Mijn favoriete producten van december

Het jaar 2016 loopt bijna ten einde, ik ben achter de schermen al bezig om mijn ‘Favoriete producten van 2016’-artikel te maken. Maar jeetje, wat is dat moeilijk, ik heb zoveel moois mogen reviewen het afgelopen jaar! Om mezelf nog een beetje uitstel te geven, deel ik vandaag eerst mijn favoriete producten van december. Waarvan één product later deze week ook terugkomt in het jaaroverzicht, die staat al vast.

Mijn favoriete producten van december: udowalz Berlin I am Fabulous shampoo en conditioner

Mijn eerste favoriete producten van december zag je nog maar heel recent voorbij komen. De shampoo uit de udowalz Berlin I am Fabulous lijn en de conditioner uit de I am Coco lijn. Heerlijke producten, zonder schadelijke ingrediënten, die mijn haar ontzettend goed verzorgen en ook nog eens hemels ruiken. En dat alles voor een heel betaalbare prijs. Het enige nadeel is dan wel, dat ze alleen in Duitsland verkrijgbaar zijn. You can’t have it all, jammer genoeg.

T. LeClerc La Collection Parfumée – Le Parfum Poudrée

Op het allerlaatste nippertje ontving ik nog een beeldschone Kerst make-up collectie om te reviewen, de T. LeClerc La Collection Parfumée. Een collectie die op zich al heel mooi was, maar die een parfum bevat waar ik op slag verliefd op werd, en wat ik sindsdien iedere dag draag. Le Parfum Poudrée van T. LeClerc is gewoon sprookjesachtig lekker, en verdient niet alleen een plekje tussen mijn favoriete producten van december. To be continued!

Alessandro Gelactic Gel Top Coat

Al jarenlang is de INM Out the Door topcoat mijn favoriet, ik heb nooit een betere kunnen ontdekken. Als je dan als Gel top coat dat resultaat weet te overtreffen, moet je dus wel van goede huize komen. Alessandro Gelactic Gel Top Coat is werkelijk waar nóg beter, ik had nooit verwacht dat me dat ooit nog eens zou gebeuren.

Ahava Purifying Mud Mask

Ik houd van gezichtsmaskertjes, zeker als ze hun werk goed doen. En dan bedoel ik in mijn geval vooral reinigen, daar heeft mijn huid het meeste behoefte aan. Maar ik gun mezelf niet altijd de tijd om een masker tien minuten of een kwartier te laten intrekken. Ahava Purifying Mud Mask heeft dat ook helemaal niet nodig, die doet zijn werk in slechts twee (!) minuten. En hij doet zijn werk bovendien ontzettend goed, mijn huid knapt echt enorm op in die twee minuten tijd. Onmisbaar voor drukke vrouwen!

Dr. Spiller Cellular Day Cream

Dr. Spiller is een merk wat je op blogs niet zo vaak voorbij ziet komen, volgens mij is het nog vrij onbekend. Wat mij betreft is het de hoogste tijd om daar in 2017 verandering in te brengen, mijn ervaringen met dit merk zijn zo goed! De Dr. Spiller Cellular Day Cream die ik begin december reviewde, is een crème die ontzettend luxe en rijk aanvoelt en mijn huid ontzettend, maar dan ook ontzettend goed verzorgt. Een crème waarvoor ik mijn hele gezichtsverzorgingsplanning die ik heb om alles te kunnen testen voor Beautyspots, bijna voor opzij zou willen gooien. Vergeet je niet gebruik te maken van de unieke kortingscode om de hele Cellular lijn met maar liefst 20% korting te kunnen uitproberen? De code vind je via deze link en is nog tot en met 31 december a.s. geldig.

Dit waren mijn favoriete producten van december. Heb jij in deze laatste maand van het jaar nog echte aanraders ontdekt?

7 Comments on Mijn favoriete producten van december

 1. Evelien
  29 december 2016 at 22:53 (4 jaar ago)

  Ohhh, ben zo benieuwd naar die producten van udowalz nu <3

  Beantwoorden
 2. Miranda
  29 december 2016 at 06:44 (4 jaar ago)

  Dat zijn mooie afsluiters van een mooi Beautyjaar!
  Ik heb een van de kleimaskers van L’Oréal Paris gekocht, een heerlijk product dat z’n belofte waarmaakt.

  Beantwoorden
 3. Mireille
  28 december 2016 at 21:20 (4 jaar ago)

  Mooie producten hoor!!!

  Beantwoorden
 4. Jori
  28 december 2016 at 20:47 (4 jaar ago)

  Ik ben zo benieuwd naar dat parfum…. Morgen even aan snuffelen.

  Beantwoorden
 5. Yvonne
  28 december 2016 at 20:19 (4 jaar ago)

  Mooie producten ik wil graag eens iets van Ahava proberen.

  Beantwoorden
 6. Manon
  28 december 2016 at 17:48 (4 jaar ago)

  Leuk om je favorieten te zien!

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  28 december 2016 at 14:36 (4 jaar ago)

  Leuk om te zien wat jou favorieten waren deze maand!

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.