Faith in Nature Body Wash Lavender & Geranium

Als ik bij Holland & Barrett ben, vind ik het altijd leuk om even rond te neuzen. Op zoek naar leuke nieuwe merken, nieuwe producten: je kent het wel. Nu moet ik er wel bij vermelden dat wij hier in het winkelcentrum echt een héél mooi filiaal van Holland & Barrett hebben, wat ook echt uitnodigt om rond te neuzen. Toen ik er een tijdje geleden was, zag ik de Faith in Nature Body Wash Lavender & Geranium staan. Ik kende het merk nog niet, dus leuk om op deze manier kennis te maken!

Faith in Nature Body WashFaith in Nature Body Wash Lavender & Geranium

Faith in Nature is een natuurlijk, dierproefvrij merk uit Engeland. Naast Body Wash heeft Holland & Barrett ook shampoo en conditioner in het assortiment, die ga ik denk ik ook nog proberen. Faith in Nature Body Wash is verkrijgbaar in verschillende geuren, zoals Blue Cedar, Aloe Vera, Grapefruit & Orange en Coconut. Ik besloot voor de rustgevende geur Lavender & Geranium te gaan.

Faith in Nature Body WashLavendel staat natuurlijk algemeen bekend om zijn rustgevende werking. Ik vind de geur van Lavendel alleen echter al snel lijken op wc-verfrisser, en daarmee wil toch niemand wakker worden? Ik heb al vaker de combinatie van Lavendel met Geranium geroken, en die vind ik écht heel lekker.

De geur van Geranium is bloemig en een beetje kruidig tegelijk. Deze geur zorgt ervoor dat de bekende lavendelgeur meer warmte krijgt. En tegelijk nóg rustgevender wordt, op een soort van mystieke manier vind ik.

Faith in Nature Body Wash is natuurlijk, dierproefvrij én vegan.

Faith in Nature Body WashIngrediënten

De ingrediënten van de Body Wash zien er goed uit. Uiteraard bevat deze geen SLS of SLES, die de huid kunnen irriteren en/of uitdrogen. In plaats daarvan zorgt Ammonium Laureth Sulfate ervoor dat de Body Wash lekker schuimt. Verder bevat de Body Wash onder andere essentiële oliën, die voor het rustgevende aroma zorgen.

Faith in Nature Body WashTextuur en werking

Faith in Nature Body Wash heeft een doorzichtige gel-textuur, zoals veel Showergels. Onder de douche verandert de gel in een rijk en zacht schuim, wat heerlijk aanvoelt op mijn huid. Je kunt de Body Wash ook in bad gebruiken, maar ik heb dit zelf niet kunnen testen (want: geen bad). Als Showergel doet hij het echt uitstekend, ik ben er erg tevreden over. De rustgevende geur zorgt ervoor dat ik mijn drukke dag op een relaxte manier kan starten.

De Body Wash zit in een royale fles van 400 ml, deze kost € 6,49. Je vindt de Faith in Nature Body Wash in de winkels en webshop van Holland & Barrett.

2 Comments on Faith in Nature Body Wash Lavender & Geranium

 1. Neeltje
  17 januari 2020 at 17:40 (3 jaren ago)

  Leuke tip, deze bestel ik de volgende keer mee.

  Beantwoorden
 2. Bianca
  17 januari 2020 at 08:32 (3 jaren ago)

  Hé wat leuk dit merk ken ik ook nog niet 🙂 Volgende keer ga ik hier ook even naar kijken, maar dan wel in een andere geur variant thanks voor de tip! xxx

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.