Mijn favoriete producten van augustus

Wauw jongens, er is alweer een maand voorbij! De dagen worden al merkbaar korter, en september ligt voor ons. Hopelijk krijgen we nog een mooie nazomer, dat hebben we wel verdiend, toch? Maar eerst laat ik je natuurlijk nog mijn favoriete producten van augustus zien!

Pupa Velvet Garden 001

 

Mijn favoriete producten van augustus: Pupa Velvet Garden

Volgens mij is er nog nooit een Limited Edition collectie van Pupa geweest die niet in mijn favorietenlijstje van de maand terecht kwam. Ik kan er niets aan doen, ik vind ze gewoon allemaal mooi. Velvet Garden is een echte herfstcollectie met warme rode en paarse tinten. Een look met deze collectie volgt later deze week!

Emani mascara 003

Emani Organic Soy Infused Mascara

Over de ingrediënten van de Emani Organic Soy Infused Mascara was ik al erg enthousiast, maar de werking is natuurlijk minstens zo belangrijk. Ook die bleek dik in orde, voor zowel een natuurlijke als een wat intensere look is hij perfect geschikt. Ik ben diep onder de indruk!

Manny MUA 007

Makeup Geek Manny MUA palette

Afgelopen maand maakte ik kennis met het merk Makeup Geek. Een beetje laat, ik weet het. Het prachtige Manny MUA palette riep mijn naam, met de prachtige bruine en rode tinten. Ik sluit me bij de schare fans aan hoor, ik ben verkocht!

Essence Matt matt matt 001

Essence Matt Matt Matt Lipgloss

Ik ben een liefhebber van high-end make-up, maar als een budget product goed is, kan ik daar net zo blij van worden. De nieuwe Essence Matt Matt Matt lipglosses waar ik tijdens het gave event van Essence en Catrice al kennis mee maakte, is zo’n voorbeeld. Heb jij ze al geprobeerd?

Bijin Facial Cleanser Cream 001

Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream

Ook het merk Utsukusy kwam al vaker voor tussen mijn favorieten, dit keer gaat de eer naar de Bijin Facial Cleanser Cream. Een heerlijke, luxe aandoende gezichtsreiniger die zijn werk uitstekend doet. Wie wordt daar nou niet blij van?

Dit waren ze dan, mijn favoriete producten van augustus. Steeds als ik na een maand de balans opmaak, besef ik wat een lucky bird ik ben, dat ik met al dat moois mag kennismaken en het mag delen met jullie. Ik hoop dat het nooit went!

Wat zijn jouw favoriete producten van augustus? Heb jij nog mooie ontdekkingen gedaan?

7 Comments on Mijn favoriete producten van augustus

 1. Yvonne
  2 september 2016 at 12:41 (6 jaren ago)

  Mooie producten en Oh, daar heb je MannyMua weer. Ik mag niet, ik mag niet….of?

  Beantwoorden
 2. Astrid
  2 september 2016 at 09:10 (6 jaren ago)

  Mooie producten weer. De essence lipstick vind ik ook heel fijn! Hij voelt niet trekkerig aan en blijft lang zitten: score! Ik ga even je artikel over het Manny MUA palette nog eens bekijken. Ik twijfel al heel lang om daar in te investeren…

  Beantwoorden
 3. Jeanelle
  2 september 2016 at 08:42 (6 jaren ago)

  Leuke producten! Ik ga zeker de lipgloss van Essence proberen!

  Beantwoorden
 4. Mariëlle M
  2 september 2016 at 08:36 (6 jaren ago)

  Leuk om te zien, ik had deze producten eigenlijk allemaal al hier verwacht hihi!

  Beantwoorden
 5. Mireille
  2 september 2016 at 07:43 (6 jaren ago)

  Mooie producten hoor. Gisteren een Sneek Peak gezien van de winterlook van Pupa Red Queen zag er veelbelovend uit.

  Beantwoorden
 6. marije
  2 september 2016 at 06:47 (6 jaren ago)

  Hele mooie producten heb je als favorieten en fijn dat je het met ons deelt!

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  2 september 2016 at 06:21 (6 jaren ago)

  Erg mooie en fijne producten die jouw favorieten waren de afgelopen maand 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.