nee ik heb de primer zelf niet geprobeerd.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.