Etos Journey of Beauty Guava & Pineapple

Ik schreef een aantal weken geleden over de nieuwe Etos Journey of Beauty lijn, die ik tegenkwam tijdens het winkelen. Omdat ik er zo enthousiast over ben, én omdat ik het in het voorjaar altijd tijd vind voor wat andere geuren op de badkamer, laat ik vandaag twee producten uit de Etos Journey of Beauty Guava & Pineapple lijn zien. De Shower Jelly en de Bodylotion, twee producten die qua geur én werking perfect bij deze tijd van het jaar passen!

Etos Journey of Beauty Guava & PineappleEtos Journey of Beauty Guava & Pineapple

Herkennen jullie dat, dat je in de wintermaanden behoefte hebt aan andere geuren dan in het voorjaar en zomer? Niet alleen qua lichaamsverzorging, maar ook bijvoorbeeld qua geurkaarsen merk ik dat bij mezelf. Waar ik in de winter vooral warme, zoete geuren gebruik, verandert dat in het voorjaar naar fris en fruitig. En fruitig is de Etos Journey of Beauty Guava & Pineapple lijn zeker te noemen, het is gewoon een tropische geurenexplosie!

Etos Journey of Beauty Guava & PineappleShower Jelly

Ik douche altijd ’s ochtends, ik heb dat nodig om de dag goed te kunnen starten en om wakker te worden. Nu valt dat laatste niet altijd mee, aangezien mijn wekker op doordeweekse dagen om vijf uur of kwart over vijf al gaat. Om mijn dag een beetje leuk te beginnen, wissel ik vaak tussen doucheproducten, ik kijk gewoon waar ik die dag zin in heb. Etos Journey of Beauty Guava & Pineapple Shower Jelly kreeg al snel een ereplekje op het badkamerplankje 🙂

Etos Journey of Beauty Guava & PineappleGoed om te weten: de Shower Jelly bevat geen SLS of SLES, ingrediënten die voor het schuimende effect zorgen. Deze kunnen namelijk nog wel eens voor huidirritatie zorgen, als je huid daar gevoelig voor is. Mijn huid kan er goed tegen, maar toch is het fijn om te weten dat er ook goede alternatieven zijn. Leuk om te zien dat de Shower Jelly ook echt Ananas-extract bevat.

Etos Journey of Beauty Guava & PineappleDe flacon is voorzien van een handige klikdop, die met één hand makkelijk te openen en te sluiten is #pluspuntje

Etos Journey of Beauty Guava & PineappleDe Shower Jelly heeft een stevige, echte jelly-achtige textuur. Zodra deze in aanraking komt met water, ontstaat een goed schuim, wat zacht aanvoelt op mijn huid. De geur is erg zoet en tropisch fruitig (is dat een term? bij deze!). Ik vind hem nu al lekker om te gebruiken onder de douche, maar ik denk dat hij bij temperaturen boven de 20 graden nog beter tot zijn recht komt ♥

Etos Journey of Beauty Guava & PineappleBody Lotion

Ik gebruik na het douchen altijd een verzorgend product zoals een bodylotion of -crème. Dat is meteen ook één van de redenen waarom ik ’s ochtends zo vroeg opsta. Ik wil de dag op mijn gemak kunnen beginnen, en even de tijd nemen voor een uitgebreide verzorgingsroutine tijdens en na het douchen. Omdat ik dat fijn vind, én natuurlijk omdat het goed is voor mijn huid.

Etos Journey of Beauty Guava & PineappleDe Etos Journey of Beauty Guava & Pineapple Body Lotion bevat een aantal fijne ingrediënten voor je huid. Zoals Sheaboter, Panthenol, Vitamine E en Glycerine. Ze bevat ook Dimethicone, maar deze staat voor mij ver genoeg in de lijst om er geen hinder van te ondervinden. Als in een plakkerig, vochtig laagje op mijn huid na het insmeren. Voor een product in deze prijsklasse vind ik het een prima lijstje!

Etos Journey of Beauty Guava & PineappleNiet alleen qua geur schakel ik in het voorjaar over, ook qua textuur verandert mijn voorkeur. Waar het in de winter best vol en rijk mag zijn qua textuur, mag het zodra het wat warmer wordt, wel wat lichter voor mij. En daar voldoet deze Etos Journey of Beauty Guava & Pineapple Body Lotion helemaal aan. De textuur is vrij dun, maar nog wel lekker romig en verzorgend.

Etos Journey of Beauty Guava & PineappleDe Body Lotion smeert makkelijk en goed uit, en laat zich ook goed in mijn huid masseren. Ze trekt lekker vlot in, zonder een voelbaar laagje achter te laten op mijn huid. Mijn huid voelt gehydrateerd en verzorgd, en blijft dat ook gedurende de rest van de dag. En ook hier draagt de heerlijke zoet-fruitige geur bij aan een vrolijk begin van de dag ♥

Etos Journey of Beauty Guava & Pineapple Shower Jelly (€ 3,29 voor 250 ml) en Body Lotion (€ 3,49 voor 150 ml) zijn verkrijgbaar bij alle Etos filialen.

8 Comments on Etos Journey of Beauty Guava & Pineapple

 1. Jeanelle
  26 april 2018 at 17:43 (4 jaren ago)

  Altijd leuk de producten van Etos! Ik ben fan!

  Beantwoorden
 2. Miranda
  14 april 2018 at 07:18 (4 jaren ago)

  Etos zet mooie producten in de beautymarkt.
  Mooi om naar te kijken en fijn om te gebruiken.
  Ik ben blij dat ik een filiaal in de buurt heb want ik ben er regelmatig om te shoppen uit hun eigen assortiment maar ook de aanbiedingen.

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  13 april 2018 at 09:47 (4 jaren ago)

  Oeh de producten zien er echt zo leuk uit!! Ik houd meestal wel van zoet ook 🙂

  Beantwoorden
 4. Mireille
  13 april 2018 at 08:19 (4 jaren ago)

  Wat zien de verpakkingen er leuk uit. Ben niet zo van de fruity dus weet niet of dit mijn geur is. Maar voor zo’n prijsje kunnen we het allicht proberen.

  Beantwoorden
 5. bychristiana
  13 april 2018 at 08:16 (4 jaren ago)

  Hoewel ik best wel een zoetekauw ben, vond ik deze geur toch wel errug heftig. De showerjelly vond ik qua textuur trouwens wel erg leuk / lekker!

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  13 april 2018 at 06:36 (4 jaren ago)

  Mooie producten!
  Deze zullen hier binnenkort wel in de badkamer staan…
  Ik ga het kopen.

  Xoxo

  Beantwoorden
 7. Jori
  13 april 2018 at 06:04 (4 jaren ago)

  Ik moet weer eens vaker etos eigen merk producten gaan kopen want de producten lijken steeds mooier te worden…

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.