Essence trend edition Vintage District – nagellakswatches

coole hippie- en streetlooks ontmoeten bohemian chic: de nieuwe essence trend edition “vintage district” brengt je vanaf half februari tot eind maart 2013 de unieke flair van modehotspots. in grote steden vind je hippe wijken met unieke boetiekjes waar trends uit het verleden tot leven komen en samensmelten tot nieuwe stijlen. retrokleuren als roestbruin, petrol, grijs, perzik en bruin zorgen voor een puur vintagegevoel. de intense kleuren van duo lipstick & gloss en de hippe nail art decoration kit zijn de absolute highlights van deze trend edition.

Essence Vintage District

De nieuwst trend edition van Essence stond afgelopen maandag nog niet eens in het schap bij het Kruidvat in Etten Leur, toen ik al klaar stond om mijn slag te slaan. Ik ging voor alle lakjes (€ 1,89 per stuk), de blush (pretty!) (€ 3,39) en ik heb een nail-art setje (€ 2,59) meegenomen, hoewel ik nog nooit “ge-nailart” heb. Maar ach, voor die prijs was dit misschien wel hét moment om het eens te proberen!

vintage nails! de vier retrokleuren van deze nagellak geven een nostalgische uitstraling. perzik, roestbruin, turkoois en grijs met een lichte glinstering. ze kunnen individueel worden aangebracht of als basis dienen voor de decoratieve lovertjes en kraaltjes uit de nail art decoration kit. verkrijgbaar in 01 vintage peach, 02 shopping @ portobello road, 03 antique pink en 04 get arty.

Alle onderstaande lakjes heb ik in twee laagjes aangebracht. Op mijn wijs- en middelvinger draag ik hieroverheen de Shine Like New topcoat (€ 1,79) uit deze collectie, welke een gelfinish geeft aan je nagellak. Op mijn ringvinger en pink draag ik geen topcoat, zo kun je het verschil goed zien.

Essence Vintage District

Shopping @Portobello Road is een lekker fel turquoise kleurtje. Hoewel ik dit soort kleuren niet heel vaak draag, vind ik het toch een leuk kleurtje voor het vroege voorjaar.

Essence Vintage District

Get Arty: in één woord: WAUW! De opvallende roze glittertjes maken dit grijze lakje verre van saai! Ik ben dol op dit soort kleurtjes <3

Essence Vintage District

Antique Pink: dit vind ik het lakje wat het meest het Vintage, retro gevoel uitdraagt. Een heel draagbaar kleurtje, geschikt voor alle gelegenheden.

Essence Vintage District

Vintage Peach: normaal laat ik lakjes in geel-tinten mooi in het schap staan, maar deze vond ik net even wat anders, stijlvoller. En ook heel erg retro!

Ik vind de lakjes uit de trend edition Vintage District erg leuk, en op het turquoise lakje na, allemaal ook erg draagbaar. Van mij mag Essence meer van dit soort collecties uitbrengen!

Met het nailart-setje ben ik gisteravond direct aan de slag gegaan, maar dat liep uit op een klein drama, hier moet ik duidelijk nog even op oefenen. Tips zijn van harte welkom 😉

Wat vind jij van deze collectie? Heb je er al wat van gekocht?

6 Comments on Essence trend edition Vintage District – nagellakswatches

 1. Vera
  23 februari 2013 at 10:03 (9 jaren ago)

  Ik heb getwijfeld over Get Arty en de blusher, maar ja die laatste is alleen oversprayed en daarna.. is het de zoveelste in mijn stash.. En in de nagellak kun je me begraven, dus uiteindelijk toch alles maar laten liggen (knap hè?).

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 februari 2013 at 18:10 (9 jaren ago)

   Erg knap! 😉 De blusher valt me alles mee, zelfs als de overspray er af is. Ik ben blij dat ik hem toch gekocht heb.

   Beantwoorden
 2. Florette
  15 februari 2013 at 10:14 (9 jaren ago)

  Ik heb een oogschaduw en de blush uit deze collectie, kvind die echt wauw! Nagellak koop ik niet zo vaak, omdat ik mijn nagels moet laten genezen en deze dus niet echt mag lakken.

  Maar toch zijn de lakjes uit deze collectie echt wel mooi, vooral antique pink vind ik prachtig! misschien toch eens gaan halen 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   15 februari 2013 at 20:00 (9 jaren ago)

   Mag je je nagels echt helemaal nooit lakken, ook niet héél af en toe?

   Beantwoorden
 3. Leneke
  15 februari 2013 at 08:30 (9 jaren ago)

  Mooie swatches. Ik vind die onderste 2 het mooiste. Ik durf eigenlijk nooit goedkope lakjes te kopen, maar zal dat nu toch maar eens gaan doen 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   15 februari 2013 at 19:59 (9 jaren ago)

   Voor dit geld kun je eigenlijk geen miskoop doen, toch? Ik ben zelf erg tevreden over de kwaliteit van de lakjes van Essence en Catrice.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.