Essence Try it Love it trend edition

Met de Essence Try it Love it trend edition die vanaf eind augustus in het schap ligt, geeft Essence ons alvast een Sneak Peek van de nieuwe producten die we vanaf september mogen verwachten. En ik kan je alvast verklappen: het ziet er veelbelovend uit, ik kan niet wachten op de rest van de producten. Hieronder laat ik je alle producten van Try it. Love it! zien:

Essence Try it Love it

Essence Try it Love it

Essence Try it Love it

Essence Try it Love it

Essence all about… Eyeshadow

All about… NUDES, BRONZES, ROSES en GREYS! Ontdek de vier nieuwe oogschaduwpaletten met wow-factor van essence. Elk palet biedt acht trendy, perfect op elkaar afgestemde kleuren – van lichte tinten tot medium en donkere nuances. De zachte, langhoudende textuur met verschillende effecten als mat, glanzend of metallic biedt oneindig veel mogelijkheden voor het creëren van jouw looks. Zachte nuances voor overdag, intense tinten voor ’s avonds – elke beauty vindt hier vast en zeker haar favoriete kleurpalet. Verkrijgbaar in 01 bronze, 02 nudes, 03 roses en 04 greys.

Consumentenadviesprijs: € 3,99

Essence Try it Love it

Essence multi-action mascara                                            

Een multifunctionele professional! De nieuwe allround mascara van essence biedt extra volume, zichtbare lengte en super separatie. Het kegelvormige elastomeren borsteltje bedekt elke individuele wimperhaar met mascara. De wimpers zijn perfect gedefinieerd!

Consumentenadviesprijs: € 2,59

Essence Try it Love it

Essence sheer & shine lipstick

Een nieuwe favoriet voor je lippen! De superzachte formule van de nieuwe sheer & shine lipsticks voelen prettig en licht aan op je lippen en geeft ze een subtiele kleur met een geweldige glans in de must-have kleuren nude, bruin en roze. De doorschijnende dop heeft dezelfde kleur als de lipstick, zodat je heel gemakkelijk je favoriete kleur kunt kiezen. Zo stijlvol! Verkrijgbaar in 01 my first love, 05 look at me! en 13 like a princess.

Consumentenadviesprijs: € 1,99

Essence Try it Love it

Essence liquid lipstick

2-in-1… De innovatieve formule van de liquid lipstick verenigt het beste van twee werelden: het combineert de dekking van een lipstick met de glans van een gloss. Verkrijgbaar in trendy nude en felroze; wie kan dat weerstaan? De verpakking onderstreept het unieke duo-gevoel: de coole verpakking van de lipgloss met praktische applicator ziet eruit als een lipstick! Verkrijgbaar in 03 almost real en 04 show off!.

Consumentenadviesprijs: € 2,59

Essence Try it Love it

Essence matt touch blush                                                

Kleur op je wangen! De nieuwe matt touch blush met zachte poedertextuur geeft een matte finish aan de wangen. Een intense abrikooskleur en een prachtige bestint – voor warme of koele huidtinten – geven je een frisse, gezonde uitstraling. Verkrijgbaar in 10 peach me up! en 20 berry me up!

Consumentenadviesprijs: € 2,59

Essence Try it Love it

Essence the gel nail polish                                              

Droomnagels zijn gemakkelijk te krijgen met de essence nagellakken in nieuwe, trendy kleuren! De speciale formule van de gel nail polishes geven de nagels een langhoudende, superglanzende gel finish. De nagellak lijn biedt intense kleur gecombineerd met een perfecte dekking, in de nieuwe kleuren mat abrikoos-oranje, marsala en antraciet. Verkrijgbaar in 47 va-va-voom, 48 my love diary en 53 rock my world.

Consumentenadviesprijs: € 1,69

Essence Try it. Love it! is verkrijgbaar vanaf eind augustus t/m half september 2015 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. De producten worden aansluitend opgenomen in het standaard assortiment van essence.

Mooie nieuwe oogschaduwpalettes, liquid lipsticks, de matte blushes en drie prachtige nieuwe kleuren van The Gel Nail Polish; de eerste indruk van de nieuwe Essence producten van dit najaar is goed! Laat die herfst maar komen 😉

3 Comments on Essence Try it Love it trend edition

 1. chucky1012
  13 juni 2015 at 20:31 (7 jaren ago)

  Mooie nieuwe producten waar ik zeker benieuwd naar ben.

  Beantwoorden
 2. Jori
  13 juni 2015 at 06:42 (7 jaren ago)

  Ik ben zo dol op Essence,ben benieuwd naar de nieuwe nagellakjes.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.