Etude House Milk Talk Body Wash Steamed Milk

In de leuke BB Cream Shop, waar ik een tijdje geleden al over schreef, ontdekte ik dat het Koreaanse merk Etude House, voornamelijk bekend van make-up producten en gezichtsverzorging, ook een lichaamsverzorgingslijn heeft. En wat voor één! Ik koos voor de douchegel met de veelbelovende naam Etude House Milk Talk Body Wash Steamed Milk, en deel dit lekkers graag met jullie!

Etude House Milk Talk Body Wash Steamed Milk

Etude House Milk Talk Body Wash Steamed Milk

Etude House Milk Talk Body Wash Steamed Milk komt uit een kleine serie van drie showergels: Strawberry Milk, Chocolate Milk en deze dus: Steamed Milk. Ik vond het nog lastig kiezen tussen Strawberry Milk en Steamed Milk, ik denk dat de eerste er zeker ook nog gaat komen 🙂

Etude House Milk Talk Body Wash Steamed Milk geeft een rijk schuim met een lichte geur van babypowder waardoor douchen nooit meer hetzelfde zal zijn.

Etude House Milk Talk Body Wash Steamed Milk

Etude House Milk Talk Body Wash Steamed Milk

Etude House Milk Talk Body Wash Steamed Milk zit in een enorm schattig, handzaam flesje met 200 ml inhoud. De stevige klikdop is met één hand prima open en dicht te doen, dat vind ik toch altijd wel een prettige bijkomstigheid. Niets zo vervelend dan dat je met natte handen onder de douche staat te tobben met een fles showergel of shampoo die niet open wil. Of die dan eindelijk wel open is, maar in de strijd je nagel beschadigd heeft. Grrrrr…

Etude House Milk Talk Body Wash Steamed Milk

Qua ingrediënten is Etude House Milk Talk Body Wash Steamed Milk niet zo heel veel anders dan de doorsnee showergel. Melkproteïne-extract (wat verzorgend is voor de huid) staat vrij ver bovenin de ingrediëntenlijst, maar daarvoor zie ik een paar sulfaten staan, die dat verzorgende effect eigenlijk al weer grotendeels teniet doen. Als je huid gevoelig reageert op sulfaten, kun je hem dus (helaas) beter laten voor wat het is. Zo niet: lees verder!

Etude House Milk Talk Body Wash Steamed Milk

Etude House Milk Talk Body Wash Steamed Milk verandert op mijn natte huid in een heerlijk zacht, rijk schuim met de zachte geur van babypoeder. Echt zo’n geur waarbij al je zorgen samen met het water door het afvoerputje verdwijnen, als is het dan maar voor even. Gek eigenlijk: in het buitenland zie je heel veel verzorgingsproducten (en bijvoorbeeld waxmelts) met de geur van babypoeder, maar hier in Nederland kom je het maar amper tegen. Ik vind het in ieder geval een heerlijke geur, het is ook een geur die me eigenlijk nooit verveelt.

Etude House Milk Talk Body Wash Steamed Milk kost € 6,85 en is verkrijgbaar in de webshop van BB Cream Shop. Een aanrader voor als je op zoek bent naar eens wat anders dan andere verzorgingsproducten!

3 Comments on Etude House Milk Talk Body Wash Steamed Milk

 1. Linda
  22 augustus 2015 at 10:12 (7 jaren ago)

  Lijkt me heerlijk,op de één of andere manier spreekt mij dit soort geuren altijd aan.
  Ik duik ook even die shop in 🙂

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  22 augustus 2015 at 06:51 (7 jaren ago)

  Leuke fles.
  Ik ga meteen even een kijkje in de webshop nemen die dit verkoopt!
  Fijn dat dit je zorgen laat verdwijnen…..

  Prachtige dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.