essence tropical hand mousse

Tussen de nieuwe producten van essence die ik onlangs kreeg opgestuurd, zat behalve make-up ook een nieuw handverzorgingsproduct. essence tropical hand mousse verzorgt en hydrateert de huid van je handen en heeft behalve een heerlijke geur een heel bijzondere textuur. Ik vertel jullie er natuurlijk wat meer over!

essence tropical hand mousseessence tropical hand mousse

Bij mij in huis, maar ook in mijn handtas en zelfs op mijn werk, vind je verschillende handcrèmes. Ik smeer mijn handen wel een paar keer per dag in, zeker in de koudere wintermaanden. En voor Beautyspots test ik natuurlijk regelmatig nieuwe handcrèmes. Een handverzorging in mousse vorm had ik nog niet eerder gezien, alleen daarom was het al leuk om deze te testen.

essence tropical hand mousseIngrediënten

Er zitten een paar heerlijk verzorgende ingrediënten in de essence tropical hand mousse. Kokosolie, Glycerine en Aloë Vera sap staan zelfs vrij ver bovenin de lijst, gevolgd door onder andere soja-olie en vitamine E. Dit zijn allemaal ingrediënten die een verzorgende en verzachtende werking op de huid hebben. Aloë Vera sap zorgt voor het stukje hydratatie en herstel van de huid.

essence tropical hand mousseDe verpakking van de essence tropical hand mousse ziet er hetzelfde uit als de beroemde shower mousses, alleen dan een hele slag kleiner. Het ziet er natuurlijk ontzettend leuk en mooi uit. De dop sluit stevig op de flacon, zodat je niet bang hoeft te zijn dat hij open gaat in je handtas.

essence tropical hand mousseGeur, textuur en werking

Het eerste wat opvalt aan de mousse is de heerlijke geur, die inderdaad tropisch aandoet. Het is een vrij aanwezige geur, waar je dus wel van moet houden. Direct uit de flacon is het echt een mousse textuur, maar anders dan een showermousse. Je voelt direct al het verzorgende, crèmige van de hand mousse.

essence tropical hand mousseEn dat zie je nog beter zodra je de mousse verdeelt over je handen. essence tropical hand mousse heeft een vrij lichte textuur, die makkelijk en lekker snel uitsmeert. Ik was erg verrast door het verzorgende effect wat de hand mousse op mijn huid heeft. Hij legt een aangenaam, verzorgend en beschermend laagje op de huid. Zelfs op wat koudere dagen verzorgt de mousse mijn handen uitstekend. Terwijl ik verwacht had dat het slechts een lichte verzorging zou bieden. Ik vind het echt een aanrader, zowel qua geur als qua werking!

essence tropical hand mousseessence tropical hand mousse kost slechts € 2,59 en is verkrijgbaar bij Kruidvat, Trekpleister en een aantal filialen van Etos. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

6 Comments on essence tropical hand mousse

 1. Neeltje
  2 april 2018 at 08:07 (12 maanden ago)

  Grappig een mouse voor je handen.

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  1 april 2018 at 10:18 (12 maanden ago)

  Hee wat cool!! Essence heeft toch altijd weer leuke dingen 🙂

  Beantwoorden
 3. Cindy
  1 april 2018 at 09:19 (12 maanden ago)

  Heb hem gisteren zien staan maar niet gekocht. Dacht dat het niet veel zou zijn. Voor de prijs hoef je het niet te laten dus volgende keer belandt hij toch in mijn mandje denk ik 🙂

  Beantwoorden
 4. Marije
  1 april 2018 at 08:02 (12 maanden ago)

  Wat grappig dat ze dit nu ook in mousse vorm hebben.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  1 april 2018 at 07:12 (12 maanden ago)

  Klinkt erg goed!
  Ik ben gek op diverse soorten hancreme’s.
  Ze zijn onmisbaar.
  Deze zal ik dus zeker kopen omdat goedverzorgde handen heel belangrijk is…..

  Vrolijk Pasen Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.