Etos Forever Love Eau de Toilette

Afgelopen najaar heeft Etos vier eigen Eau de Toilettes uitgebracht: Sapphire Sky, Dreamy Garden, Forever Love en Evening Kiss. Bij de ontwikkeling van deze geuren is zelfs samen gewerkt met een gerenommeerd parfumhuis, ik was dus erg benieuwd! Inmiddels heb ik Etos Forever Love Eau de Toilette alweer een tijdje op mijn make-up tafel staan (en in gebruik uiteraard), ik vertel je vandaag wat ik van de geur vind!

Etos Forever Love

Etos Forever Love Eau de Toilette

Ik vind de verpakkingen van de Etos Eau de Toilettes erg mooi en stijlvol. De flesjes zijn strak en simpel, maar dat heeft altijd wel iets vind ik. Het is aan de buitenkant in ieder geval niet af te zien dat het hier om een goedkope Eau de Toilette gaat.

Etos Forever Love

Ik heb de geuren eerst in de winkel geroken, zonder daarbij op de geurnoten te letten. Eenmaal gekozen en toen ik de geurnoten zag, was ik niet verrast dat ik voor Etos Forever Love had gekozen:

 • Topnoten: Bergamot, perzik en pruim
 • Hartnoten: Roos, Jasmijn en Lelietje-van-dalen
 • Basisnoten: Vanille, Musk en Amber

Ik zie in alle noten direct al vier geurnoten waar ik gek op ben: Bergamot, Roos, Vanille en Amber. Leuk om te zien dat ik ze ook dusdanig herken in een geur, dat deze mij direct zo aanspreekt.

Etos Forever Love

Etos Forever Love is in eerste instantie zoet en bloemig, maar verandert na een tijdje in een bloemige, poederige en warme geur. De geur is vrij aanwezig, maar niet bedwelmend (als in: hé parfum, waar ga jij met die vrouw naartoe?), en daardoor prima geschikt voor zowel werk en school als voor een dagje winkelen met je vriendinnen. De geur blijft zo’n 4 à 5 uur aanwezig, en dat vind ik voor een Eau de Toilette prima, zeker voor deze prijsklasse.

Etos Forever Love Eau de Toilette is verkrijgbaar bij alle filialen van Etos, net als de andere drie geuren. Alle varianten kosten € 9,99. Meer informatie over de andere geuren vind je via deze link. Welke van de vier spreekt jou het meest aan?

6 Comments on Etos Forever Love Eau de Toilette

 1. Mariska
  17 april 2016 at 13:38 (3 jaar ago)

  Vind die nieuwe etos producten er allemaal zo goed uit zien! Deze lijkt me echt lekker 😀

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  17 april 2016 at 09:51 (3 jaar ago)

  Wat een goede keuze, dierproefvrij hihi!!! Dat is ook de reden waarom ik, als mijn huidige ‘slechte’ parfums op zijn, ook deze wil gaan proberen!

  Beantwoorden
 3. Astrid
  16 april 2016 at 23:13 (3 jaar ago)

  Leuk deze review. Ik had de flesjes al zien staan, maar nog niet geroken omdat ik er altijd vanuit ga dat ze niet zo goed zijn als de duurdere parfums. Misschien moet ik toch maar eens gaan kijken 🙂

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  16 april 2016 at 16:03 (3 jaar ago)

  Wauw, wat een mooie eau de toilette, ongelooflijk voor die prijs.
  Sapphire Sky spreekt mij erg aan, ik zal hem eens gaan testen 🙂

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  16 april 2016 at 15:13 (3 jaar ago)

  Mooie flacon!
  Die moet ik kopen want het is een koopje 😉

  Beantwoorden
 6. Marion
  16 april 2016 at 14:51 (3 jaar ago)

  Ik heb zelf Dreamy Garden. Draag ‘m bijna dagelijks. Heerlijk!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.