essence velvet matte lipstick: toppertje!

Rond deze tijd van het jaar komt er altijd een grote assortimentsupdate in het schap van essence. Een aantal oude producten gaan eruit, en een heleboel mooie producten komen nieuw in het assortiment. Uiteraard ga ik jullie een gedeelte van deze nieuwe producten laten zien binnenkort, maar vandaag wil ik alvast één product uitlichten wat meteen mijn hart heeft gestolen. essence velvet matte lipstick, een prachtige lipstick met een fluweel matte finish, die ik in een prachtige kleur ontving.

essence velvet matte lipstick

essence velvet matte lipstick

We love! Deze innovatieve lipstick heeft een matterend effect en voelt tegelijkertijd licht en luchtig aan! De kleuren zijn hoog gepigmenteerd en verspreiden zich snel en egaal over de lippen. Bovendien zorgt de crèmige textuur ervoor dat je lippen niet uitdrogen. Voor fluweelzachte effecten in twaalf fancy tinten!

essence velvet matte lipstickIk ontving de essence velvet matte lipstick in de prachtige kleur 06 unredsistible. Een geweldige rood-roze kleur, die lekker opvallend is en perfect bij mij past.

Hoewel ik matte lipsticks mooi vind, vind ik fluweelmatte lipstick nog net iets mooier. En de textuur voelt vaak iets fijner aan, niet dat intens droge wat matte lipsticks vaak hebben.

essence velvet matte lipstickLooks en pigmentatie

De essence velvet matte lipstick zit in een kunststof huls, maar toch ziet het er geenszins goedkoop uit. De transparante dop heeft de kleur van de lipstick, handig als je meerdere exemplaren in je stash hebt. Ik denk overigens dat ik nog wel een paar kleuren ga bij kopen binnenkort 🙂

essence velvet matte lipstickDe pigmentatie van de essence velvet matte lipstick krijgt een dikke tien, wat een mooie intense kleur! En ook de finish is prachtig, echt fluweel mat zoals het moet zijn. De lipstick voelt bij het aanbrengen heerlijk romig, hij glijdt echt over mijn lippen. In eerste instantie geeft de lipstick wat af op mijn kopje en/of glas, maar na zo’n twee kopjes geeft hij niet meer af. De houdbaarheid is echt geweldig, de kleur blijft tot het eind van de dag aanwezig op mijn lippen. De kleur is er dan wel iets afgesleten, maar dat gaat op een mooie, gelijkmatige manier. Dit alles met een zeer aangenaam gevoel op mijn lippen, de lipstick voelt ook gedurende de dag niet droog aan.

Om de kleur intens te houden, zou ik hem na de lunch even kunnen bijwerken, maar echt nodig is dat eigenlijk niet. Ik geloof dat het wel duidelijk is: ik vind essence velvet matte lipstick echt een aanrader!

essence velvet matte lipstickessence velvet matte lipstick kost slechts € 2,39 en is (ongeveer vanaf nu) verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

11 Comments on essence velvet matte lipstick: toppertje!

 1. Miranda Aerts
  27 augustus 2018 at 07:05 (10 maanden ago)

  Ik vind het een mooie, heldere kleur.
  Wat een prestatie van Essence om een lipstick te maken voor die prijs die zo goed uit de reviews komt!

  Beantwoorden
 2. Eva
  26 augustus 2018 at 22:08 (10 maanden ago)

  Wat een prachtige kleur, heb zelf niet vaak lipstick op maar bij deze mooie kleur begint het wel te kriebelen. Zou hij me mooi staan?

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 augustus 2018 at 10:55 (10 maanden ago)

   Ik denk het wel hoor Eva! En voor dat geld kun je je geen buil vallen he 😉

   Beantwoorden
 3. chucky1012
  26 augustus 2018 at 14:49 (10 maanden ago)

  Prachtig hulsel en de mooie teint staat je zo goed!

  Xoxo

  Beantwoorden
 4. Ellen jJacobs
  26 augustus 2018 at 12:10 (10 maanden ago)

  Het klinkt heel goed, helaas eet ik alle lipstift op vrij kort na opbrengen. Misschien iblijft deze beter zitten.

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  26 augustus 2018 at 10:32 (10 maanden ago)

  Wauw! Ik houd écht van dit soort kleurtjes, goede pigmentatie ook zeg!

  Beantwoorden
 6. anvrxx
  26 augustus 2018 at 09:45 (10 maanden ago)

  Wat een mooie knallende kleur. Weet niet of ik die zou durven dragen, maar ze hebben vast ook minder opvallende kleuren.

  Beantwoorden
 7. corine
  26 augustus 2018 at 09:12 (10 maanden ago)

  die ga ik ook proberen!

  Beantwoorden
 8. Petra van Schijndel
  26 augustus 2018 at 08:46 (10 maanden ago)

  dat klinkt goed! Ik ga er voor kijken. De kleur die jij hebt gekregen is erg mooi, zou voor mij wellicht ook wat zijn. Groetjes, Petra.

  Beantwoorden
 9. Jori
  26 augustus 2018 at 07:19 (10 maanden ago)

  Wauw dat klinkt wel hele goed…. Ik ga eens kijken of ze een mooie kleur voor mij hebben uit deze lijn.

  Beantwoorden
 10. Marije
  26 augustus 2018 at 07:19 (10 maanden ago)

  Normaal vind ik matte lipsticks ook te droog maar deze klinkt goed

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.