Face of the Day: She’s so…Jetset! palette van Benefit Cosmetics

Toen ik een paar weken geleden in Rotterdam geshopt heb, kocht ik o.a. de She’s so…Jetset! makeup-kit van Benefit Cosmetics. De kleuren van met name de oogschaduw spraken mij meteen aan, en ik heb het palette de afgelopen weken dan ook bijna iedere dag gebruikt, ik vind het een erg fijn every-day palette.

Benefit She's so...

Op de onderkant van het doosje staat vermeld wat de inhoud van het palette is: een mini-tube Porefessional (hierover binnenkort een apart artikel), een eyeshadow palette met vier verschillende kleuren bruine oogschaduw, een eyeshadowbrush (helaas bleek dit een sponsapplicator te zijn), facepowder die als gezichtspoeder of als (lichte) blush gebruikt kan worden met bijbehorende platte brush, een mooie naturel lipgloss en een mini-versie van de They’re Real! mascara (1 van mijn favoriete mascara’s, helaas bleek deze kleine variant een beetje droog te zijn, dat heb ik al vaker gehad met mini-mascara’s).

Benefit She's so...

Liefde op het eerste gezicht…

Benefit She's so...

Alle vier de kleuren oogschaduw hebben een mooie glans. Ze zijn lekker creamy, hebben weinig fall-out en blijven (mede dankzij de Urban Decay Eyeshadow Primer Potion) de hele dag mooi zitten zonder te creasen.

Benefit She's so...

Van links naar rechts: Elegant Espresso, Pretty in Mink, Gold Card, Champagne Please.

Benefit She's so...

De facepowder (met een lichte shimmer erin), daaronder de lipgloss en de mascara.

Benefit She's so...

First-class Face Powder. Zoals je ziet, zijn de kleuren heel subtiel; ik heb hier een paar laages over elkaar aangebracht om de kleuren te kunnen laten zien.

Benefit She's so...

Ook de lipgloss (Life on the A List) is heel subtiel, ik gebruik hem dan ook meestal over een wat donkerdere kleur lipstick heen.

Benefit She's so...

Dit zijn de overige producten die ik gebruikte voor mijn FOTD: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, Mylène Pré Make-Up (een primer), l’Oréal Nude Magique BB cream, Catrice Prime and FineTranslucent loose powder, Feeling Younger Skin Tint van Lush (onder mijn ogen), Onafhankelijk eyeliner van Lush en Eyeliner pencil van Eyeko London.

Dit is het resultaat:

Benefit She's so...

Benefit She's so...

Benefit She's so...

(Let niet op mijn scheve bril, één van de honden heeft me laatst een kopstoot gegeven, waarbij mijn bril een tikje heeft gekregen. Ik moet hem nog recht laten zetten 😉 )

Het She’s so…Jetset! palette van Benefit Cosmetics kost 37 euro en is (tijdelijk) te koop bij de winkels van Sephora.

Heb jij een favoriet makeup-palette? Welke is dat?

4 Comments on Face of the Day: She’s so…Jetset! palette van Benefit Cosmetics

 1. Angelique
  6 december 2012 at 00:17 (10 jaren ago)

  Wat een prachtige palette, niet heel gek duur ook (als je het om gaat rekenen) Vind het ook een erg mooie look geworden:-)

  Beantwoorden
 2. Lisa's beautybabbels
  2 december 2012 at 13:47 (10 jaren ago)

  Leuk artikel, ik ben gek op Benefit! Ik ben benieuwd naar je Porefessionel artikel, want die heb ik nog nooit geprobeerd..

  Beantwoorden
 3. Danda
  2 december 2012 at 10:11 (10 jaren ago)

  Wat een ontzettend mooie palette en zo compleet 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.