Etos Long Lasting nailpolish

Ik heb al veel merken nagellak in mijn kast staan, maar Etos zat daar tot voor kort niet bij. Voornaamste reden is dat er geen Etos echt in de buurt zit, en we er dus echt voor “naar de stad” moeten. Toen we daar laatst waren, stond nagellak van Etos bovenaan mijn boodschappenlijstje. Ik koos voor een setje van drie, in jeans-kleuren.

Etos nagellak

Ik heb iets met jeanskleurige nagellak, ik heb er al meerdere van in mijn stash zitten. Ik vind het kleurtjes die eigenlijk altijd kunnen, en zowel sjiek als casual voor de dag kunnen komen. En jeans zie je nou eenmaal ieder seizoen weer terugkomen, zomer of winter, lente of herfst…

De Long Lasting nagellak van Etos zit in een smal flesje van 5 ml, ze kosten € 2,53. Hiermee zijn ze iets duurder dan bijvoorbeeld Catrice, die kosten ongeveer even veel, maar hebben een inhoud van 10 ml, twee keer zoveel dus.

Etos nagellak

Dit is kleur nr. 127, een helder blauw lakje. Eigenlijk vind ik kleurnummers voor nagellak een beetje saai, een naam zegt zoveel meer, en blijft ook veel beter in je geheugen hangen.

De lakjes brengen prettig aan, en drogen lekker snel, zeker bij gebruik van een sneldrogende topcoat. Het kwastje is niet zo breed als bijvoorbeeld bij Catrice, maar toch breng ik de nagellak met een paar strepen netjes aan.

Etos nagellak

Dit is kleur nr. 126, een wat donkerdere kleur met een grijze ondertoon. Deze dekt, net als de andere twee lakjes, in twee laagjes. Dit vind ik echt dΓ© ultieme jeanskleur van de drie.

Etos nagellak

Nr. 125 is de donkerste van de drie, deze heeft een paarsige ondertoon. Een erg sjiek kleurtje, als je het mij vraagt.

De houdbaarheid van de lakjes is prima: 3 tot 4 dagen blijven ze keurig zitten. Daarna ontstaat er wat tipwear, en vanwege de heldere en donkere kleuren zie je dat direct. Met wat lichtere kleuren kun je het waarschijnlijk nog wel 1 of 2 dagen rekken.

Al met al is de Etos Long Lasting nagellak een leuke aanvulling op mijn nagellak-stash: voor niet al te veel geld heb je keuze uit toch weer wat andere kleuren dan in het schap van Essence en Catrice. De volgende keer dat ik in de stad ben, loop ik dus zeker weer even binnen voor een paar nieuwe lakjes!

Koop jij weleens nagellak van Etos?

8 Comments on Etos Long Lasting nailpolish

 1. Miranda Aerts
  18 april 2013 at 21:40 (9 jaren ago)

  Ik heb weleens nagellak gekocht bij Etos. Ik was er ook wel tevreden over. De kleinere inhoud vind ik juist wel fijn, want nagellak flesjes gaan bij mij zelden leeg. Ik kies altijd graag voor kleine verpakkingen.
  De kleur 125 vind ik heel erg mooi; altijd jammer dat het juist bij die donkere kleuren zo opvalt als de lak een beetje er af begint te gaan.

  Beantwoorden
 2. Beautyjuf
  18 april 2013 at 21:38 (9 jaren ago)

  Etos verkoopt hele leuke, mooie en frisse kleuren nagellak πŸ™‚ Het enige grote nadeel vind ik de houdbaarheid. De nagellak wordt snel stroperig. Ik heb al met enig regelmaat een nagellakflesje gehad dat voor de helft leeg was en de nagellak bijna niet meer bruikbaar was. Erg jammer…

  Beantwoorden
  • Miranda Aerts
   18 april 2013 at 21:42 (9 jaren ago)

   Ik heb ooit ergens gelezen dat je nagellak het best gekoeld kunt bewaren omdat het dan beter vloeibaar blijft. In de zomer doe ik het nog steeds en zeker op de camping, dan staat mijn flesje in de camping koelkast…

   Beantwoorden
  • Natasja
   19 april 2013 at 15:54 (9 jaren ago)

   Misschien komt dat door de kleine flesjes, dat de nagellak snel stroperig wordt?

   Beantwoorden
 3. Kim
  18 april 2013 at 20:25 (9 jaren ago)

  Ik heb nog nooit nagellak bij etos gekocht. Ik koop sowieso weinig nagellak in fysieke winkels. πŸ™‚

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 april 2013 at 20:27 (9 jaren ago)

   Ik ook niet *pinokkio-neus*

   Beantwoorden
  • Natasja
   18 april 2013 at 20:27 (9 jaren ago)

   Grappig, die vind ik ook echt bij jou passen, afgaande op de foto’s die ik van je gezien heb! πŸ™‚

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.