Evoka Tropical Paradise Shower Foam

Een paar weken geleden maakte ik dankzij mijn zus kennis met een voor mij geheel nieuw merk met heerlijk geurende verzorgingsproducten. Ik kreeg van haar de Evoka Tropical Paradise Shower Foam, ik laat jullie er vandaag ook een beetje van meegenieten!

Evoka Tropical Paradise Shower Foam

Evoka Tropical Paradise Shower Foam

Evoka Tropical Paradise Shower Foam is onderdeel van de Evoka collectie, die exclusief bij ICI Paris XL verkrijgbaar is. De collectie bestaat uit vijf geuren: Tropical Paradise, African Dream, Mayan Spirit, Mediterranean Breeze en Oriental Nights. Van iedere geur zijn behalve een Shower Foam een douchegel, een hydraterende bodylotion, een parfum-diffuser en een geurkaars verkrijgbaar. Van sommige geuren is tevens een bodybutter of een luchtige bodycrème verkrijgbaar.

Evoka Tropical Paradise Shower Foam

Een landschap op het eind van de wereld, een paradijs waar de tijd is blijven stilstaan. Dit vredig oord hervindt zijn magie in de sensuele schuimkoppen van de Indische Oceaan, en wijdt dromers zo in tot het genot van massages.

Het is alsof alle goddelijkheid van de wereld op deze magische plek samenkomt, op dit eiland te midden van de zuidelijke zeeën, waar de meest kleurrijke ceremoniën en meest diverse rituelen de tijd en de dagen aaneenrijgen, zonder dat het ooit gaat vervelen.

De geur van Evoka Tropical Paradise Shower Foam is groen en bloemig, de omschrijving hierboven beschrijft exact het gevoel wat ik krijg als ik deze onder de douche gebruik. De geur van oranjebloesem vormt samen met fruitige perziknoten en witte bloemen en jasmijn deze paradijselijke beleving.

Evoka Tropical Paradise Shower Foam

Evoka Tropical Paradise Shower Foam: ingrediënten

Qua ingrediënten is de Evoka Tropical Paradise Shower Foam niet veel anders dan andere shower foams. Qua verzorgende ingrediënten zie ik Castor-olie en Bamboe-extract (maar laatstgenoemde staat ver onderin de lijst, dus is in beperkte mate aanwezig). Producten als deze voelen over het algemeen heerlijk aan tijdens het gebruik, maar hebben geen erg verzorgende werking op de huid. Helemaal niet erg, daar hebben ze bodylotions voor uitgevonden, toch?

Evoka Tropical Paradise Shower Foam

Evoka Tropical Paradise Shower Foam heeft een grappige spuitmond, ik vind het net het snaveltje van een vogeltje, hihihi! Verder is de flacon prettig in gebruik, het schuim komt makkelijk uit de fles.

Evoka Tropical Paradise Shower Foam

Eenmaal in aanraking met mijn (vochtige) huid, verandert de gel in een heerlijk luxe, rijke wolk schuim die lekker romig en vol is. Ook tijdens het inmasseren blijft de textuur vol en romig, en voelt zacht aan op mijn huid. De Evoka Tropical Paradise Shower Foam droogt mijn huid niet uit, maar is zoals gezegd ook niet echt verzorgend. Gelukkig is er een bodylotion in dezelfde geur verkrijgbaar. De geur blijft even op mijn huid aanwezig, maar is na een uurtje wel verdwenen. Maar ook hier geldt: met de bodylotion in dezelfde geur kun je de geur langer vasthouden.

Evoka Tropical Paradise Shower Foam

Evoka Tropical Paradise Shower Foam is, evenals de overige producten van Evoka, exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL. Een fles van 250 ml kost € 7,95.

Dit artikel bevat product(en) die door mijn zus beschikbaar zijn gesteld voor een review 🙂

7 Comments on Evoka Tropical Paradise Shower Foam

 1. Krista
  24 augustus 2016 at 20:50 (6 jaren ago)

  Heerlijke douche form
  Helaas kan ik het niet meer vinden in een ivo Paris winkel (groene)

  Beantwoorden
 2. Lisanne
  21 november 2014 at 16:44 (8 jaren ago)

  Lijkt mij een heerlijke geur! Zag het van de week staan bij Ici.

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  21 november 2014 at 15:30 (8 jaren ago)

  Mooie foto’s en fijn om te horen dat hij zo lekker is in het gebruik 🙂

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  21 november 2014 at 13:02 (8 jaren ago)

  Het klinkt heel goed! Met dit merk ben ik niet bekend.

  Beantwoorden
 5. Sonja
  21 november 2014 at 07:59 (8 jaren ago)

  De geur lijkt me heeeeeeeerlijk!
  Binnenkort eens kijken!
  Fijne dag en weekend!

  Beantwoorden
 6. Mireille
  21 november 2014 at 07:32 (8 jaren ago)

  Wat een mooie verpakking. Straalt echt iets uit op een of andere manier.

  Beantwoorden
 7. Bianca
  21 november 2014 at 07:30 (8 jaren ago)

  Wat lief van je zus 🙂 Heb eigenlijk nog nooit van dit merk gehoord. De Foam klinkt lekker en is ook nog eens goed betaalbaar x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.