Extra inkomen op een leuke, en op jouw eigen, manier

Er zijn vele redenen denkbaar waarom je een extra inkomen of een zakcentje wilt (bij)verdienen: een tijdelijke terugval in je inkomen, kinderen die in hun ‘dure’ jaren zitten, of gewoon om jezelf af en toe een beetje luxe te kunnen gunnen. Belangrijker nog dan de reden waarom, is de vraag: hoe wil je wat bijverdienen? Je kunt natuurlijk een krantenwijk nemen (en nog vroeger opstaan), een zaterdagbaantje in een winkel zoeken of als koerier aan de slag gaan op je vrije dag. Maar hoe leuk zou het zijn om wat extra’s bij te verdienen in de branche die bijna iedere vrouw wel aanspreekt: cosmetica? Het goede nieuws: het kan!

Extra inkomen

Heb jij ook behoefte aan wat extra inkomen?

Via de website van Extra Inkomen is het ook voor jou mogelijk om een extraatje bij te verdienen. Of om er op termijn misschien wel je hoofdinkomen van te maken, de keuze is helemaal aan jou. Het mooie bij dit concept is dat je helemaal zelf bepaalt op welke manier en in welke mate je geld verdient. Je kunt klein en simpel beginnen, en geld besparen door voor inkoopprijs de producten in te kopen. Misschien maak je al snel vrienden en familie enthousiast, en kunnen zij via jou ook de kwaliteitsproducten kopen, en volgen via via na verloop van tijd meerdere klanten. Wil en kun je er meer tijd in steken, dan kun je bijvoorbeeld ook homeparties organiseren, de producten via een webshop of via je (al bestaande) salon verkopen, om zo je afzet (en dus je inkomsten) te verhogen. Verkopen en bijverdienen op de manier die het beste bij jou past, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, en toch kan het!

De basis van dit concept is een Duits cosmeticamerk, LR Health & Beauty, wat al meer dan 30 jaar bestaat en inmiddels in 28 landen verkrijgbaar is. Het gaat om producten van een hoge kwaliteit tegen een goede prijs, die eigenlijk zichzelf al verkopen. Het assortiment is uitgebreid en compleet, met producten op het gebied van huidverzorging, haarverzorging, gezichtsverzorging, make-up en alles wat je maar kunt bedenken, voor het hele gezin.

Extra inkomen

Het fijne bij dit concept is dat je van begin af aan goede begeleiding en training (de trainingen vinden op verschillende locaties in Nederland plaats) krijgt, welke ook naarmate je langer ‘aan de slag’ bent, blijven. Zo kun je (als je dat wilt) jezelf blijven ontwikkelen en scherp houden, en je inkomsten wellicht nog verder laten groeien. Je wordt dus niet in het diepe gegooid en met een tas vol producten op pad gestuurd, maar je krijgt goede begeleiding. Ook uitgebreide uitleg over de producten hoort daar uiteraard bij. Het enige wat jij daarna nog hoeft te doen, is tijd vrijmaken en aan de slag gaan.

Wil je (geheel vrijblijvend) meer informatie? Op de website van Extra inkomen vind je meer achtergrondinfo, of neem contact op met Margot via het contactformulier.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf.

4 Comments on Extra inkomen op een leuke, en op jouw eigen, manier

 1. Babs
  17 januari 2016 at 22:06 (6 jaren ago)

  Ik ga kijken op de website… bedankt voor de tip!

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  17 januari 2016 at 06:20 (6 jaren ago)

  Handige tips!
  Goed onderwerp en fijn dat je dit onder de aandacht brengt.

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Marco
   17 januari 2016 at 16:33 (6 jaren ago)

   Mooi stukje. Geeft goed aan wat voor mogelijkheden er zijn om extra inkomsten te genereren. Thanks

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.